רק לקפואריסטים

Wisper

New member
רק לקפואריסטים

מחפשת מורה טוב לקפוארה.. רצוי שייראה טוב... ושיודע ללמוד טוב את החומר... עם המלצות בלבד... WISPER GIRL

ואם אפשר אז גם

לא רזה כזה כאילו ושתהיה לו מכונית עם מערכת וצ´יינג´ר רצוי גם המלצות מתלמידות אחרות שבדקו את ההמלצות שהן קיבלו ולא נמוך כישורים נוספים ייתקבלו בברכה

Yin

New member
ואולי גם

אוהב לשטוף כלים, אוהב לעשות קניות, נורא רוצה לדבר, מסתפק בחיבוק ולא רוצה ללכת עד הסוף..., רגיש כזה שבוכה ב"לחיות את החיים", יתן לה את השלט של הטלוויזיה, יתן לה שימוש חופשי בכרטיס האשראי שלו

אסף2

New member
בבקשה

058259357 יניב אני מכיר אותו בחור טוב,כוסון ועושה קפוארה כמו שד. אני חשבתי לקחת אצלו כמה שיעורים כדי לשפר את הגמישות.

deep ocean

New member
חהחחהחהחהחחה

אולי בנוסף לקונג פו, טאי צ´י, צ´י קונג...אני אלמד גם קפואירה!! חהחהחחהחה...סתם סתם....

bizhar

New member
הפתגם הסיני העתיק אומר

"תהיי יפה ותשתקי" ..אז עכשיו גם המכוערים צריכים לשתוק?!

WhiteBear

New member
אז ברצינות לרגע - למה חשוב לך...

למה חשוב לך איך המורה שלך יראה??? כלומר, אם את מחפשת מורה - הייתי בודק מה הוא יכול ללמד אותי. (ומראה לא נכנס לקטגוריה) שואל ברצינות, הדוב

Lagrangian

New member
אני לא מבין

איך אתה יכול לקחת ברצינות מישהי שמגיבה כך..

Wisper

New member
ניצן ביקשת ממני שאתנצל על מה שאמרתי

לך בפני כל הפורום אז הנה אני מתנצלת בפומבי... ניצן אתה כלל וכלל לא מכוער... אתה כזה יפה... אולי תדגמן לג´ורג´יו ארמני? בטח אתה נמר במיטה הא? שלך... Wisper Girl

Wisper

New member
כי מורה מכוער.. יש לי מספיק כאלה בב

בביצפר... חוץ מזה שקפוארה זה ענף שקשור לגוף... וחשוב שהגוף יהיה אסטתי

למה חשוב שהגוף יהיה אסטתי?../images/Emo12.gif

מה אם יש מורה מדהים לקפוארה, מרגש,מלהיב שכל שיעור הוא חוויה ויש לו נגיד, כרס קטנה? או תווי פנים שאת לא אוהבת, או (חס וחלילה) רק עין אחת? זה יפכע לך בשיעור לדעתך? כי אני לא יודע, נראה לי הגיוני שבשיעור ההתרכזות תהיה בשיעור, לא? נראה לי שקצת קשה לעשות את התרגילים אם כל מה שרוצים זה לבהות במורה. אבל אם את מחפשת, להסתכל על מורה או סתם בן זוג, יש דרכים אחרות לא? כלומר אם מראש את מגדירה את המטרה "למצוא מורה חתיך" אז זה לא אותו דבר כמו המטרה של "ללמוד קפוארה" זה יעדים שונים עם שיקולים שונים. סתם לדוגמא, אם תצרכי לבחור בין מורה לא טוב לקפוארה שנראה מצויין על פני מורה מעולה, מדהיםשהוא לא כל כך לטעמך בגברים מה תעדיפי? פשוט נראה לי (תקני אותי אם אני טועה) שלימוד הקפוארה הוא מטרה משנית אם בכלל. ושיהיה בהצלחה עם מה שאת רוצה אבשלום

Wisper

New member
לא לא אתה טועה

אבל... מורה שנראה סביר זה עדיף על מורה ג´יפה וכן זה חשוב לי כבר הייתי בחוג קפוארה לפני שנתיים ופרשתי והיה לי מורה ממש כוסון... :{ ואני רוצה עכשיו לחזור לקפוארה

ומה קרה לו?

קודם כל, נשאלת השאלה הפשוטה - למה את לא חוזרת למורה "הכוסון" שהיה לך??? שנית, אם היית עסוקה בלהתרכז בכמה המורה שלך (לשעבר), נראה טוב, אז איך הצלחת ללמוד, והאם באמת ניסית ללמוד קפואירה, או שפשוט נהנית לשהות בקרבתו/להסתכל עליו/...? חוץ מזה, לדעתי עת עדיין בגיל צעיר (ואני מסיק את זה מההודעות שלך), בגיל בו מחפשים חיצוניות ולא איזה תוכן המורה יכול ללמד (ואני מצמצם את העניין ללימוד אומנויות לחימה, ולא למציאת בני זוג). גם אם תחזרי למורה הקודם שלך, או שתמצאי לך מורה אחר שנראה טוב (כהגדרתך), אני לא בטוח כ"כ שעצם הלימוד יהיה מהמניעים הנכונים, ובוודאי שלא יחזיק מעמד לאורך זמן.

קציצון

New member
אויייייי

אני לא מאמין שאתם מסים ל"נתח" אותה מורה כוסון זה מה שמדאיג אותך שלא יהיה מכוער אני כבר רואה כמה את תתעמקי בשיעור לכי קני פוסטר של איזה דוגמן ומולו תעשי ג´ינגה (ככה קוראים לזה?) מה זה השטויות האלה מורה כוסון? ולמה השירשור הזה נמשך בכלל ודבר אחרון לא נראה לי שמישהו מהפורום יוכל ממש לעזור לך כי רוב הפורום לא ממש בוחן את המורה או המורה(נקבה) שלו פשוט עצוב

למעלה