רק לפרוק עול...

רק לפרוק עול...

שוב אני חופר לעצמי בורות שיבלעו אותי בכאב בבילבול ובתחוסת פיספוס מתמדת, היה לאבא היום יום הולדת, זאת אומרת, בדיוק לפני שעתיים זה היה היום הולדת של אבא, אבל היום הזה עבר...מבלי שאמרתי לו מזל טוב, לא בטלפון, ולא ושקמתי וראיתי אותו שוכב על הספה. עכשיו האסימון נפל לי, שלא אמרתי לו, אפילו לא טעמתי מהעוגת יום הולדת שלו. מרוב שאני שקוע בעצמי וכמה העולם לא בסדר אני שוכח את האנשים מסביב, את אבא שלי. אז הוא לא תמיד היה שם ולא תמיד הבין אותי וכן הוא גם היה אומר מילים שהכאיבו, אבל בשאר הזמן הוא רק ניסה לתקן ולעשות שיהיה לי טוב. כל הזמן הוא דאג לי ואני דחיתי אותו. אפילו קניתי לו מתנה יום שישי מהכסף של הטיפים, מצית זיפו עם חריטה. גם כשהמוכר שאל מה לחרוט היה לי קשה לענות, רשמתי ``לאבא מזל טוב מעמוס`` וזהו. הכי בנאלי הכי מסכם. הוא עכשיו במונית עובד אל תוך הלילה..ואני פה חושב למה הדברים הולכים אצלי בסדר עולה ויורד, צעד קדימה צעד אחורה. למה לא יכלתי להגיד לו פשוט ``מזל טוב, אבא`` לתת לו חיבוק ואת המתנה ולבלוע את המבוכה של זה. אפילו הוא לא יודע שקניתי לו מתנה. לא מגיע לו. אבא סליחה...

מיקו32

New member
פוטנציאל ל- ../images/Emo17.gif

ידידי, מעבר לכל הדברים, נפלה בידך היזדמנות לתת אור. התשובה נמצאת בדבריך עצמם. תהיה חזק, תיתעלה על עצמך, ושים רגע בצד את ההתעסקות שלך בעצמך. תן לאבא את המתנה, עוד לא מאוחר מידי! אתה רואה את הסיטואציה בעיני רוחך, מזוג לתוכה ממשות. כולנו הולכים צעד קדימה וצעד אחורה. חשוב לזהות את הצעדים ואם נופלים, אז פשוט לקום, לחייך ולהמשיך קדימה. שם לב לאיכות הנפלאה שלך, אל תפחד לתת לה, פשוט להיות. בברכה, מיקו.

Darek engel

New member
אל תפספס .

אני רוצה להגיד לך אתה במקום טוב לי לא היה את המזל שלך להביא את זה ולדבר על זה . אצלי אבא שלי נפתר ולא הספקתי להגיד לו כלום . הכשיו תנסה להבין את הצד של אבא שלך אולי הוא מראה לך רגשות בגלל שהוא לא יודע איך . אני בעצמי לא ידעתי עד תקופה מסויימת איך להראות רגשות . אני מציע לך ככה אתה במקום הרבה יותר טוב מאבא שלך אז לך אל תפספס תראה לו מה אתה מרגיש תדבר איתו . הרווח יהיה של שניכם . בהצלחה ושיהיה לכולנו שבוע טוב .

Ofra m

New member
פשוט

היום תאמר לו מזל טוב נשק אותו ותאכל מהעוגה....

מצטרפת לתגובות של החברים../images/Emo24.gif

ופשוט מחבקת אותך... ואתה ודאי תאמר לעצמך... "היא לונורמלית הגילי הזו..." כאילו "אני משחרר פה קיטור והיא מתאהבת.... אני מראה כמה אני ... והיא מחבקת"... אז כן ידידי.. אני מחבקת חזק, משום שקודם כל אני לא ממש רואה פה בעיה, אני רואה אדם שמודע לעצמו ולדרך ההתנהגות שלו קצת יותר מאחרים שלא זוכים לזה. אני רואה אדם מיוסר ואוהב, למרות וחרף ה"סיבות הטובות" להתעמת ולהמשיך ב"משחקי הכוח"... בכאילו "לא מגיע לו".. ומעבר לכל, אני רואה המונמונמון רגש שמבקש דרור.... כמו גם איזה שהוא פחד סמוי שגר בתוכך. מצטרפת לכן לדברי החברים, ושוב, מחבקת.... חזק חזק
אחלה שבוע לנו

תודה לכולם

בסוף השארתי לו בלילה ברכת מזל טוב ואת המתנה, ושהתעוררתי קיבלתי מכתב מרגש ממנו..שזה ממש עשה לו טוב :) תודה לכולם!

וואי, בוא רגע מייד!

קבל חישוק ענק
נשיקה| - זה חישוק
חיבוק ונישוק, כי שיחקת אותה! ואיך אתה מרגיש עכשיו, אחרי הכל? משומה נראה לי שאתה מרגיש מצויין
לילה אהבה לכולנו

דאבק חישוק בחזרה../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

מרגיש אחלה... אתמול בלילה זה היה סיוט, כאילו אשכרה הייתי הגדרה מהלכת למצפון כואב
אבל ברוך השם עבר...(כמו כל דבר בחיים, לטוב ולרע:p) תודה כפרה :)

למעלה