בין חצי שעה לשעתיים.בבניין בו אני גר התפוצץ הצינור. מישהו מהוועד תלה פתק ובו כתוב, שאחה"צ יגיע האינסטלטור שהוזמן כדי לתקן את אותו צינור ועקב כך ינתקו לכולם את המים עד לסיום העבודה. מנסיון, כמה שעות דבר כזה יכול לקחת?
תלוי מה התיקוןבבניין בו אני גר התפוצץ הצינור. מישהו מהוועד תלה פתק ובו כתוב, שאחה"צ יגיע האינסטלטור שהוזמן כדי לתקן את אותו צינור ועקב כך ינתקו לכולם את המים עד לסיום העבודה. מנסיון, כמה שעות דבר כזה יכול לקחת?
תודה. אין לי כוונה כמובן, לעמוד עם סטופר ולחכות. אבל טוב שיש לי הערכה. יש לקוות שהם שכרו אדם מיומן.בין חצי שעה לשעתיים.
נכון לרגע זה, שעתיים מתחילת התיקון ואין חדש. בינתיים התפתח ויכוח בין האינסטלטור לאחד הדיירים, שהגיע לצעקות. אם יש חשד לנסיון לרצח, אדווח למשטרה כמובן.תלוי מה התיקון
אם זה החלפה של קטע קטן , משהו בין חצי שעה לשעתיים
אצלנו לפני כמה שנים התפוצץ הצינור , ובבדיקת כל הצינור לאורכו ומצבו הגרוע הוחלט שאין טעם להשקיע בתיקון קוסמטי והיה צורך להחליף את כל הצינור
מה שלקח 8 שעות
אני לא בוועד- ועבודות כפיים ממני והלאה. אבל אעביר את האינפורמציה לאחראים...תלמדו לתקן לבד.. אני כועד בית מחליף לבד ברזים, מנקה ברכות ביוב, מחליף ידיות מנעולים ועוד - עד גבול מסוים.
גם לי היה היום תיקון אנסטלציה, טפטפו מים כמה ימים בחיבור השעון שלי.. ניסיתי להדק לבד (צריך 2 מפתחות גדולים)
אבל היתה כנראה גומיה גמורה, קראתי לשרברב השכן עבד 20 דק נתתי לו 100 ש״ח. לדעתי יצאתי בזול.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.