רק למביני The Doors

ScrewTheRat

New member
רק למביני The Doors

עד לאחרונה חשבתי שיש לי כל שיר שהם אי פעם הוציאו, פתאום אני מגלה שהם הוציאו גירסה שונה לגמרי של השיר Moonlight drive שקוראים לו Moonlight drive (sunset sound)1 וגם גרסv של Queen of the highway שזה עם פסנתר ג'אז כזה לעומת הגרסה המקורית, מישהו יודע על איזשנו דיסק נוסף שהם הוציאו, או על שירים שהם עשו להם גרסאות שונות?

AeroTom

New member
תשובה לשאלה שלך -

אתה כנראה מדבר על האוסף שלהם שאכן יצא רשמית בדיסקוגרפיה- The Doors - Essential Rarities האלבום כולל שירים וקטעים שלא שוחררו קודם, כמו למשל גרסת ה-Demo של Moonlight Drive וגרסה אלטרנטיבית של Queen of the Highway ועוד... יש בדיסק 14 שירים+שיר בונוס והוא כולל בתוכו גרסאות שונות, לייב, דמואים ועוד של שירים וקטעים חדשים שלא שוחררו קודם רשמית. זה יצא ב-1999 ואפשר בהחלט להשיג את זה בישראל בלא מעט חנויות. נראה לי שבאוזן השלישית בת"א עדיין יש עותק של זה (שם אני קניתי את זה בזמנו).

AeroTom

New member
והנה גם תמונה של זה בשבילך

ורק אציין גם שבהתחלה הדיסק הזה שוחרר כחלק מה-Box Set שלה-Complete Studio Recordings. כיום אפשר להשיג אותו גם בנפרד כאמור. דעה אישית הייתי אומר שרק מעריצים די אדוקים של הלהקה או אספנים יקנו את המוצר. שאגב כולל בתוכו את ה-Outtake שלא שוחרר קודם-Woman Is a Devil מ-69... אני אישית גם מאוד מחבב את הדיסק הזה. יש פה כמה גרסאות אלטרנטיביות ודמואים שמאוד אהבתי, אחרי היכרות רק עם גרסאות הסטודיו הרגילות באלבומים. בשורה תחתונה רק אם אתה ממש אוהב את ה-Doors ומתעניין בעבודה שלהם הייתי ממליץ על זה. כאחד שיש לו את כל הדברים של הלהקה ואוהב אותם מאוד, אני חיבבתי את ההוצאה הזאת.

למעלה