רק לי זה קורה???

רק לי זה קורה???

אוף הריסטים הארורים האלה אחת לכמה שעות המחשב שלי חוטף לו ריסט ואז צריך להתחבר מחדש עכשיו המחשב בסלון, ואבא גם ישן בסלון (אבא ואמא לא מסתדרים ממש טוב...) וכל פעם שאני מתחברת המחשב עושה לקךלקךלחרךלהעלקחלרןהקקךלרע אתם מכירים, צליל ההתחברות ואני מפחדת שזה יעיר אותו ואני לא מסוגלת לישון!!! יש לי עוד כמעט 5 שעות מבחן בלשון ואני בלחץ איום לנורא!!!!!! אההההההההה!!!!!!

Oi Vey Zmir

New member
פניסטיל ג`ל

לי יש שאלה יותר טובה למה שדות הנובלס התייקרו ולמה כואב בצד כשרצים?! אף אחד לא ענה לי על זה עדיין

יש לי תשובה לשאלה הראשונה...?

אז ככה פיקוח המחירים על כל הסיגריות, חוץ ממרלבורו שמהווה 25% מהמכירות בארץ, וטיים (יאק) שגם הוא מהווה 25% מהמכירות בארץ, נעלם לו באורח פתאומי, אז עכשיו מוכרים משתגעים עם המחירים (לאקי עלה מ10.30 ל10.50 או 11... :-( ), ולכן מעכשיו כשאין לך כסף מסגריות ואת מגרדת לך 600 אגורות, את לפתע פתאום מגלה שחסרות לך עוד 50 אגורות... באסההההההה

N0

New member
יש לי תשובה לשאלה השניה...

זה כי לא נושמים מספיק ואז חסר חמצן לשרירים... צריך לעצור ולנשום טוב כמה שניות זה צריך להפסיק את הכאב... N0

זה לא מסתדר לי (המורה לביולוגיה נכשל בלימודו)

הרי, אם נושמים נכון, שואפים מהאף, נושפים מהפה, אז הצד לא אמור לכאוב, והאמת זה נכון...

Oi Vey Zmir

New member
עכשיו באמת שאלה מסובכת

למה קיימת התופעה הפזיולוגית הקרוייה morning wood? אם אתם מבינים למה אני מתכוונת הא הא הא

Oi Vey Zmir

New member
זו הקונוטציה הנכונה

וזה ממש מטריד יש לי ידיד שנשבע לי שאצלו זה לא ככה אבל כנראה שהוא משקר כן, ובנות לא מחרבנות.

N0

New member
הן רק הולכות...

לקטוף פרחים :) וכן התופעה הזו די נכונה רק שהיא לא ממש חייבת לקרוא כשמתעוריים כמו שN0 גילה על בשרו בשיעורי פיזיקה שנה שעברה... היא פשוט מתרחשת שהגוף מתעורר. וגם זה לא תמיד משהו שקשור להזרמת דם בכל מקרה זה קורה פעם בה ואנחנו גם ככה לא צריכים תרוצים כדי שיעמוד לנו סתם. N0

טוב נו...

מיכל פורשת למיטה אנשים... נקווה שעוד 4 שעות גם לי יהיה morning wood, כדי שאוכל להיות עירנית מספיק כדי ללכת לביצפר סבנג`ה לי! לילה טוף!!!

ניסיתי,

אבל הצלחתי רק בחיבור ההוא שתוקע לי בסופו של דבר את המחשב הרי יש 2 אפשרויות להתחבר לא משנה קשה להסביר...

MOR@N

New member
איזה קטע גם אצלי המחשב בסלון ואבא יושן בסלון

מתח

New member
אם את רוצה להשתיק את המודם..

ואת צריכה עזרה, אני אשמח להנחות אותך... ICQ 1195042 צ`או במבינו כמו שמישהו באיזשהו סרט אומר למישהו אחר

למעלה