רק לי זה קורה?

Ami ti 99

New member
רק לי זה קורה?

שלום לכולם, אני די חדש כאן. יש לי משהו לספר ומעניין אותי לדעת אם זאת "צרת רבים"... אז ככה: אני בכיתה י"א. לא ממש יצא לי להחליט בעניין ההגדרה העצמית שלי, אבל אני חייב להודות שיש 2-3 בנים בכיתה שלי שלא הייתי מתנגד לראות אותם בלי עלה תאנה... העניין הוא כזה: לפני כמה ימים זה פשוט קרה. ולא רק איתם - יצא שהגענו כמה כיתות מהשכבה למקלחת משותפת, וכאן התחילו כל התהיות שלי. פשוט נורא התרגשתי מהסיטואציה הזאת. ממש. לא יצא לי להיות לפני זה במקלחת עם בני גילי, ואני חייב להגיד שמאוד התפלאתי איך כולם מתפשטים לגמרי בכזאת אדישות. לי היה ממש לא נעים להתפשט, וזה הפך לבלתי אפשרי בגלל ההתרגשות הגדולה שלי.... זה היה פשוט ממש יפה לטעמי לראות את כולם ככה, ואני הייתי חייב להסתיר את עצמי כל הזמן כדי שלא יראו כמה ההתרגשות שלי לוהטת..... אני לא יודע אם זה שנהניתי כל כך לראות את כולם ערומים זה אומר משהו לגביי בצורה חד משמעית... אבל לא נעים לי מהמחשבה על ההתרגשות וההנאה הגדולה שזה גרם לי.... בקיצור תגידו לי אתם אם גם לכם זה קרה, או שהשתדלתם להתחמק מהסיטואציה... ומה עושים בצבא?? הפעם זה היה חד פעמי, אבל בצבא זה יומיומי... אומנם יש עוד קצת זמן אבל גם זה יגיע! יכול להיות שזה יקרה לסטרייט? וחוץ מזה תמיד אומרים ש-10% מהאנשים נמשכים לבני מינם - אבל אני הייתי היחיד שנקלע שם למבוכה הזאת...

campari

New member
זה קרה לכולנו

ואם לא, זה עוד יקרה. מה זה אומר עליך? אולי זה אומר שאתה נמשך גם לבנים, וגם לבנות. אולי זה אומר שאתה נמשך רק לבנים. למה להכנס להגדרות. תחכה קצת, ותגלה בעצמך מה אתה מעדיף. בינתיים אתה מוזמן להשאר, לקרוא, להגיב, לשאול. אפילו אם בסוף תגלה שאתה סטרייט

זורבבל

New member
../images/Emo45.gif

למה אתה מרגיש רע שנהנת? עשית משהו לא בסדר? אני חושב שלא. מה רע בלהסתכל ולהנות? לגבי הצבא. קראתי פעם בעיתון במחנה (שיט, נחשפתי. אני קראתי לעיתים את הזוועיתון הזה) כתבה בנושא הומוסקסואלים בצבא. הם טענו שעל פי מחקר שבוצע בצבא הגנה לישראל החיילים ההומואים בצה"ל לא סבלו משום בעיה מיוחדת במקלחות. אני אישית, לא זוכר "תאונות מבצעיות", ולא שלא היו מקרי "כמעט ונפגע"
זורו

MARMELAD

New member
אל תכנס ללחץ חומד

בוא אני אגלה לך סוד: בזמן שאתה היית עסוק בלהסתיר את המבוכה שלך - בכלל לא שמת לב שחצי מהבנים היו עסוקים בלהציץ אחד לשני ולהשוות גדלים (כי זה מה שעושים במקלחות משותפות), עוד חצי היו עסוקים בלהסתתר מאחורי המגבות כי לא נעים להם (הגודל כן קובע), ועשרה אחוזים הרגישו לא נוח בדיוק מאותה סיבה שאתה הרגשת לא נוח. בקיצור - צא מהלחצים, פתח ת´עיניים, תהנה... אחרי הצבא כבר לא יהיו לך מקלחות משותפות עם בנים בגילך... ואתה תתגעגע לזה (ולא, המקלחת של הבריכה הציבורית זה לא אותו הדבר
)

Ami ti 99

New member
תודה למי שהגיב

עד עכשיו, ומה דעתכם על זה שכולם התפשטו בכזאת קלות, ואפילו בכלל לא מיהרו לשים על עצמם משהו אחרי שסיימו להתרחץ? באמת הם לא הרגישו שום מבוכה או שרק שיחקו אותה כאילו שזה לא מזיז להם?

MARMELAD

New member
תשמע, תראה

בפעמיים הראשונות שהתקלחתי עם עוד בנים באמת הייתי נבוך. אחר כך המבוכה נעלמה... וזה הפך להיות די כיף
... ברגע שאתה לומד לא להתייחס לסיטואציה של מקלחת כסיטואציה מינית - היא הופכת להיות חוויה נחמדה, מצחיקה, אתה לומד על הגוף של החברים שלך.. ובכלל.. לבנים יש נטייה לעשות הרבה שטויות במקלחות משותפות.. תהנה מזה!

taxi555

New member
זה קורה לכולם בהתחלה

בהמשך אתה תלמד לשלוט בזה לפי מה שתראה. הרי ביננו לא עומד לכל סטרייט מכל בחורה. כנ"ל לגבינו יש ויש..... ולגביי פדיחות? מניסיון שלי זה רק עוזר להנות ותנחשו למה התכוון המשורר ביי

xanadu

New member
דילמת המקלחת הידועה לשמצה

גם אני זוכר שמקלחות בנים אחרי שיעור התעמלות היוו חוויה מעצבת עבור קסאנדו הצעיר והחננה וגם אני תהיתי מה יהיה אם וכאשר. עם השנים גיליתי שסצינות מהבילות במקלחת זה רק בגלל האדים ותו לא. שום אופס נפל לי הסבון, שום רוצה שאני אנגב אותך, שום כלום. מתנגבים, שמים קרם לחות, קרם ידיים, קרם פנים, מסיכה מזינה היפו-אלרגנית, שמים את האבוקדו על הפנים והמלפפון על העיניים, את המגבת על הראש והולכים לישון. כמו כל החיילים.

ladybug 007

New member
עכשיו אני../images/Emo70.gif

אני עדין לא התקלחתי עם בנים, ואני לא יודע מה אני אעשה שאני כן. כאילו, זה די פדיחות כי אני ממש ממש מתקלח לאט, חוץ מזה, לא נעים להתקלח עם עוד אנשים. מקלחת בשבילי זה דבר פרטי מאוד, אז מה אני אעשה עם יהיו עוד כמה עשרות אנשים שיחלקו את הרגע האישי הזה איתי? יאק!

לירונר

New member
מה איתי../images/Emo35.gif

אז ככה: אני התקלחתי כמה וכמה פעמים עם עוד אנשים, מכיוון שזה היה במחנה של תנועת נוער, היו שם חבר´ה בכל הגילאים. אבל ביננו- מפחדים שזה יעמוד וזה לא קורה... ואם לי זה לא קרה אז אין ממה לחשוש

skeep

New member
אני דווקא מומחה בזה

אז כל מה שכתבו פה כולם הוא דיי נכון. אף על פי כן, ולמרות הכל, יכולה להיווצר "סיטואציה" שתשתלט על כל שליטה עצמית שבעולם. לי זה קרה כאשר החלפתי מבטים עם מישהו ביחידה שלי, שהיה שווה לאללה, ושהיה לי מאוד קשה לפרש אותם בצורה אחרת. לא לדאוג...גם לזה מצאתי פיתרון... הפיתרון האולטמטיבי שידכא את היצר שלך לתמיד טמון בברז המים החמים. כל שעליך לעשות, במידה ואתה מרגיש שהמצב יוצא מכלל שליטה, זה לסגור לחלוטין את ברז המים החמים ומאידך לפתוח עוד יותר את ברז המים הקרים. אני מבטיח לך שכתוצאה מפעולה זו השובב יחזור למידתו הטיבעית ואף פחות מזה. לא צריכות להיות לך דאגות סקיפ

זכרונות מהמקלחת

המקום: בה"ד 4 האירוע : טירונות כ"מ הזמן: ימי טרום האינתיפאדה הראשונה (11/1987) העלילה: בסיומו של יום האימונים הראשון אני חושב לעצמי מתי כבר נגיע למקלחת מה יקרה שם , איך אתמודד עם חזיון נפרץ של עשרות בחורים צעירים עירומים כביום היוולדם אשר חולקים עמי את אותן מקלחות. האם יהיו תאים מפרידים ? כמה תאים ? האם אני אראה אותם ? האם הם יראו אותי ? מה יקרה ? ... כלום לא קרה.. טוב , לא ממש כלום. אז ראיתי, לא סתם ראיתי, התבוננתי, לא סתם התבוננות, נעיצת מבטים. מראה קסום ומענג נחשף בפני,כזה שהיה נחמד לחלום עליו מאוחר יותר כאשר כבר זכינו לקבל את האישור לעלות על יצוענו הדל. אולם באותו הרגע כאשר כל גופך כואב מהטרטורים שעברת ומהמחשבה על הטרטורים העתידים לבוא אם אני או אחד מחברי לא יסיימו את המקלחת מהר ובזמן למסדר הבא, כל מה שאתה רוצה הוא כבר לראות את המיטה (ולא את אבריהם של חבריך עד כמה שזה יכול להיות מסקרן). עם הזמן העניין כבר הופך לדבר שבשגרה, נחמד לראות , יותר נחמד אפילו לגעת . אך זה לא המקום וגם אין כל כך זמן אולי אח"כ כשהטירונות תסתיים.מעבר לכך , במהלך משחקי גבריות ומאצ´ואיות הבנים אף יוזמים התפשטויות לצורך השוואת גדלים ומה שנשאר זה הזכרונות ,ראיתי את הזין של גיל קופאטש(מי ??לא ממש משנה) ושל עוד שחקן כדורגל שלימים הפך להיות מפורסם. זה הכל חוויה. אז חשוב לעבור את זה בכיף ולא לחשוש ואם בכל זאת מתרגשים ,אפשר מיד לדמיין סקס עם בחורה, זה אמור להיות turnoff רציני (אזהרה
:לא עובד על דו/בי,יש להשתמש בפתרון האלטרנטיבי המושתת על תופעת ה-shrinkage כפי שכבר הוסבר קודם).

למעלה