רק ליידע אתכם

bryan

New member
רק ליידע אתכם

שביום ראשון הבא-10\31 בשעה 9 בערב יש באתר של וואלה הופעה מיוחדת בשידור ממועדון ה ays בתל אביב של דיויד ברוזה.

תודה על העידכון. איפה בדיוק יהיה

המופע? כלומר איך נכנסים אליו? איפה בדיוק באתר? יהיה קישור? סליחה על כל השאלות ואני אודה אם מישהו שיודע יענה. זו פעם ראשונה שאני אראה בוואלה מופע.

rabenir

New member
המופע: ../images/Emo168.gif../images/Emo168.gif../images/Emo168.gif../images/Emo168.gif

ב 31/10/04, החל משעה 21:30, הופעה אינטראקטיבית, זאת אומרת , ניתן יהיה לשאול, לבקש וכו'... שווה להגיע. כנסו לכאן, ניר

mori13

New member
זכיתי../images/Emo13.gif

זכיתי בזוג כרטיסים להופעה בAYS איזה כיף לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אוי סליחה,מקווה שתהנה(זה מור בן)

sarita4

New member
כן אפשר לזכות בכרטיס

תכנסי לוואלה ויש שם חלון שאפשר להיכנס אליו ולזכות בכרטיס אם עונים על שאלה.

יהההה מגניב. מתי ענית?

ומתי אמרו לך שזכית ובכלל מה התשובה הנכונה. חח אני לךא בטוחה שעניתי נכון.

sarita4

New member
עניתי אתמול בחצות

וקבלתי את התשובה היום בצוהרים לאי-מייל. איזה תשובה רשמת?

onelovein9

New member
היי אנשים, מישהו רוצה כרטיסים חינם

להופעה של דיוויד ברוזה בתל אביב ב 31.10? ההופעה תתקיים ביום ראשון, 31.10.04 בשעה 21:00 בערב במועדון "האייס" בתל אביב. (רחוב לילנבלום 42, באזור כלבו שלום) קיבלתי זוג כרטיסים במתנה, אני ראשית אהיה בחו"ל ושנית אני חיפאי כך שלא יסתדר לי לבוא מכל הבחינות. אין לי בעיה להעביר את הזוג כרטיסים הזה במתנה למישהו ממכם. אז כתבו לי למה מכם מגיע ובקיצור שכנעו אותי ואשמח בשמחה לתת לכם את זוג הכרטיסים הללו. תהנו, משה

bonbon27

New member
היי משה

בעלי אוהד מכבי נתניה בכדורגל...כידוע לך מצבם בליגה עגום ואני חייבת את הכרטיסים כדי לעודד אותו...מקורי לא? בכל מקרה עכשיו ברצינות...אנחנו זוג צעיר לקטנטונת בת 8 חודשים בקושי יוצאים לבלות וזוהי א'חלה הזדמנות.... תודה רבה על הכרטיסים שירי

למעלה