רק ליודעים...

SlyStone

New member
תשובה:

כשאתה מייצא מקיובייס, אתה מייצא קובץ Wave ב-24ביט... התוכנה (ואף תוכנה) לא יכולה להמיר מ-24 ל-MP3... לא ברור לי למה... אז אתה צריך לייצא ל-Wave ב-16ביט... מה שאני עושה כדי להבטיח איכות הכי טובה- (לא יודע אם זה בכלל עוזר, אבל אני עושה את זה) - מייצא מקיובייס ב-24 ביט... - לכניס ל-WaveLab ומשם מייצא ב-16 ביט... - ואז ממיר ל-MP3... אני יודע שכל הדרך הזאת נשמעת קצת דפוקה, אבל המליצו לי לעשות את זה פה, בפורום, ומאז אני עושה ככה... לא שואל שאלות...

bigm4

New member
תודה באמת שאתה מבין אותי...ברוך השם

שניה אחי אבל..... 24 מהקיוביס כ- WAV? אח"כ בלאב אתה ממיר לWAV ב-16? ואחכ ממיר לMP3 ? אי אפשר מהקיוביס ישר WAV 16 ביט?

FaTRiX

New member
נדמה לי שהשרשור הזה הוא ניצחי

הבנאדם הוא מסוג האנשים שמוודאים 6 פעמים לפני כל צעד. אחי, תנסה, לא יצא טוב, תשנה שיטה, וכך הלאה.. השאלות שלך מיותרות, תשאיר מקום לאנשים ששואלים שאלות קצת יותר משמעותיות.

kundara

New member
זה שרשור ל"מבינים בלבד"

אבל הבחור פשוט לא מבין. עם הגישה שלו דווקא לא בא לי לענות, ואני יודע את כל התשובות.

scizoferez

New member
אנשים חושבים...

שהם יכולים להכין את כל הקטע של ה BIT ו SAMPLE RATE בשניות.. 16 , 24 הם צריכים להבין קודם כל דיגיטציה , ולהבין איך מערכת דיגידלית עובדת לכל המעונין : ברמה העקרונית צריך לעבוד תמיד על : 32 bit float point ובסוף לבצע פעולה שנקראת dithering שממירה חזרה ל 16 שיהיה אפשר לצרוב.

SlyStone

New member
אמרתי לך...

אני לא יודע למה אני עושה את כל זה, אני פשוט עושה...
אני מניח שאם תייצא מקיובייס ישר ל-16 זה יהיה בסדר...

bigm4

New member
תודה.....

תודה לך אני ינסה לעשות כל מיני קומבינות ולמי שנפגע....אני לא כזה פשוט יש פה אנשים שרק מתעצבנים....אז למה הם בפורום הזה? אני לא כזה אבל ביקשתי שתענו במקום זה מספרים לי אנשים את כל הסיפור של הדיגיטלי וכאלה....אני לומד מוזיקה ואלקטרוניקה תאמינו לי אני מבין מעולה בזה ביקשתי רק עצה איך שומרים שהאיכות לא תהיה לגמרי גרועה... אז כל אחד מראה כמה שהוא חכם אבל הבנת הנקרא הוא לא יודע...

FaTRiX

New member
אם היית "מבין מעולה בזה"

היית כבר יודע את התשובה לבדך.

bigm4

New member
אל תזלזל....רק התחלתי....

רק התחלתי ללמוד דבר ראשון..... דבר שני מה הבעיה לענות......

FaTRiX

New member
לא מזלזל..

אתה פשוט צריך להבין, שלא הגיוני לשמור קובץ MP3 ששוקל 4 מגה, ושישאר באותה איכות כמו קובץ WAV ששוקל 50 מגה. אם ככה זה היה, תאמין לי שברגע שהיו ממציאים את הפורמט הזה כל האולפנים היו מתחילים להשתמש בו. זה פשוט ככה, קבל את זה כעובדה. אתה רוצה לעבוד באיכות מקסימלית, תעבוד עם WAV, אני לא שואל הרבה שאלות, אני פשוט עובד עם זה. ואם אתה רוצה לשמור קובץ שעשית ולשלוח לחברים שלך באינטרנט, שמור את זה כMP3 באיכות גבוהה - 320kbp/s 32bit ככה האיכות של הקובץ שלך לא תהיה רעה כלל, והחברים שלך לא יתלוננו. רק תעשה מאסטרינג אצל הרבי פאוורס ג'וניור הדגול, וגם מיסטר הבנלי בכבודו ובעצמו לא יתלונן. (שלח להרב את הWAV אבל...)

alt loc

New member
בשביל לשמור על "האיכות"...

תהפוך לאמפי3 אבל 44.000 ו192 ומעלה אם אתה מבין אותי

למעלה