רק לידיעתכם...

galushshsh

New member
רק לידיעתכם...

נכון שהספר השביעי הוא האחרון בסדרה המנדהימה הזאת.. לצערם של כולם
אבל ג'יי קיי רולינג אמרה שהיא תפרסם ספר שישלים את כל חלקי המידע שהיא לא הצליחה להכניס בספרים... כמו מן ספר משלים כזה.... נכון שזה לא אותו דבר כמו ספר המשך בסדרה.. אבל זה גם משו....

galushshsh

New member
אני יודעת מי זה ר.א.ב.. ../images/Emo13.gif

לרולינג יש כישרון להחביא מידע חשוב בהערות אגב שאף פעם לא עולים על זה. בקיץ אחרי שקראתי את השישי חשבתי על רגולוס בלאק כמו כולם, אבל זה יותר מידי שקוף בשביל רולינג. אחרי שסיימתי בפעם השלישית לקרוא את הספר, שמתי לב להערה מאוד שולית. אז תחזיקו חזק כי אני הולכת לחשוף את R.A.B האמיתי! "James Potter and Sirius Black. apprehended using an illegal hex upon Bertman Aubrey. Aubrey's head twice normal size. double detention" (בפרק sectumsempra) Bertman Aubrey .R או בקיצור R.A.B סיריוס וג'יימס כישפו אותו, אז סביר להניח שהוא היה איזה סלית'רין שהפך לאוכל מוות. מי שהפנה את תשומת ליבי לפרט הזה הוא לא אחר מאשר אהובי סוורוס סנייפ, ויכול להיות שיש לזה משמעות... כי בסוף הספר השביעי נגלה שסנייפ עזר להארי כל הדרך וגם נגלה את הסיבה האמיתית למה דמבלדור סמך עליו כל כך.

Heirloom

New member
היי

זה באמת משהו חדש. לא יודע אם זה באמת הוא, וכמו שאמרתי כבר בהודעה אחרת, לא יודע כמה משמעותי זה הגילוי מיהו רא"ב, אבל לפחות ניחוש חדש. חן חן.

yulishit

New member
אפשרי...

אבל אני לא יודעת, יש יותר מידי תאוריות....! [ארררגגג $%^@$^]

למעלה