רק להקשיב לה?

meeee

New member
רק להקשיב לה?

חברים זה דבר שאוהבים... נכון? יש לי חברה שאני כל כך אוהבתתתת ואוווףף סך הכל ילדה קטנה כמוני והיא... אוףףף איתה... בורחת מהבית מעשנת סמים עושה דווקא להורים (למרות שהם מוטציות ותמיד מגיל קטן עשו לה תמוות-מי יודע ממה הם מפחדים) הקטע הוא שאני מרחמת על ההורים שלה והיא כל מה שהיא רוצה זה לעשות דוקא ולברוח להם ומכל העולם.. לחברים שלה. שאני בעצם אחת מהם..אלי היא רצה במצבים מאוד קשים... ואיך עוזרים לילדה שמוכנה אולי לשמוע ולהקשיב אבל לא פותחת את הראש ומסכנת את עצמה כל יום ויום בטרמפים וסיגריות ודברים שהיא יודעת שעושים לה רע????? מתכחשת לכל העולם ולעצמההה הכי לעצמה וזה כל כך כואבבב... ואני רוצה לעזור והיא רוצה שאני יעזור... היא מתקשרת ובוכה בוכה בוכה... ואני מגיעה אליה וכמעט מעיפים אותי מהבית שלה אבל אני יודעתתתת שיש מה לעשות רק שהיא לא מסכימהההה!!! אני אוהבת אותההההההההה ואין לי מושג למה כתבתי את כל זה פה... פשוטטטטט אני אוייי לא יכולה יותר... הם נתנו לה סטירה והיא גם מגזימה עם זה...הם קשים והיא מתנקמת ומורדת כי "ככה טוב לה" ו"ככה" הם יבינו לדעתה... שהם לא יכולים לשלוט בה... זה הגיל???? fucking-15 אוף איתה

פלג^ר

New member
היי חמודה אם אפשר לעזור למה לא היא

נמצאת באיזה טיפול או מסגרת שאפשר לתקשר איתה?היכן היא גרה?לדעתי

פלג^ר

New member
היא זקוקה נואשות לאיש מקצוע שיכוון

אותה.הגיל הזה מאוד מסוכן אישיותה עדיין לא מיוצבת והדרך להתדרדרות

בוביט

New member
meeee

ברור שהיא לא יודעת מה טוב לה אם היא עושה את כל הדברים האלה... להקשיב לה... רק בתור אוזן קשבת אבל לא לעזור לה בכל הדברים האלה..ולא לתת לה תמיכה ועידוד *מה שברור לי שאת לא עושה*. אבל אם את חברה ואת אוהבת אותה... תביני את ההורים שלה, הם קשים איתה רק לטובתה והיא תבין את זה, עדיף מוקדם מאשר מאוחר... הצעה מה את יכולה לעשות אין לי ממש כי זה באמת מצב קשה... אבל מה שהמליצו לי זה לדווח... להפנות אותה לאיש מקצוע ולאיש שיכול לעזור לה יותר ממך, זו העזרה הכי גדולה שאת יכולה לתת לה.. ובסיכון שהיא תכעס עליך לזמן מה.. עד שהיא תירגע שאת "לא בצד שלה" ... בסוף היא תבין... מקווה שהכל יסתדר לה.. וגם לך שבוע טוב

meeee

New member
בוביטטטטטט

בוביט חח... את לא מבינה ההורים שלה הם הסיבה למרדנות שלה...הם נוראיםםםםם...לא רעים כי אין רוע בעיני ממש אבל באמת חרא של הורים. הם תמיד תמיד תמיד גרמו לה להרגיש רע...לפי מה שהבנתי הם גם לא נחמדים פיזית אם את מבינה...לא בקטע של ממש התעללות אבל בכל מקרה הם לא בסדר באמת לא בסדר ומשהו דפוק אצלהם לגמרי. ניסיתי להפנות אותה לעזרה והיא ממש לא רוצה.. היא חכמה ואני כן יכולה לעזור אני מרגישה שכן כבר אמרתי לה שתכתוב להם מכתב... ופשוט שתשאל למה???. אני איתה בכל מצב ולא כי אני רק אוהבת אותה וכל זה... ברור שכן אבל אני איתה כי ההורים שלה לא לא לא אבל לאאאאאאאאאא נורמליים. תמיד חשבתי ככה. היא פשוט הולכת ראש בראש...לאט לאט היא תבין אני מקווה ואם לא אז אין לי מושג מה לעשותתתת

New member
אולי אני אוכל לעזור

תשמעי חמודה, אני מבינה הייתי בצד שלך לא מעט פעמים ואני עדיין נמצאת... כמה שזה חבל הרבה אנשים מוצאים בלעשות צרות פתח לבעיות שלהם כי זו הדרך הכי קלה לברוח מהכל ובמיוחד מעצמם, יש מין תחושה של ניתוק והרגשה כללית טובה יותר. כנראה שהדרך היחידה שהיא רואה לנכון לדבר עם ההורים שלה זה ללכת כאסח- ראש בראש כי באמת ככה היא תרגיש טוב עם עצמה... כי היא מנסה להראות שהם טועים. את יכולה רק לשבת ולדבר איתה ולנסות להראות לה שהדרך היחידה שהם באמת יקשיבו לה זה אם היא תשב ותדבר איתם בצורה הגיונית. ולא צריך לערב כאן שום אנשי מקצוע. את לא צריכה לתת לה הרגשה שהיא שרוייה בבעיה כלשהי אחרת היא תברח גם ממך. אם את באמת אוהבת אותה כמו שאמרת אל תנסי להאשים אותה במה שהיא עושה קודם כל תביני אותה -יש סיבה למה שהיא עושה את הדברים המסויימים האלו. והיא לא מבינה כלכך מה היא רוצה מאחרים ובטח לא שמעצמה... אחרי שתתני לה הרגשה בטוחה לידך תנסי לייעץ לה ולא בדרך של - אל תעשני סמים או אל תשתי או כל מה שהיא לא עושה כי זה לא מה שיעזור- כי אחרת היא תתרחק גם ממך. תנסי להסביר לה שהיא חשובה לך מידי ושאת לא רוצה שיקרה לה כלום ושהיא צריכה לדבר עם ההורים שלה למרות שזה הדבר האחרון שהיא רוצה עכשיו.. תני לה את הזמן שלה- זה לא קורה ברגע. לאט לאט היא תבין ויחל שיפור. העיקר שאל תלחצי עליה ותיהיי לצידה למרות הכל... אני מקווה שעזרתי.. B§

meeee

New member
תודה

תודה :) למרות שאני גם ככה לא מאשימה אותה ולא אומרת לה כלום היא גם האמת קוראת לי לעזור לה... פשוט הייתי במצב חסר אונים כזה תודה לך בכל מקרה :) הארת לי כמה נקודותיישן יום טוב?:)))))) me

למעלה