רק להיום:

עליזה 63

New member
רק להיום:

חיזיון ללא גבולות "בפעם הראשונה אנו רואים את חיזיון חיינו החדשים." טקסט בסיסי, עמוד 34 בזמן ההתמכרות, ההתייחסות שלנו אל עצמנו הייתה מוגבלת מאוד. כל יום חזר על עצמו: להשיג, להשתמש ולמצוא דרכים ואמצעים להשיג עוד. היה זה הגיוני לחשוב, אז, שזה מה שצפוי לנו כל חיינו. הפוטנציאל שלנו היה מוגבל. היום הכל שונה. ההחלמה נתנה לנו חיזיון חדש של עצמנו ושל חיינו. אנו כבר לא לכודים בשגרה האפרורית של ההתמכרות. אנו חופשיים לנסות דרכים חדשות, רעיונות חדשים וסוגי פעילות חדשים. כשאנו עושים את זה, אנו מתחילים לראות את עצמנו בדרך חדשה. הפוטנציאל שלנו מוגבל רק על-ידי הכוח שאנו מקבלים מהכוח העליון שדואג לנו - ולכוח זה אין גבולות. בהחלמה, החיים פתוחים לפנינו. כל מה שיש בחיים פתוח לפנינו. כשאנו מונחים על-ידי העקרונות הרוחניים שלנו, מונעים על-ידי כוח שניתן לנו על-ידי אלוהים, כפי שאנו מבינים אותו, האופקים שלנו בלתי-מוגבלים. רק להיום: אפקח את עיני לראות את האפשרויות שבחיי. הפוטנציאל שלי הוא בלתי-מוגבל ורב-עוצמה, כמו אלוהים, כפי שאני מבין אותו. היום, אני אפעל על הפוטנציאל הזה.

שטול1

New member
ערב טוב מחלימים יקרים ../images/Emo24.gif

אסירות תודה לאלוהים שאוהב אותנו וסידר לכולנו יום מנוהל כי כשאנחנו עסוקים הקופים ישנים ועוד יוסיף ויתגלה אוהבים שטול

למעלה