רק להיום:

עליזה 63

New member
רק להיום:

30 בספטמבר רק להיום: להיות אנו עצמנו "הערך האמיתי שלנו טמון בעצמנו." טקסט בסיסי, עמוד 101 שוב ושוב ניסינו לחיות לפי הציפיות של הסובבים אותנו. אולי כשהיינו קטנים אמרו לנו שנהיה בסדר אם נקבל ציונים טובים בבית-הספר, ננקה את החדרים שלנו ונתלבש בצורה מסוימת. תמיד רצינו להיות שייכים ושיאהבו אותנו. רבים מאתנו הקדישו המון זמן בניסיון להתאים את עצמם לזה - ובכל זאת, דומה שמעולם לא הצלחנו בכך. עתה, בהחלמה, מקבלים אותנו כמו שאנו. הערך האמיתי שלנו, מבחינתם של האחרים, טמון בעצמנו, בכל מה שהוא אנו עצמנו. אנו עובדים את הצעדים ולומדים לקבל את עצמנו כמו שאנחנו. כשזה קורה, אנו זוכים בחופש. אנו יכולים להיות כל מה שאנו רוצים להיות. לכל אחד מאתנו יש תכונות טובות, שאנו יכולים לחלוק עם אחרים. אם נשתף אחרים, בכנות, בניסיון שלנו, זה יעזור להם למצוא את רמת ההזדהות הנחוצה להם, על-מנת להתחיל בהחלמה שלהם. אנו מגלים, שלכולנו יש מתנות מיוחדות, שאנו יכולים להציע לסובבים אותנו. רק להיום: הניסיון שצברתי בהחלמה הוא המתנה הגדולה ביותר שאני יכול להציע למכור אחר. אשתף אחרים - בכנות - במה שיש לי.

מכורNA

New member
מתנה הגדולה ביותר ../images/Emo24.gif

מתנה הגדולה ביותר ------------------------ ------------------------ המתנה הגדולה ביותר שתוכל להעניק לאדם אחר היא להיות כל מה שאתה . אף שאולי אינך מודע לכך . אתה עוטה מסכות כדי להסתיר את מי שאתה באמת . כל אימה שאינך אומר את מה שברצונך לומר . מחייך כשאינך רוצה לחייך או מנסה להתחזות למי שאינך , אתה עוטה מסכה . אתה עושה זאת בגלל הפחד . חשוב לגלות ממה אתה פוחד ולבדוק את המחיר שאתה משם . לעיתים קרובות אין צורך במסכות . אתה עוטה אותן רק מתוך הרגל . יש מאות מסכות נפוצות : מסכת המכור לעבודה מסייעת לך בדרך כלל להימנע ממשהו - אולי מגע חברתי בלתי רצוי או קשר אינטימי בביתך : מסכת "האני הקטן והמסכן" מעניקה לך משהו לדבר עליו ומזכה אותך בתשומה לב : מסכה הליצן המגוחכת מסייעת לך לחמוק מדברים - מגע או אינטימיות אמיתיים - ומחפה על חוסר ביטחון . אנשים נחמדים במיוחד חשיםמ שלא בנוח כשאחרים חשים לא נוח . או שהם עוטים מסכה זו כדי להאדיר את האגו שלהם . כאשר אתה כן וישר . כל מסכה או הדחקה . התרכז בסיבה למסכות שאתה עוטה . וזכור כי מסכה שנוצרה כדי לדחות כאב ואובדן דוחה גם אושר.ה

../images/Emo203.gifציטוט להיום../images/Emo203.gif

אם אני צריכה להיות נאמנה למשהו או למישהו, אני קודם כל צריכה להיות נאמנה לעצמי. אם אני מחפשת אהבה אמיתית, הרי שלפני כן אני צריכה להתעייף מהאהבות הבינוניות שמצאתי. מעט ניסיון החיים שיש לי לימד אותי שאף אחד הוא לא הבעלים של כלום, הכל אשליה - וזה נכון ביחס לדברים החומריים כמו ביחס לדברים הרוחניים. מי שכבר איבד דבר שבעיניו היה מובטח, לומד ששום דבר אינו שייך לו, ואם שום דבר אינו שייך לי, אני גם לא צריכה לבזבז זמן בשמירה על דברים שהם לא שלי. מוטב לחיות כאילו היום הוא היום הראשון (או האחרון) בחיי.
- פאולו קואלו אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר של יומטוב הראשון בשנה../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי על שיש לי את עצמי בהכרה מלאה ועל האפשרות שלי לראות בכנות כמיטב יכולתי את מה שמתחולל בי בפנים, לבהות וולהתבונן במה שקורה שם, להיות עדה למקורות של עצב או שמחה ולהיות מסוגלת לקבל, להכיל, בלי להזדקק למשככים למינהם. אני אסירת תודה על הנכונות שלי לערוך חשבונות נפש מול עצמי, מול המראה, מול אחרים ובלבד שאוכל להכיר את עצמי עוד יותר לעומק, לחבק את מה שמוצאת שם ולאפשר לאהבה ולאור מקום שיגרש את החושך. אני אסירת תודה על משפחה תומכת ומפרגנת, על בן זוג סבלני ומכיל, על חברותא ודרך NA, על הרגשה טובה ועל עוד יום נקי.
שקט ורגוע לי הבוקר, מן הרגשה כזו כמו ביום כיפור, דממה בפנים ובחוץ. אתמול בלילה ישבתי עם עצמי קצת לכתוב ולערוך חשבון נפש כלשהו שאולי יחדד לי את מה שקורה איתי בימים האלה. הפכתי להיות חסרת סבלנות. מאחת שמתפשרת על כל דבר, שזורמת עם כל מה שיש, מצאתי את עצמי מתנגדת נחרצות ועומדת על שלי גם במחיר של לבאס חברה. נדמה היה לי שהפכתי קיצונית מידי, הפעם לכיוון השני. אם פעם לא ראיתי את עצמי והתאמתי את עצמי לאחרים, אתמול הרגשתי שאני לא רואה אף אחד חוץ ממני. אז אולי זה טוב, ואולי לא, ולכן ישבתי לכתוב... איך אמר לי מישהו - כשהקופים בראש רבים בינהם ואת לא יודעת להחליט את זקוקה לשופט בדמות מחברת ועט.
מרגישה טוב, ומתוכננת להמשיך לכתוב היום ולעשות כל שאוכל בכדי ליהנות מעצמי בחברת עצמי. מאחלת לכולנו יום של שלווה, אומץ ותבונה, יום של שמחת חיים והנאה עם כל צעד נוסף אל עצמנו. אוהבים

../images/Emo106.gifברכות לאסף ולדרך NA על שנתיים ניקיון../images/Emo41.gif

החבר יקר
אסף
חוגג היום שנתיים ניקיון בחדר שבצומת המפוח באילת.
מאחלת עוד הרבה שנים של ניקיון איכותי, שהתחילו מיום אחד והרבה רצון לבחור בחיים. שתמשיך לעשות את מה שאתה עושה, כי אפילו השמיים אינם הגבול. עוד הוכחה שהדרך עובדת
אוהבים

70zazu

New member
חג שמח../images/Emo24.gif

תודה לאל שיש את החג הזה.. לא כל יום יוצא לברך כל כך הרבה אנשים. זה כיף לקבל ולשלוח אסמאמאסים.. שיהיה לכולם חג של אור אושר והצלחות קטנות וגדולות בכל תחום...

למעלה