רק להיום

מנחם 77

New member
רק להיום

24 באוגוסט לחפש את רצון האלוהים "אנו לומדים להיזהר ולא להתפלל לדברים ספציפיים." טקסט בסיסי, עמוד 45 בהתמכרות הפעילה שלנו, בדרך-כלל לא התפללנו לדעת את רצונו של אלוהים מאתנו ואת הכוח לבצע זאת. להפך, רובנו התפללנו לאלוהים שיוציא אותנו מהבלגן שאליו הכנסנו את עצמנו. ציפינו שנסים יתרחשו כבקשתנו. סוג זה של חשיבה ותפילה משתנה כשאנו מתחילים לעבוד את הצעד האחד-עשר. הדרך היחידה לצאת מהבעיות שיצרנו לעצמנו היא כניעה לכוח גדול מאתנו. בהחלמה אנו לומדים להשלים. כדי להתמודד עם נסיבות החיים שלנו, אנו מחפשים ידע באמצעות תפילה ומדיטציה. אנו מפסיקים להלחם ומוותרים על הרעיונות שלנו בקשר לדרך שבהם הדברים צריכים להתנהל, מבקשים הנחיה ומקשיבים לתשובות. התשובות בדרך כלל לא באות בהבזק של אור בהיר, בליווי של הלמות-תופים. התשובות יבואו טיפין טיפין בצורת הבנה שקטה ובוטחת שיש תכלית לחיים שלנו, ושכוח גדול מאתנו מכוון אותנו בדרכנו. יש לנו ברירה. אנו יכולים לבזבז את זמננו במלחמה כדי שהכל יתנהל כמו שאנו רוצים או שאנו יכולים להיכנע לרצון האלוהים. אפשר להגיע לשלווה רק על ידי השלמה עם העליות והמורדות של החיים. רק להיום: אוותר על הציפיות שלי, אבקש הדרכה מהכוח העליון שלי, אקבל את החיים.

../images/Emo40.gifציטוט להיום../images/Emo40.gif

ראשם של אחרים הוא מקום עלוב מכדי לשמש כמשכן לאשרו האמיתי של האדם.
- ארתור שופנהאואר אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר של שבוע טוב../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי, על עוד יום נקי שהצלחתי לשמור בעזרתו למרות וחרף הכל. על החיבוק של אלוהים שכמעט מורגש פיזית, ובכל מקרה נחווה כמשהו שאי אפשר לי להתעלם ממנו. על לילה של שינה מתוקה, ובוקר שלוו ורגוע. על האומץ להסתכל לחיות שלי בלבן של העיניים, ולהרפות. על היכולת להבחין בניצוצות של החלמה בתוך הבלבול. על בן זוג אוהב, תומך, ומפרגן. על משפחה מעודדת ומאפשרת. על החיים עצמם, וחופש מהתמכרות פעילה. רק להיום - תשעה חודשים ושמונה ימי ניקיון
התעוררתי לפני חצי שעה, פתאום נהיה לי חם ולא הבנתי למה המזגן כבוי. הסתבר שדווקא עכשיו היתה הפסקת חשמל... הסתובבתי ככה בבית, בלי אור, בלי אפשרות להכין לי קפה או לשבת מול המחשב - הכל עובד על חשמל בבית הזה.. מחייכת.. כאילו, אם הלך החשמל הכל הופך להיות מה זה פרימיטיבי.. כמה תלות מתפתחת בנו עם השנים והקידמה
אז כבר לא חוזרת לישון, כי אוטוטו צריך לקום לשבוע חדש של אהבה וקבלה. החיות שלי עדיין ישנות בכלובים, מה שמאפשר לי רוגע יחסי, התבוננות כזה מהצד, עוד רגע של בדיקה לפני שכולם מתעוררים שם. בינתיים, אפשר להכין להם בוטנים
וזה פחות יקר מלשלם בהרגשה. (רפיאלי
) שיר מתנגן לי בראש.. "הכל זה לטובה... גם אם זה נראה עכשיו אחרת....." זהו, שקט בחוץ, שקט בפנים, השמש עושה סימנים של לזרוח, להאיר ולחמם באהבה. עולם מתעורר לחיים לאט ורגוע. גם אני.. מאחלת לעצמי ולכולנו שבוע של עשייה, שבוע פורה של כנות, נכונות ואומץ לשנות את מה שאפשר. אוהבים

../images/Emo79.gifשיר על הבוקר../images/Emo79.gif

הכל זה לטובה
ביצוע: דנה אינטרנשיונל מילים: אילן שפלר לחן: זיו גולנד עכשיו את לא רואה מבעד לדמעות אולי קשה לראות זה לא שאת טועה את לא יודעת איך לתת לו שיילך ממך
הם מספרים לך נותנים לך אלף דוגמאות את שונאת שאומרים לך הכל היה צריך לקרות הכל זה לטובה גם אם זה נראה עכשיו אחרת, תהיה לך אהבה הרבה יותר גדולה הכל זה לטובה חכי לפני שאת סוגרת תהיה לך אהבה הרבה יותר גדולה
מתחת לשמיכה עושה אותו גיבור בוחרת מה לזכור הזמן שאת צריכה נמשך כמוך אליו הולך בעקבותיו עכשיו הם מספרים לך נותנים לך אלף דוגמאות את שונאת שאומרים לך הכל היה צריך לקרות
הכל זה לטובה גם אם זה נראה עכשיו אחרת, תהיה לך אהבה הרבה יותר גדולה הכל זה לטובה חכי שניה עם סוף הסרט תהיה לך אהבה הרבה יותר גדולה
אוהבים

בוקר טוב ונקי לכולנו

אסירות תודה לאלוהים לחברותא ולתוכנית על בוקר נקי בהחלמה על יקיצה ללא מחשבות על שימוש על חיים ללא תלות בסמים ובסוחרים על שפעת שיש לי כבר יומיים על שהלך המנוע באוטו על שהבניה בבית השתבשה על עבודה קבועה ופרנסה טובה כי ככה אני זוכר את הימים שלא היה לי כסף לאוטובוס שהיתי חולה בהכל והיתה לי רק תרופה אחת שהיינו 7 נפשות בבית קטן וצפוף שהייתי תלוי בקצבאות שגם ככה הייתי חייב אותם מראש.. ולא היה טעם לחיי אני אסיר תודה על הבעיות והקילקולים כי כנראה זה רצון האלוהים להזכיר לי כמה מתנות קיבלתי בדרך תודה לך אלי אני אשמור על מה שיש בעירנות רבה בעיקר על היום הנקי והיכולת להתמודד עם מה שיביא איתו... הכל זה לטובה ועם סוף הסרט תהיה לי אהבה הרבה יותר גדולה אליך אלי...

נעממי5

New member
בוקר נפלא ונעים../images/Emo99.gif

אסירות תודה על תוכנית חדשה בחיים שלי, על החלמה שיש בה המון עשייה, על שנים שבהם זכיתי בכל מכל והכל, ושה' מזכיר לי כל בוקר שטובתנו המשותפת קודמת, ושההחלמה האישית תלויה באחדות שלנו...... כי מה אני בלעדיכם? הרי ההשרדות שלי קשורה להשרדות שלכם, לא? אז נמשיך לשמור..... אוהבים

שטול1

New member
בוחרת איך את מרגישה היום?../images/Emo94.gif

לא לשכוח להאכיל את הקופים והכי חשוב לבדוק שהמנעולים שעל הכלובים סגורים היטב בכל מקרה אנחנו בסביבה אוהבים שטול

../images/Emo24.gifערב טוב לככככככוווולם../images/Emo24.gif

איזה יופי להתעורר מהשינה ולברר איך אני מרגישה? אז היה לי יום נחמד היום, גם אם הוא עדיין לא נגמר. גן החיות הופך לספארי גועש בסופי שבוע, ככה אני מגיעה למסקנה. הבוקר היתה לנו קבוצה חזקה לטעמי בה דיברנו בין היתר על ההאשמות שלנו ועל חוסר היכולת לסלוח לעצמנו, עוד הרבה לפני שאנו סולחים לאחרים. על לקיחת אחריות וכאלה ומצאתי את עצמי משחזרת שוב את כל מה שחשבתי עליו בסופ"ש ומגלה שכל זה מתחיל איפה שהוא בילדות. מצאתי שמות לקופים שלי: בין היתר זה הפחד שלי להיחשף, להיראות חלשה ולבקש עזרה. אלה הן אבני הדרך שהתכנית מציעה ומשום מה עדיין קשה לי במקומות האלה. מעבר לזה היתה לי שיחה פוריה עם המטפלת האישית שלי כך שהקופים נחים עכשיו בשקט בכלובים, לא מורגשים כמעט כמו אחרי מנת יתר
אוטוטו יוצאת להתכונן לפגישת החלמה נוספת בחדר.. ולחזור לעוד סיבוב של כתיבה במחברת וחפירה עמוקה יותר כי אין לי דרך אחרת לשחרר ולהשתחרר מכל מה שקורה בפנים. מכאן אוכל להגיע להחלטות, דרך זה אוכל להיות שלמה יותר, לא בגלל שזה קל, דווקא בגלל שקשה. זה עוד קוף שגיליתי היום. - אם לא קשה זה לא עובד עלי.. על גבול המאזוכיזם.. וזו אני, חלק ממני. מאחלת לכולנו המשך ערב של כנות, פתיחות ושמחת חיים. אוהבים

היא בסדר גמור.. ../images/Emo189.gif

זה אני עכשיו שקיבל וירוס מהגן חיות... תביעה ייצוגית בדרך אליכם על ידי שליח מיוחד ממשרד עורכי הדין : ע-כ-ב-ר ושות'... נדבקתי בתום לב... עדיין אוהבים, כל עוד אנחנו בדרך לפשרה.

נעממי5

New member
עם וירוס כזה, מי צריך יותר?../images/Emo24.gif

אתה המחלים הלאומי שלנו..... וכל מה שנעשה בתום לב, סופו להצליח במשימתו ! נ.ב. זכית באמון שלנו, לפיכך עלייך להמשיך להשאר.

למעלה