רק להיום:

עליזה 63

New member
רק להיום:

4 ביולי קונפליקט "אנו לומדים כי קונפליקטים הם חלק מהמציאות, ואנו לומדים דרכים חדשות להתמודד אתם במקום לברוח מהם." טקסט בסיסי, עמוד 87 מעת לעת, כולנו נמצאים בקונפליקט כלשהו. יכול להיות שאנו פשוט לא יכולים להסתדר עם מישהו בעבודה. אולי החברים שלנו משגעים אותנו. ואולי בן-הזוג או בת-הזוג לא עונה על הציפיות שלנו. למכורים מחלימים, לא קל להתמודד עם קונפליקטים. אם אנו מתרגזים, כדאי להתרחק מאותו מקום ומצב, עד שנרגע. אנו תמיד נוכל לחזור ולדבר על כך, אחרי שנרגע. אנו לא יכולים להימנע ממצבים מרגיזים, אבל אנו יכולים להשתמש בזמן ובמרחק על-מנת למצוא את הפרספקטיבה הנכונה. קונפליקט הוא חלק מהחיים. אנו לא יכולים לעבור את כל ההחלמה שלנו בלי להיתקל באי-הסכמות וחילוקי-דעות. לפעמים אנו יכולים להתרחק קצת ממצבים אלה, לחשוב עליהם; אבל תמיד מגיע הרגע, שבו יש להתמודד עם הקונפליקט ולפתור אותו. ואז, אנו ננשום נשימה עמוקה, נאמר תפילה, וניישם את העקרונות שהתכנית הזו העניקה לנו: פתיחות, כנות, אחריות, סלחנות, אמון וכל היתר. אנו נקיים עכשיו ואנו לא רוצים לברוח מהחיים. בהחלמה אנו לא צריכים לברוח משום דבר. רק להיום: העקרונות שהתכנית שלי נתנה לי מספיקים להדריך אותי בכל מצב. אשתדל להתמודד עם כל קונפליקט בדרך בריאה.

NUNA10

New member
../images/Emo63.gif סיפור על הבוקר ../images/Emo91.gif

כוכב הים . חבר שלנו הלך על חוף נטוש במקסיקו בשעת השקיעה . כאשר טייל להנאתו ראה אדם נוסף במרחק . כאשר קרב אליו הבחין שהמקומי גוחן לקרקע , מרים משהו וזורק אותו לים . הוא חזר על כך פעמים אחדות . כאשר החבר שלנו קרב יותר , הוא ראה שהאיש אוסף כוכבי ים אחדות שנשטפו אל החוף ומחזיר אותם לים . החבר שלנו עמד נבוך . הוא הגיע אל אותו אדם ואמר , " ערב טוב חבר . תהיתי מה אתה עושה . " אני מחזיר את כוכבי הים חזרה למים . עכשיו יש שפל וכל הכוכבים האלה נשטפו לחוף . אם הם יישארו כאן , הם ימותו מחוסר חמצן" . " אני מבין ." השיב החבר שלנו . " אבל בוודאי יש אלפי כוכבים על החוף הזה . לא תוכל להחזיר את כולם , הם רבים מדי . ובוודאי זה קורה במאות חופים פה . האם אינך מבין שאין בכך טעם ?" המקומי חייך והמשיך להרים כוכבים ולהחזיר אותם לים . " אתה מבין , עבור הכוכב הבודד הזה זה משנה מאד !" .

NUNA10

New member
../images/Emo79.gif שיר היום ../images/Emo202.gif

פרחים בקנה . סאבלימינל מילים: דודו ברק לחן: אפי נצר השמש תידום בין עזה לרפיח ירח ילבין על פסגת החרמון פרחים בקנה ובנות בצריח ישובו לעיר חיילים בהמון כמה טוב שבאתה הבייתה עשית אמבטיה השכבת את הילד לישון הוא חיכה לך שאל איפה אבא לא ידע שהלכת להביא את השלום שמש בגבעון דום וירח בעמק איילון חולם על המקום הזה ביום שנפסיק בו ללחום ונתחיל בו לנשום מהר כמעיין המתגבר ומשתחרר גורר יחס גורר יחס גורר שמחה וחיוך אהבה ותמימות שחרור שני עמים מעבדות לחירות בנות על הצריח במקום חיילים פרחים בקנים במקום פגזים חלמתי על היום התעוררתי בדמעות תקשיבו ואתן לכם לראות השמש תידום בין עזה לרפיח ירח ילבין על פסגת החרמון פרחים בקנה ובנות בצריח ישובו לעיר חיילים בהמון די לבכות אחות קטנה נגבי את העיניים אני תומך לצידך מחזיק לך ת'ידיים כולם בסוף מתים חשוב לי שתדעי שלמרות שהוא נפל חלל נשאר בליבי שוב פרחים נופלים כמו עלים בשלכת והכי זה קל זה לקום לעזוב ללכת הרי אומרים שנה מקום שנה מזל אכן להסתתר מיד הגורל אז נשארנו לנו כאן ובנינו לנו בית האמנו ביונה בשלום עלה של זית ועמדנו בהמנון ושירתנו בצבא וקברנו חיילים ובכינו בשבעה נפלנו לברכיים ושוב על הרגליים כשאזלו הכדורים נלחמנו בידיים די נשבר לנו הזין לחכות לשלום אני אפסיק לצל לחלום עד שליבי יידום אחרי חמישים ושש שנים של הגנה על הבית כמעט ואבדה התקווה ליונה ובפיה עלה של זית אבל אנחנו כאן להזכיר לכולם שאסור לוותר על היום צריך לשלב יד ביד וביחד נהפוך למציאות את החלום פרחים בקנה ובנות בצריח ישובו לעיר חיילים בהמון השמש תידום בין עזה לרפיח ירח ילבין על פסגת החרמון פרחים בקנה ובנות בצריח ישובו לעיר חיילים בהמון .

NUNA10

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif

בוקר טוב ושבת שלום . סוף שבוע מהנה לכולם שבת נעימה וכיפית .

NUNA10

New member
../images/Emo124.gif היום 4 ביולי ../images/Emo124.gif

הכרזת העצמאות של ארצות הברית - 4 ביולי . הכרזת העצמאות של ארצות הברית היא האירוע המכונן בהיסטוריה של ארצות הברית, שבאמצעותו הכריזו שלוש עשרה המושבות האמריקניות על עצמאותן מהאימפריה הבריטית. את דבר ההכרזה ניסח תומאס ג'פרסון, והראשון לחתום עליה היה ג'ון הנקוק (שכיהן כנשיא הקונגרס הקונטיננטלי באותו הזמן) קצת פחות מחודש לפני ששאר הנציגים חתמו. ההחלטה עצמה אושרה בקונגרס הקונטיננטלי במושבו הזמני בפילדלפיה ב-4 ביולי 1776 בזמן מלחמת העצמאות האמריקנית, והוכרה על ידי הבריטים רק לאחר תום הקרבות ב-3 בספטמבר 1783, עם חתימת חוזה פריז. החתימה על ההצהרה בדבר עצמאות הייתה לאירוע היסטורי בתולדות האומה האמריקנית הצעירה, והתאריך בו היא נערכה נחגג מידי שנה כיום העצמאות של ארצות הברית. המסמך המקורי עליו חתמו נציגי המושבות מוצג כיום בארכיונים הלאומיים בוושינגטון הבירה.

NUNA10

New member
../images/Emo41.gif אמריקה ../images/Emo41.gif

סיבות למה אנחנו אוהבים את האמריקאים . לכבוד יום העצמאות האמריקאי החלטנו להילחם על כבודו של העם שכולם אוהבים לרדת עליו ולסגוד לו בו זמנית . 1. קודם כל כי הם אוהבים אותנו 2. ושונאים את האו"ם 3. הא, והקטע הזה שיש יום השואה? תגידו תודה לאייזנהאור. אחרת זה היה סתם "אתם זוכרים את הקטע הזה שפעם היו יהודים בעולם" 4. חוץ מזה האמריקאים הם היחידים שהצליחו להצדיק את הקיום של דימונה. זאת אומרת, נראה לנו שהעניין עם הירושימה ונגאסקי די עבד 5. כי עוד לא המציאו שום דבר שדומה לקוקה קולה 6. כי האוכל שלהם אולי מגעיל, אבל הם מכינים אותו כל כך רע שלא תצטרך לסבול ממנו יותר מידי שנים 7. כי הם ממש שמנים. ושמנים זה מצחיק 8. כי זו ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות: אלא אם כן אתה שחור, היספני, סיני או סתם עני 9. ונכון שהם צבועים, אבל מתי בפעם אחרונה ראיתם מישהו מחייך אליכם ברחוב בלי סיבה? 10. וגם אם הם נראים לכם גזענים, כנראה יהיה להם נשיא שחור לפני שאצלנו יכניסו ילדים אתיופים לכיתות לימוד בפתח תקווה 11. אולי בגלל זה כמה מהמהפכות החשובות בעולם התחילו שם 12. כי אם לא היה את אמריקה לאן היינו שולחים את משה לעשות הובלות? 13. כי בחורות בקולג' מוכנות לעשות הכל ולעשות את זה בלי בגדים. לפרטים גשו לאימיול הקרוב לביתכם 14. כי הבחורה הזו היא האהבה החדשה בחיים שלנו. ולא, לא אכפת לנו שהיא עושה את מקולי קאלקין 15. כי הם נתנו לנו את האן.בי.איי. ואת מייקל ג'ורדן. ובתמורה חסכו מאיתנו את הבייסבול, פוטבול והוקי. פייר טרייד 16. בגלל הוליווד. ככה למדנו להכיר את ארה"ב, ככה למדנו לאהוב אותה, וככה למדנו לאהוב קולנוע. וכן. אנחנו יודעים שהקולנוע האירופאי הרבה יותר טוב. אנחנו מבטיחים שנתייחס לזה אחרי שנתעורר 17. סופרנוס, סימפסון, צ'ירס, סיינפלד, בוורלי הילס, חברים, מי הבוס, אבודים, הפמליה. ככה עושים טלוויזיה טובה 18. כי העולם היה נראה אחרת בלי אלוויס. אנחנו מתכוונים, היו בו הרבה יותר ממתקים 19. בגלל ברוס ספרינגסטין, סיימון אנד גרפונקל, בוב דילן, הדורס, אר.אי.אם, ג'ף באקלי, דייב מאת'יוס בנד. מוזיקה גדולה נעשית רק במקום שיש בו רוח 20. בגלל המינגווי, קרואק, סאלינג'ר, הנרי מילר, צ'ארלס בוקובסקי, דון דלילו וזו רק ההתחלה. הספרות האמריקאית היא כל מה שספרות צריכה להיות. זאת אומרת- טובה 21. כי ניו יורק מדהימה, כי הדרכים שם לא נגמרות לעולם, כי הבחורות שם יפות, וגם כי, נו, אנחנו ממש רוצים ויזה. במחירים של הדולר היום אנחנו כמעט מוצאים סיבה לקום בבוקר וללכת לעבודה

צופיתי 2

New member
תודה על הסיפור הזה! ../images/Emo24.gif

אני מכירה אותו והוא מקסים. אני מצרפת סיפור שכתבתי באותו רעיון

צופיתי 2

New member
המתנה של היום ../images/Emo77.gif

מתוך "המתנה של היום" "אתה כאן למטרה מסוימת. אין עוד אחד כמוך בכל העולם; מעולם לא היה, ולעולם לא יהיה. הביאו אותך לכאן עכשיו כדי למלא איזה צורך. קח את הזמן כדי לחשוב על זה טוב." אין אף אדם אחר שהוא בדיוק כמוך או כמוני. אף אחד לא יודע לעשות בדיוק את מה שאנחנו יודעים, או לגעת באדם אחר בדיוק כמונו. מתוך כל האנשים שאלוהים היה יכול לברוא, הוא בחר בנו כדי להיות חלק מהזמן הזה והמקום הזה. צריכים אותנו כדי להגשים תוכנית, גם במשפחות שלנו וגם במערכות היחסים שלנו. כאשר אנו יודעים שיש לנו יכולות ייחודיות, אנחנו נבזבז פחות זמן בלהרגיש קנאה כלפי מה שאחרים מסוגלים לעשות. דרך החלומות והשאיפות שלנו, אלוהים מראה לנו מי אנחנו יכולים להיות. תלוי בנו שיהיה לנו אומץ ללכת אחרי החלום הזה דרך פעולה. איזה מתנה מיוחדת במינה אני יכול להציע היום?

../images/Emo40.gifציטוט להיום../images/Emo40.gif

קוצים דוקרניים נושאים לעתים שושנים נאות.
- אובידיוס אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר של אחלה סופשבוע../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי, על האומץ להיות אני ועל היכולת להתמודד ולהרגיש קשת רחבה של תחושות, להיות, להתפזר ולאסוף את עצמי. על תכונות של קבלה, הכלה, חכמת חיים ואהבה רבה שאני מוצאת באיש שאיתי. על היכולת שלו לפרגן בד בבד עם אסרטיביות. על שאני מאמצת בחום את הדרך לחיים, הדרך אל עצמי. על כנות, על חופש, על יכולת להכיר ולהבין את עצמי. על חברותא ודרך אן איי. על משפחה תומכת ומחבקת. על עוד יום נקי. רק להיום - שבעה חודשים ושמונה עשר ימי ניקיון
את יום האתמול אני מניחה שיהיה לי קשה לשכוח. נדמה לרגע שבמשך עשרים וארבע שעות בערך, חוויתי ים של רגשות, סערה שבימים אחרים, רחוקים, הייתה שולחת אותי לשימוש ולו רק מפאת הרצון לברוח, להתאדות, להיעלם כמו הדמעות. אני לא בטוחה שאני רוצה לשכוח את היום הזה, אדרבה, אולי צריך שאזכור אותו כל עוד אני חיה ונושמת, למרות ודווקא בגלל כל הקושי, כי הנה - השמש בחוץ זורחת, ו - וואלה לא קרה כלום, הכל ממשיך כרגיל. אחרי הקבוצה בערב, ישבנו בחוף הים לשחרר ולהשתחרר מכל מה שיש בי. השקט הגדול מתחת שמיים מלאי כוכבים, הרחש של הגלים, הלבד,,, כל אלה עזרו לי להביט פנימה בקול רם, לדבר על כל מה שעובר בי ודרכי, לשחרר ולהשתחרר. מאחלת לעצמי ולכולנו סוף שבוע רווי תבונה, וחופש בנשמה. אוהבים

ברכות ו../images/Emo49.gifלצ'ארלי שחוגג היום 5 שנים../images/Emo106.gif

ים של ברכות לאחד החברים שמהווים מסר חי ומהלך עבורי. הערב בצומת המפוח באילת, צ'ארלי חוגג 5 שנות ניקיון שאפילו הוא עצמו לא נתן לו סיכוי.
מאחלת מכאן וכמובן גם פנים אל פנים, עוד ים של ימים לבנים ומאושרים אהבת החיים החופשיים מהתמכרות פעילה והמשך ניקיון איכותי. אוהבת מאד

נעממי5

New member
ועכשיו תורי?טוב אז אני עברתי יום קשה מאוד!

תוכנית ההתנתקות שלי היום אני עברתי יום קשה במיוחד, לא יכולה עדיין לשתף, כולי הפוכה! החלטתי לעשות תוכנית התנתקות משלי, אז אני מתנתקת מהעבודה, מטלפונים, מאינטרנט, ומכל מה שמשנה לי את המצב רוח והתודעה , ויוצאת לבית מלון! יחד עם בעלי כמובן! שם אמצא מנוח? לא יודעת.... מקווה! שבת שלום, אוהבת אותכם !

נעממי5

New member
בואו תנו לנו מכוחכם,מנסיונכם ומתקוותכם../images/Emo24.gif

לאחר שניהלנו פורום "משפחות מכורים בפורטל אחר, שוב אנחנו כאן וביחד, כי רק ביחד זה עובד....!

שטול1

New member
ערב טוב ושבת שלום מחלימים יקרים ../images/Emo24.gif

שתהיה לכולנו שבת רגועה שלום שלווה ונקיון אוהבים שטול

../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif

ים של מזלטובים אלין יקרה
מאחלת לך ימים רבים של אושר, ואלוהים אוהב שיתן לך את מה שאת צריכה. אוהבים

שטול1

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo212.gifלאלין ../images/Emo49.gif

יום הולדת שמח אחות יקרה איזה כיף יום הולדת נקי שתזכי לחגוג עוד כהנה וכהנה ימים נקיים ומאושרים אוהבים שטול

../images/Emo213.gifשבת מבורכת בחופש ואיכות לכולנו../images/Emo213.gif

אוהבת אתכם חברותא יקרה, ואסירת תודה לדרך שהפגישה בינינו. אוהבים

בנועם

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo77.gifהמון מזל טוב אלין ../images/Emo77.gif../images/Emo39.gif

מאחלת לך את כל שאת רוצה לעצמך בתוספת הרבה בריאות אושר אהבה שלוה וניקיון בחייך אוהבים אותך

למעלה