רק להיום..

רוניוס 1

New member
רק להיום..

21 בפברואר ----------------- רחמים עצמיים או החלמה - הבחירה שלנו "רחמים עצמיים הם אחד החסרונות ההרסניים ביותר, הגורם לנו לבזבז את כל האנרגיה החיובית שלנו." טקסט בסיסי, עמוד 77 -------------------- בהתמכרות הפעילה, רבים מאתנו השתמשו ברחמים עצמיים כמנגנון הישרדות. לא האמנו שקיימת חלופה לחיים בתוך המחלה- או שאולי לא רצינו להאמין. כל עוד יכולנו לרחם על עצמנו ולהאשים אחרים בצרות שלנו, לא היינו צריכים לקבל על עצמנו את תוצאות מעשינו; בכך שהאמנו שאנו לא מסוגלים להשתנות, יכולנו שלא לקבל את הצורך בשינוי. השימוש ב"מנגנון הישרדות" זה, מנע מאתנו להיכנס להחלמה וקרב אותנו יום אחר יום, להרס עצמי. רחמים עצמיים הם כלי של המחלה שלנו; עלינו להפסיק להשתמש בזה ובמקום זאת ללמוד להשתמש בכלים החדשים שאנו מוצאים בתוכנית האנ-איי. הגענו להאמין שעזרה יעילה זמינה לנו; כשאנו מחפשים עזרה זו, ומוצאים אותה בתוכנית האנ-איי, אסירות תודה מחליפה רחמים עצמיים. כלים רבים עומדים לרשותנו: שניים-עשר הצעדים, התמיכה של החונך שלנו, החברה של מחלימים אחרים והשגחתו של הכוח העליון שלנו. הזמינות של כל הכלים האלה היא סיבה מספיקה די והותר להיות אסירי תודה. אנו כבר לא חיים בבידוד, בלי תקווה; יש לנו עזרה בטוחה בהישג יד, בכל דבר שיעמוד מולנו. הדרך הבטוחה ביותר לאסירות תודה היא לנצל את העזרה הזמינה לנו בתוכנית האנ-איי ולחוות את השיפור שהתוכנית תביא לחיינו. רק להיום: אהיה אסיר תודה על התקווה שאנ-איי נתנה לי. אטפח את ההחלמה שלי ואפסיק לטפח רחמים עצמיים.

רוניוס 1

New member
בוקר טוב בוקר של אהבה ../images/Emo91.gif

21 בפברואר ----------------- איש לא אוהב שפוגעים בו או מזלזלים בו : איש לא אוהב שמתעלמים ממנו או שגורמים לו להרגיש לא אהוב ולא רצוי. על כן לא לנהוג באחיך בני האדם אהבה וכבוד ? נסה להבינם והיה נכון להרחיק איתם עוד קילומטר אם נדרש. היה סבלן מאוד. סובלני מאוד ואהוב מאוד. כך היית רוצה שינהגו בך. לכן חיה כפי שהיית רוצה שיחיו האחרים. שמש דוגמה טובה. אך לעולם אל תעשה זאת משום שאתה מרגיש שזה שמצפים ממך. עשה זאת כי אתה רוצה לעשות כן. והשתוקק בכל לבבך לתת את מיטבך בכל אשר אתה עושה. אומר וחושב. ככל שתשוקתך גדולה יותר. כן יקל עליך להגשים אותם. לעולם אל תסתפק בבינוני או במה שנעשה בלב חצוי. ודא כי כל מעשיך הם מעשים נשגבים. שמניעיך טהורים ושמעשיך חסרי אנוכיות ואינם נובעים מהתרכזות בעצמך.....................

NUNA10

New member
../images/Emo63.gif סיפור על הבוקר ../images/Emo91.gif

אמונה עיוורת . זהו סיפורו של מטפס הרים אשר אחרי הרבה מאוד שנות הכנה, החליט לממש את חלומו ולטפס על אחד ההרים הגבוהים ביותר. מאחר והוא בקש את התהילה לעצמו בלבד, יצא למסע לבדו. השעות חלפו מהר והעלטה הגיעה מוקדם מהצפוי. מאחר ולא היה ברשותו ציוד לחניה, החליט להמשיך בטיפוס. בעלטה הכבדה לא יכול היה לראות את דרכו, ואפילו אור הירח נעלם מאחורי מעטה עננים כבדים. הוא כמעט הגיע לפסגה, כשהבלתי נמנע קרה...הוא מעד...ונשאב לתוך התהום, כשהוא מספיק לראות צללים חולפים מול עיניו, תמונות ילדותו חלפו אל מול עיניו. הוא ראה כבר את מותו, כאשר מכה אלימה איימה לבקע את קרביו....הוא הגיע לקצה החבל אשר אותו הוא קיבע לסלע בדרכו למעלה ולמזלו העוגן...היה יציב. לאחר שחזרה אליו נשימתו, הבין שהוא תלוי באפלה ובדממה מוחלטים. ביאושו, הוא צעק : אלוהי, בוא לעזרי! המאמין אתה באמת, כי יכול אני להצילך ? בודאי, אלי !!!! אם כך, חתוך את החבל עליו אתה תלוי !!! חלף עוד רגע של היסוס לפני שהאיש נאחז בחבל בצורה נואשת יותר. צוות ההצלה מספר שלמחרת היום מצאו את המטפס מת. הקור הכריע אותו ובידיו הקפוצות הוא אוחז בחוזקה את החבל. במרחק של שני מטרים מהקרקע. ואתה, ההיית חותך את החבל ? בחיים עלינו להחליט החלטות המעמידות במבחן את אמונתנו. ואתה ? אתה, הסומך כל כך על החבלים....התאות לחתכם ??? כל יום עלינו ללבות את אש אמונתנו .

NUNA10

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif

בוקר טוב ! ! ! בוקר מקסים עם סימנים של סוף שבוע יום נעים לכולםםםםםםםםםםםםםםםםם

אסירות תודה ובוקר טוב../images/Emo24.gif

אסירות תודה לך כוח עליון על היום הנקי אסירות תודה לך כוח עליון על שקמתי בבוקר אסירות תודה לך כוח עליון שיש לי תקווה דרך התוכנית אסירות תודה לך כוח עליון שיש חברים שיעזרו לי במידה ואצטרך אסירות תודה לך כוח עליון על ילדי אסירות תודה לך על משפחתי אסירות תודה לך כוח עליון שאני מתפרנס בכבוד אסירות תודה על מה שיש לי בחיים

למעלה