"רק להיום"

"רק להיום"

לפני למעלה מחמש עשרה שנים הצטרפתי לתוכנית מסויימת שאני חברה בה עד עצם היום הזה. מה ששבה את ליבי וחיבר אותי בתחילת דרכי בתוכנית הזו הוא השיר\מאמר שנקרא "רק להיום" שהוא חלק מהפורמט של התוכנית שאחד מחברי הקבוצה מקריא אותו בכל פגישה ופגישה. ר ק ל ה י ו ם ר ק ל ה י ו ם אשתדל לחיות ביום זה בלבד לא אנסה לפתור את בעיותי בבת אחת אוכל לעשות דברים בשתים עשרה שעות שהיו מרתיעים אותי לו ידעתי שעלי לעשותם כל חיי ר ק ל ה י ו ם אהיה שמח כמו שאמר אברהם ליקולין "רוב בני האדם שמחים במידה שהם היו מחליטים להיות כאלה" ר ק ל ה י ו ם אנסה לאמן את מוחי אלמד משהו מועיל אקרא משהו שדורש מודעות, הבנה וריכוז ר ק ל ה י ו ם אנסה להסתגל למה שקיים ולא אנסה להתאים הכל לרצונות שלי ר ק ל ה י ו ם בשלושה דברים אטיב לנשמתי אעשה למישהו דבר מה מועיל בלי שיוודע לו אעשה לפחות שני דברים שאיני רוצה לעשותם, רק לשם אימון ר ק ל ה י ו ם אהיה חיובית יותר, אראה טוב כמיטב יכולתי אתלבש כיאות ,אדבר בשלווה, אתנהג באדיבות, לא העביר ביקורת על אחרים, אפילו במעט לא אחפש פגמים בשום דבר ולא אנסה לתקן איש, חוץ מעצמי ר ק ל ה י ו ם תהיה לי תוכנית יתכן שלא אוכל לעשותה בשלמות אך היא תהיה עימי ואחסוך מעצמי מעשים פזיזים והחלטות מוטעות ר ק ל ה י ו ם תיהיה לי שעה רק לעצמי אנסה להרגע במשך אותה שעה ואנסה לבחון באור חיובי את חיי ר ק ל ה י ו ם לא ארתע במיוחד לא אפחד ליהנות ממה שיפה ואאמין שכפי שאביט אני על העולם כך העולם יראה לי אז ...רק להיום...למחר...למחרתיים...לו יהי משי

למעלה