רק להיום

נעממי5

New member
רק להיום../images/Emo63.gif

5 באוגוסט צורת המחשבות שלנו "אנו מעצבים מחדש את המחשבות שלנו על פי אידיאלים רוחניים, אנו חופשיים להיות אנו עצמנו." טקסט בסיסי, עמוד 101 ההתמכרות עיצבה את המחשבות שלנו בדרכה שלה. לא משנה מה הייתה צורתם הראשונית, המחשבות הפכו מעוותות כשהמחלה השתלטה על חיינו. האובססיה שלנו עם הסמים ועם עצמנו, עיצבה את מצבי הרוח, הפעולות, ואת צורת החיים שלנו. כל אחד מהעקרונות הרוחניים בתוכנית שלנו, נועד ליישר עיוות זה או אחר בחשיבה שלנו. עיוות שנוצר בזמן ההתמכרות הפעילה. אנו נלחמים נגד ההכחשה בהודאה, נגד סודיות בכנות, נגד בידוד בחברותא ונגד ייאוש באמונה בכך שהכוח העליון שלנו אוהב אותנו. העקרונות הרוחניים שאנו מוצאים בהחלמה משחזרים את צורת המחשבות שלנו ואת חיינו ומחזירים אותם למצבם הטבעי. ומהו אותו "מצב טבעי"? זהו המצב שאנו באמת שואפים להגיע אליו, השתקפות של החלומות הנשגבים ביותר שלנו. איך אנו יודעים זאת? אנו יודעם זאת כי המחשבות שלנו מעוצבות בהחלמה על-ידי עקרונות רוחניים שאנו מוצאים תוך התהוות היחסים שלנו עם אלוהים לפי הבנתנו באנ-איי. ההתמכרות כבר לא מעצבת את צורת המחשבות שלנו. היום החיים שלנו מעוצבים על-ידי ההחלמה ועל -ידי הכוח העליון שלנו. רק להיום: אתן לעקרונות רוחניים לעצב את המחשבות שלי. באמצעות עיצוב זה אמצא את הצורה של הכוח העליון שלי.

../images/Emo40.gifציטוט להיום../images/Emo40.gif

כאשר אני מרפה ממה שאני, אני הופך למה שאני עשוי להיות.
- לאו-צה אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר של יומוצלח../images/Emo42.gif

|אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי, על בוקר רגוע אחרי לילה ארוך של שינה מענגת. על יכולת ליהנות משיחות כנות, לחפור בעצמי בקול רם, להיפתח ולהיווכח באהבה בתוכי וסביבי למרות כל מה שנאמר. על החיבור העמוק בקבוצת צעדים, לחברותא ודרך NA. על בן זוג מכיל, סבלני, תומך, מחבק ואוהב. על משפחה מעודדת ומפרגנת. על חופש מחומרים ומשככי כאבים, התמכרות פעילה. על היכולת לזהות מקורות כואבים ולהתחבר, לסלוח, לאהוב. על עוד יום נקי. רק להיום - שמונה חודשים ותשעה עשר ימי ניקיון.
רוגע ושלווה עוטפים אותי הבוקר, מחלחלים לכל תא ונים בגופי. רפויה, מחייכת... ככה קמתי על הבוקר מוכנה לקראת יום עמוס שאמור להסתיים עוד 14 שעות לערך. אתמול הייתי בקבוצת צעדים... גיליתי שיש בי הרבה יותר משתי דמויות כמו שחשבתי קודם. מסתבר שיש שם שתיים שהן "ראשי קבוצות" ומתחתן יש עוד כמה מסייעות. לרגע ארוך הייתי מבולבלת, לא יודעת למי מהן להתייחס, לא מזהה מי מדברת בתוכי. האם זו הילדה הקטנה ההיא שהשארתי פגועה בגן, או זו שהשארתי בת 19 שעדיין משתוקקת לחיבוק, לקבלה, לחופש ואהבה... מאחלת לעצמי להצליח לחבר את כל הדמויות האלה וליצור דמות אחת איתנה, יציבה, שלמה, מודעת ואוהבת. לכולנו - המשך יום קסום, פורה ואיכותי. אוהבים

למעלה