רק להיום

נעממי5

New member
רק להיום../images/Emo63.gif

ביוני יש תקווה "כן, אנו אומרים שיש תקווה..." טקסט בסיסי, עמוד 51 כשהגענו לסוף דרכנו רבים מאתנו איבדו תקווה לכך שיוכל לחיות בלי להשתמש בסמים. האמנו שאנו נמות במחלה שלנו. איזו הקלה הייתה לנו, כשבאנו לפגישה ראשונה וראינו חדר מלא מכורים נקיים! מכור נקי הוא באמת ביטוי לכך שיש תקווה. כיום אנו מעניקים לאחרים תקווה זו. החברים החדשים רואים את האור העליז בעינינו, שמים לב איך אנו מתנהגים, שומעים איך אנו מדברים בפגישות, וברוב המקרים רוצים את מה שיש לנו. הם מאמינים לנו עד שהם לומדים להאמין בעצמם. חברים חדשים שומעים שאנו נושאים אליהם בשורה של תקווה. הם נוטים לראות אותנו דרך משקפיים ורודים. הם לא תמיד עומדים על המאבק שלנו נגד פגם אופי מסוים, או על הקשיים שאולי יש לנו בשיפור הקשר ההכרתי עם הכוח העליון. לוקח להם זמן להבין שגם אנחנו, "הוותיקים", אלה שיש להם שש או עשר שנות ניקיון, שוכחים לפעמים להעמיד עקרונות לפני אישיות, או סובלים מפגמי אופי כאלה או אחרים. אבל קורה שחבר חדש שם אותנו על הבימה. לכן טוב להודות במאבקים שיש לנו בהחלמה, כי בבוא הזמן גם החבר החדש יצטרך לעבור את זה. ואותו חבר חדש יזכור שגם אחרים עברו את הקשיים האלה ונשארו נקיים. רק להיום: אני אזכור שאני לפיד הנותן אור לכל אלה שהולכים בדרכי, שאני סמל לתקווה.

../images/Emo40.gifציטוט להיום../images/Emo40.gif

אדם הוא סיפור הצלחה אם הוא קם בבוקר והולך לישון בלילה, ובין קימה לשינה עושה מה שהוא רוצה לעשות.
- בוב דילן אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר של יומטוב לכולנו../images/Emo42.gif

אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי, על חברים בדרך ואהבת חינם. על שהתעוררתי מחובקת הבוקר, על שזכיתי לתת ולקבל המון. על משפחה תומכת ומפרגנת. על סדר יום וחופש מהתמכרות פעילה. על רוגע, שלווה ושמחת חיים. על עוד יום נקי. רק להיום - שישה חודשים ועשרים ושבעה ימי ניקיון
אחלה בוקר לי.. אחרי לילה ארוך ומלא תובנות בעקבות שיחה/שיחות עד השעות הקטנות. מרגישה מאוהבת ומתאהבת בעצמי מחדש, והפעם בדרך אחרת, כאילו.. עד עכשיו זה היה מבחוץ פנימה, למדתי את עצמי באמצעות אחרים. כשהיו אומרים לי משהו, אימצתי את הדעה לעצמי וכך "הכרתי" את עצמי דרך האחר. היום, הלילה קרה לי משהו שונה.. הרגשתי אחרת לגמרי, פתאום הכרתי את עצמי מתוך מה שאני חושבת ומרגישה ולא היה בי צורך להסתיר או לייפות, רק להיות.. להיות אני נטו. ואהבתי את זה.. השמים לא נפלו, גם לא התקרה, אדרבה, הכל התנהל על מי מנוחות שפעם מלאתי באמצעות עישונים וסוטול. תודה לאל על האומץ ליהנות ולאהוב את עצמי. מאחלת לכולנו המשך יום פורה ואיכותי, שקט ורגוע ומלא באהבת חינם, אותה אהבה שנובעת מתוכנו. אוהבים

NUNA10

New member
../images/Emo63.gif סיפור על הבוקר ../images/Emo91.gif

החמור הגנוב. באחד הימים יצא איכר מפוזר מהעיר אורן באלג'יריה והוא מחזיק בידו את רסן חמורו ומושכו אחריו. שני גנבים ראו אותו והלכו בעקבותיו, כשהם שומרים על מרחק קבוע ביניהם. - אני מקבל עלי, אמר אחד הגנבים - להוציא את החמור מידי האיש הזה. הוא התקרב אל החמור, התיר בזהירות את הרסן ומסר את החמור לידי חברו, ואז קשר את הרסן לעצמו, והניח לאיכר להוליכו עד שחברו עם החמור, התרחק ממנו, אז נעצר לפתע, האיכר שהיה רגיל לתעלולי החמור המשיך למשוך את הרסן, לבסוף נעצר, הפנה את ראשו ונדהם למראה עיניו, הרסן של החמור קשור לראשו של אדם. מי אתה? היכן חמורי?, שאל האיכר. - הרגע ואל תפחד, אני הוא החמור שלך, ענה הגנב. הקשב ושמע קורותיי ותופתע. אימי היא אישה זקנה, באחד הימים בביתה, כשאני שיכור, כעסה עלי מאד אימי, עניתי לה בחוצפה, אז אמרה לי - הפרת מצוות כבוד אם ולכן תיענש, אז התרגזתי והרמתי עליה יד להכותה. מיד העניש אותי האל והפכתי לחמור. המקרה הביא אותי אליך ומאז אני עובד בשבילך. היום ריחמה עלי אימי, התפללה בשבילי ולכן חזרתי לדמותי הקודמת. האיכר ששמע את הסיפור, אמר לגנב - אנא, אחי, סלח לי על שנהגתי בך ביד קשה ומשפילה, אבל איך יכולתי לדעת שאתה אדם בגוף של חמור? ואז הסיר את הרסן מצוואר הגנב ושילח אותו לחופשי. והאיכר חזר הביתה עצוב ומצטער על שהעביד אדם כמו חמור. יצאה אישתו לקראתו ושאלה - מה קרה לך? אפוא החמור? - החמור? שמעי, מעשה שקרה לי היום, וסיפר לה את כל הסיפור. אכן ביש מזל - הגורל התאכזר לחמור ולנו שהעבדנו אותו. האיכר לא התאושש וימים רבים ישב בפתח ביתו ולא עבד. לבסוף אמרה לו אישתו - אינך יכול לשבת כך כל הימים, לך לשוק וקנה חמור אחר וחזור לעבוד עם העגלה. שמע האיכר לעצת אישתו, וכשבא אל השוק נעצר ליד החמורים שעמדו למכירה, לפתע הכיר את חמורו, קרב אליו ולחש לו באוזן - אומלל שכמוך שוב השתכרת? ושוב הרמת יד על אמך? אך עכשיו אזהר ולא אקנה אותך שוב.

NUNA10

New member
../images/Emo79.gif שיר היום ../images/Emo202.gif

אני אש . רן דנקר - עילי בוטנר מילים: עילי בוטנר לחן: עילי בוטנר אני אש אני רוח לא מכר לא ידוע אני שביל שעובר וחוזר אלייך אני גל אני קצף ודמעה שיורדת על פני הסתכלי התקרבי אליי והנה אני כבר ישן לבד ורוקם לעצמי חלומות הנה אני יודע שאת את לא יכולה להיות אני בא את הולכת אני מת את נושמת בלעדיי וחיי הם יקים ואת גורמת לי להיות כמו הילד בקיבוץ איך אהבתי אז לרוץ אלייך התקרבי אליי והנה אני....

NUNA10

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif

בוקר טוב ! כבר כמעט מגיע סוף השבוע וזה כבר עושה טוב יום מקסים ומהנה אנרגיות חיוביות רוגע ושלווה .

שטול1

New member
בוחרת יקרה../images/Emo24.gif

אומרים חז"ל "ואהבת לרעך כמוך" ומפרשים לפני שאני אוהב אחרים אני חייב ללמוד קודם לאהוב את עצמי. לי אישית היה מאוד קשה בהתחלה לאהוב את האיש שהייתי פעם. הכנות שלי היום אני לא כל כך סובל אנשים מהסוג שהייתי.אבל עוד לא גמרתי לתקן את כל הפגמים. אחרי קצת זמן בנקיון למדתי שהשטול החדש הרבה יותר נחמד ממה שחשבתי מסתבר שהנקיון עושה המון דברים טובים לאישיות שלנו. איזה כיף לך שגילית פתאום את האישיות החדשה ושאת מצליחה לאהוב אותה. מכאן אחותי השמיים הם הגבול או כמו שאומר אחי היקר "רק אהבה מביאה אהבה" תמשיכי להרגיש טוב ולהיות מאושרת זה נותן המון תקווה לחברים שטרם זכו. וכמו שאומרים אצלנו ככל שאלך בדרך זו אין לי ממה לפחד אוהבים שטול

האמת היא שכשאני חושבת על מי שהייתי../images/Emo24.gif

או יותר נכון כשחשבתי בהתחלה על מי שהייתי, עלתה בי בושה. פשוט התביישתי בעבר שלי, כשנוכחתי לדעת כמה שיקרתי לעצמי בקשר לשימוש בסמים. הלא הצדקתי את השימוש בכל התירוצים שבעולם, אותם הפכתי ל"סיבות" של ממש, וגרוע מזה - האמנתי בזה בכל מאודי. על זה התביישתי. עם הזמן, גם אם הוא קצר יחסית, למדתי לסלוח לעצמי על מה שהייתי. למדתי שזה בדיוק מה שהייתי אמורה להיות אז, בכדי להגיע לאן ולמה שאני היום. למדתי לקבל את זה כחלק ממני שבלעדיו לא הייתי אני של היום. זה היה נכון לאז, ולהיום כבר לא. מבחינתי - אין מקרים. הכל מתוכנן איפה שהוא ואנחנו רק עושים את הדרך, רצופת בחירות אמנם, בחירות ממניעים כאלה ואחרים, רויים בפחדים גדולים ויחד עם זה כל אחד מאיתנו מגיע בדיוק לאן שהוא אמור להגיע. באמצעות התובנות האלה, אני מתחילה להרגיש הרבה יותר טוב. כשאני מיישמת הלכה למעשה כמו שקרה לי אתמול, את ה"תיאוריות" האלה והופכת אותן לדרך חיים אני יכולה לקבל את עצמי היום, להיות מסוגלת לשנות. להיות מסוגלת לעשות חשבון נפש בכדי לא לשוב על אותם מעשים שגרמו לי להרגיש נורא כל כך עם עצמי. זה מה שמלמדים אותנו באן איי, לא?
הלאה וקדימה, וככל שנלך בדרך זו, אין לנו ממה לפחד" אוהבים

למעלה