../images/Emo42.gifבוקר של חג שמח ואסירות תודה../images/Emo42.gif
אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי, על שנה של היכרות מעמיקה עם דרך NA ועם עצמי, על האפשרות לבחור בחיים חופשיים מהתמכרות פעילה, לחוות, להרגיש, להקשיב, לדבר, להתחבר לחברים חדשים, על משפחה תומכת ומפרגנת, על בן זוג מחבק ואוהב. על היכולת לייצר חוויות חדשות מידי יום. על תובנות ודרך חיים חדשה. על עוד יום נקי. רק להיום - עשרה חודשים ושלושה עשר ימי ניקיון
בוקר טוב עולם
היום האחרון של השנה ולרגע עובר לי סרט בראש של השנה החולפת. אני זוכרת את ארוחת ערב החג שפתחה את השנה, כולל החומרים ששינו את מצב הרוח והתודעה שאז חשבתי שסבבה לי איתם. עדיין לא החשבתי את עצמי כמכורה למרות שהספק החל לחלחל בי כבר אז בזכות אמירות של חברים מסביב. חודש וקצת אח"כ מצאתי את עצמי מעולפת על סף מוות. אני מודה לאלוהים שלי על שהייתי במצב ההוא שבעקבותיו הגעתי להחלטה להקדיש לעצמי שנה של טיפול במרכז יום למרות ההסתייגויות שהיו לי, למרות הסיפורים שסיפרתי לעצמי. בסך הכל היתה לי שנה רוויה ומעניינת. יום אחר יום ללא רגע אחד משעמם או חסר תכלית. אני חושבת שמכל רגע ומכל אירוע השנה למדתי את עצמי בעוד פאזה, בעוד פינה, עוד היבט. מרגישה כאילו אני עומדת איפה שהוא על צלע של הר, מביטה למטה על הדרך שכבר עשיתי. רואה את הבורות שנפלתי בהם ועליתי חזרה, רואה את אלה שעקפתי, רואה את המקום שלי כרגע ויודעת שהדרך אל הפסגה עוד ארוכה אבל.. יש גם פרחים בדרך, ההר מתחיל להיות ירוק, האוויר הופך צלול יותר, הריאות מתרחבות....יש מתנות. אני מאחלת לעצמי ולכולנו, שהשנה הזו שבאה עלינו לטובה, תהיה שנה של אהבה וקבלה עצמית, שנה שבה נגדל ונצמח בכל יום עוד קצת. שנה של ניקיון איכותי שבכל יום נעשה עוד צעד בדרך אל החופש הפנימי שלנו. אוהבים