רק להיום

../images/Emo74.gif של שנה חדשה ../images/Emo189.gif

שנה טובה לכולנו לאהובינו ולאוהבינו שנהנה מכל הברכות שבעולם אוהב אותכם ומאחל לכולם, שנה טובה.

מנחם 77

New member
רק להיום../images/Emo24.gif

29 בספטמבר רק להיום "כשאנו מפסיקים לחיות כאן ועכשיו, בעיותינו נראות גדולות משהן באמת ." טקסט בסיסי, עמוד 96 "רק להיום"- זה מחשבה מרגיעה. אם ננסה לחיות בעבר, יתכן שזיכרונות קשים ומדאיגים יקרעו אותנו מבפנים. הלקחים של השימוש הם לא המורים שאנו מחפשים בהחלמה. החיים במחר הם חיים בתוך פחד. אנו לא יכולים לראות את הצורה של העתיד הסמוי. חוסר ודאות מוליד דאגה. החיים שלנו נראים גדולים מדיי כשאנו יוצאים מהתמקדות בהווה. לחיות את הרגע מעניק חופש. ברגע זה אנו יודעים שאנו בטוחים. אנו לא משתמשים, ויש לנו כל מה שאנו צריכים. בנוסף החיים קורים כאן ועכשיו. העבר הלך והעתיד צריך להגיע. הדאגה שלנו לא תשנה שום דבר. היום אנו יכולים ליהנות מההחלמה שלנו, בדקה זו ממש רק להיום: אשאר בכאן ועכשיו. היום - ברגע זה - אני חופשי. שנה טובה

../images/Emo40.gifציטוט להיום../images/Emo40.gif

הדרך הטובה ביותר לחזות את העתיד, היא להמציא אותו.
- פיטר דרוקר אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר של חג שמח ואסירות תודה../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי, על שנה של היכרות מעמיקה עם דרך NA ועם עצמי, על האפשרות לבחור בחיים חופשיים מהתמכרות פעילה, לחוות, להרגיש, להקשיב, לדבר, להתחבר לחברים חדשים, על משפחה תומכת ומפרגנת, על בן זוג מחבק ואוהב. על היכולת לייצר חוויות חדשות מידי יום. על תובנות ודרך חיים חדשה. על עוד יום נקי. רק להיום - עשרה חודשים ושלושה עשר ימי ניקיון
בוקר טוב עולם
היום האחרון של השנה ולרגע עובר לי סרט בראש של השנה החולפת. אני זוכרת את ארוחת ערב החג שפתחה את השנה, כולל החומרים ששינו את מצב הרוח והתודעה שאז חשבתי שסבבה לי איתם. עדיין לא החשבתי את עצמי כמכורה למרות שהספק החל לחלחל בי כבר אז בזכות אמירות של חברים מסביב. חודש וקצת אח"כ מצאתי את עצמי מעולפת על סף מוות. אני מודה לאלוהים שלי על שהייתי במצב ההוא שבעקבותיו הגעתי להחלטה להקדיש לעצמי שנה של טיפול במרכז יום למרות ההסתייגויות שהיו לי, למרות הסיפורים שסיפרתי לעצמי. בסך הכל היתה לי שנה רוויה ומעניינת. יום אחר יום ללא רגע אחד משעמם או חסר תכלית. אני חושבת שמכל רגע ומכל אירוע השנה למדתי את עצמי בעוד פאזה, בעוד פינה, עוד היבט. מרגישה כאילו אני עומדת איפה שהוא על צלע של הר, מביטה למטה על הדרך שכבר עשיתי. רואה את הבורות שנפלתי בהם ועליתי חזרה, רואה את אלה שעקפתי, רואה את המקום שלי כרגע ויודעת שהדרך אל הפסגה עוד ארוכה אבל.. יש גם פרחים בדרך, ההר מתחיל להיות ירוק, האוויר הופך צלול יותר, הריאות מתרחבות....יש מתנות. אני מאחלת לעצמי ולכולנו, שהשנה הזו שבאה עלינו לטובה, תהיה שנה של אהבה וקבלה עצמית, שנה שבה נגדל ונצמח בכל יום עוד קצת. שנה של ניקיון איכותי שבכל יום נעשה עוד צעד בדרך אל החופש הפנימי שלנו. אוהבים

שנה טוב לכווווווווווווווווווווווווווום

שנה טובה לנו ולבני משפחותנו. שתהיה לנו שנה של גדילה רוחנית . שתהיה לנו פרנסה טובה ושלא נזדקק למתנות בשר ודם. שתהיה לנו שנת ניקיון מכול חומר שמשנה מצב רוח ותודעה שתהיה לנו שנת שרות . שתהיה לנו שנת לימוד וישום 12 הצעדים. שתהיה לנו שנת אושר . שתהיה לנו שנת בריאות -גוף+נפש+רוחנית.וכך נגיע כולכנו לחופש שאנו רוצים. שתהיה לנו שנה ללא שפיטה. שתהיה שנה שלאהבה אמיתית וחיבוקים אמיתים בחדרים. אוהב אותכם חברים יקרים זקוק לכם בחיים שלי . ולחברי המוסלאמים כול סנה והנתם סאלם שהיה לכם עיד הלפיטאר שמח

נעממי5

New member
שנה טובה ומבורכת../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

שנה טובה ומבורכת, שנת ניקיון עם איכות, שנה של משאלות והתגשמותן.

למעלה