רק להיום

מנחם 77

New member
רק להיום../images/Emo24.gif

26 בספטמבר לראות את עצמנו באחרים "לא נהיה אנשים טובים יותר אם נשפוט את חסרונותיהם של אחרים." טקסט בסיסי, עמוד 37 כמה זה קל להצביע על טעויות של אחרים! יש סיבה לכך: הפגמים שהכי קל לנו למצוא באחרים, הם הפגמים המוכרים לנו ביותר מהאופי שלנו. אנו שמים לב שלחבר הכי טוב שלנו יש נטייה לבזבז יותר מדי כסף, אבל אם נבחן את עצמנו נגלה, שגם אנו מבזבזים הרבה כסף, באותה כפייתיות. אנו יכולים לחשוב שהחונך שלנו עסוק מדי בעבודות שירות, ואז יתברר לנו שלא בילינו אפילו סוף-שבוע אחד עם המשפחה שלנו בשלושת החודשים האחרונים, משום שהיינו עסוקים בעבודת שירות זו או אחרת. מה שאנו לא אוהבים אצל אחרים זה בדרך-כלל מה שאנו הכי לא אוהבים בעצמנו. אנו יכולים לנצל את ההבחנה הזו בגדילה הרוחנית שלנו. כשאנו נתקפים בדחף לשפוט מישהו אחר, אנו יכולים לשנות את הדחף הזה כך שנראה את הפגמים שלנו בצורה ברורה יותר. מה שנראה יכוון את מעשינו לכיוון ההחלמה ויעזור לנו להיות אנשים מאושרים ובריאים מבחינה רגשית. רק להיום: אני אסתכל מעבר לפגמי-האופי של האחרים ואזהה את הפגמים שלי.

../images/Emo42.gifבוקר של נחתואסירותתודה../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי על היותי מכורה וחברת NA. על החיים עצמם, על המשפחה התומכת והמפרגנת שלי, על בן זוג אוהב ומפרגן, על בריאות ויכולת להרגיש טוב וליהנות על התחייבות להחלמה ולקיחת אחריות על עוד יום נקי. רק להיום - עשרה חודשים ועשרה ימי ניקיון
מ-ד-ה-י-ם בעיני הכנס. חברים מכל קצוות הארץ שלכולם יש מכנה משותף אחד - מכורים. לולא ידעתי מראש שכולם מכורים לא הייתי מזהה שום מכנה משותף אחר למעט שמחת חיים ורעב להחלמה. אני גאה להיות חברה בחברותא האילתית- הכי רחוק והכי הרבה נוכחות
עכשיו שותה
מול המחשב ואוטוטו בדרך החוצה. (לא נוח כשהמחשב לא שלי
) מאחלת לכולנו יום של חיבור לעצמנו, הקשבה למסרים ששולח לנו אלוהים דרך אנשים, החלמה, בריאות, שלווה ושמחת חיים. אוהבים

../images/Emo23.gifחברים../images/Emo23.gif

יש חברים של שבת ויש חברים של יום יום יש חברים של תמיד ויש חברים של פתאום יש חברים של כאב, יש חברים של הלב יש חברים של לקחת ויש חברים של לתת ואם יש לכם מזל ואתם חברי NA, אז יש לכם חברים באמת.
זה משהו שכתבתי פעם מזמן ותלוי אצל אמא שלי על הקיר, כמובן ששידרגתי את זה שיתאים לכאן ועכשיו
אוהבים

למעלה