רק להיום

מנחם 77

New member
רק להיום../images/Emo24.gif

10 ביוני מניעים משתנים "כשאנו מסירים סוף סוף את מניעינו האנוכיים מדרכנו, אנו מתחילים למצוא שלווה שמעולם לא ידענו על קיומה." טקסט בסיסי, עמוד 44 בהחלמה, כשאנו בודקים את הרעיונות, הפעולות והמניעים שלנו, נגלה שלפעמים אנו עושים דברים מהסיבות הלא נכונות. בראשית ההחלמה שלנו, אולי בזבזנו הרבה כסף וזמן על אנשים, רק בגלל שרצינו שהם יחבבו אותנו. מאוחר יותר אולי נגלה שאנו עדיין מוציאים כסף על אנשים אבל המניעים שלנו השתנו. אנו עושים זאת בגלל שאנו מחבבים אותם. או שאולי נהגנו לפתח יחסים רומנטיים כי הרגשנו חלולים מבפנים ורצינו להתמלא באמצעות אדם אחר. עכשיו הסיבות בגללן אנו מפתחים יחסים רומנטיים מבוססות על רצון לחלוק באופן שווה את חיינו המספקים עם שותף. אולי עבדנו את הצעדים בגלל שפחדנו שאם לא נעשה זאת נחזור להשתמש. כיום אנו עובדים את הצעדים בגלל שאנו רוצים לגדול רוחנית. היום, יש לנו מטרה חדשה בחיים, ומניענו המשתנים משקפים זאת. יש לנו כל-כך הרבה מה להציע, הרבה יותר מאשר רק את התלותיות וחוסר הביטחון שלנו. פיתחנו בריאות רוחנית ושקט נפשי המעבירים את ההחלמה שלנו אל תוך עולם חדש. אנו מושיטים את אהבתנו ומשתפים בהחלמתנו בנדיבות גמורה. והשינוי שאנו יוצרים הוא המורשת אותה אנו משאירים לאלה שיצטרפו אלינו בעתיד. רק להיום: בהחלמה, המניעים שלי השתנו. אני רוצה לעשות דברים מהסיבה הנכונה, לא רק לטובת ההנאה האישית שלי. היום, אבחן את המניעים שלי.

../images/Emo40.gifציטוט להיום../images/Emo40.gif

רק מי שעשה את הדרך יודע אילו מן הבורות הם עמוקים.
- פתגם סיני אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר טוב אנשימים../images/Emo42.gif

אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי, על האהבה והחיים עצמם. על געגועים וחברים נפלאים בדרך, על בית חם, שקט ושלווה. על בוקר רגוע של יום מנוהל, על חופש מהתמכרות פעילה, על היכולת והאומץ ליהנות באמת, על ילדה מדהימה שכולה אהבה, על אמא תומכת, מחבקת ומפרגנת. על עוד יום נקי. רק להיום - שישה חודשים ועשרים וארבעה ימי ניקיון
אחלה בוקר לי.. התעוררתי לא מזמן ואני כבר אחרי מקלחת בדרך למרכז יום. אתמול חזרתי הביתה, לאילת, ועד שלא נחתתי וראיתי מולי חברה שבאה לאסוף אותי, לא באמת הבנתי את עוצמת הגעגועים, את הכוח של המושג "בית"
. שתינו קפה ועלינו לחדר כמובן, תוך שאני לא מפסיקה לדבר ולשתות בצמא את דבריה, את הסיפורים על החוויות בזמן שלא הייתי פה. אחרי הפגישה, הלכנו יחד לאכול משהו ועלינו להרים.. לשקט האלוהי הזה שקיים פה, וככה לאור ירח וכוכבים, העברנו שיחה שנמשכה עד חצות, אולי קצת יותר. קיצר.. מרגישה מצויין, יופי לי בבית, עם חברים וחברות, ביטחון כזה שאני זוכה לו פה. בהזדמנות אני רוצה להודות שוב לכל מי שטרח ועמל, כל מי שעזר לי להרגיש טוב בחיפה (רפיאלי ושטול
) ... מאחלת לכולנו אחלה יום, של ניקיון פורה ואיכותי, וימבה אהבה. אוהבים

עליזה 63

New member
בוחרת יקירתי פעם אבוא

אליך לאילת ותקחי אותי למעלה להרים לשקט ושנראה ביחד את הכוכבים מנצנצים ואור הירח הזוהר לו.

NUNA10

New member
../images/Emo63.gif סיפור על הבוקר ../images/Emo91.gif

שלוש אימהות ושלושה בנים . שתי נשים שאבו מים מן הבאר, ניגשה אליהן שלישית. מרחוק ישב זקן אחד ונח על אבן. אמרה האחת לחברתה: - בני זריז ואמיץ איש לא יעלה עליו בזריזותו. - ושלי שר כזמיר, אין דומה לו בשירתו, אמרה השניה. והשלישית שותקת. - מדוע את שותקת ולא מספרת כלום על בנך? שאלו אותה שתי הנשים, - מה יש לי לספר? אומרת היא, - בבני שום דבר מיוחד, נער הוא ככל הנערים. שאבו הנשים מים מילאו הדליים והלכו לדרכן. והזקן הולך אחריהן. הולכות הנשים ועומדות, כבדים הדליים, הידיים כואבות, המים נשפכים, הגב כואב. והנה לקראתן שלושה ילדים קופצים ורצים, הראשון מקפץ, מתהפך על ראשו, והנשים נהנות ממנו. השני שר שירים, כזמיר ביער שר הוא, שומעות הנשים ומתמוגגות. והשלישי רץ אל אימו, לקח ממנה הדליים הכבדים ונושא אותם הביתה. שואלות הנשים את הזקן: - נו, איך הבנים שלנו? - היכן הם? עונה הזקן- אין אני רואה אלא בן אחד בלבד.

NUNA10

New member
../images/Emo79.gif שיר היום ../images/Emo202.gif

אנצל . מוש בן ארי מילים: מוש בן ארי לחן: מוש בן ארי ואיך שאני לא מסתכל וזה תמיד מבלבל ואיך תמיד זה גונב אותי והימים כך עוברים וכבר רואים בפנים את השנים שעברו איתי וזה עולם די יהיר הכל רק כסף מהיר ולפעמים זה רודף אותי בין מה נכון לא נכון אני לא מוצא הגיון בכל מה שקורה סביבי אבל תמיד שאני צולל אל תוך עינייך אל המקום שבשפתייך כן תמיד תמיד אחזור אל זרועותיך כן אל החום שבידייך ואנצל אנצל ואיך זה זז בימים ולא מרפה בשנים ולפעמים זה דוחף אותי והדברים משתנים על אף כל מה שבפנים אל תוך בדידות זה גונב אותי ובלילות זה רודף ובימים זה הודף והניצוץ מסנוור אותי אשליה מתוקה עוד שקר מר מביאה כל כך צרה היא הוויתי אבל תמיד שאני צולל אל תוך עינייך אל המקום שבשפתייך כן תמיד תמיד אחזור אל זרועותיך כן אל החום שבידייך ואנצל אנצל .

NUNA10

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif

בוקר טוב ! יום שלישי פעמיים כי טוב אחלה יום לכולם אנרגיות ומחשבות חיוביות ורק בשורות טובות .

תודה על ההזמנה בוחרת

רק שהשנה הכנס אצלנו אז אתם מוזמנים כולכם, בלי יוצא מהכלל. על נשותיכם בעליכם טפיכם ומקנכם תביאו את הסטנדאפיסט שלכם מהחדר הוא תמיד מעלה לנו את מפלס מצב הרוח ואם אפשר: שלחנו את מזכיר החדר שלנו בטירה לפני כשנתיים לביקור במפוח קיבלתם אותו כ''כ יפה שם, שהוא הספיק להתחתן עם בח''ל ונשאר אצלכם אם אפשר תביאו גם אותו ואת זוגתו שתחיה לא לדאוג, אנחנו מחזירים
אוהבים ושנמשיך להיפגש בדרך,NA : . NEVER ALONE

../images/Emo24.gif אוהבים רפיאלי

מבטיחה למסור ד"ש למזכיר ש"שלחתם" לאילת, ולהתשדל ככל יכולתי להביא אותו ואת זוגתו המקסימה לכנס. לא נראה לי שאצטרך להתאמץ פה
מה הפלא שהוא נשאר פה? כל אחד מתאהב באילת, בעיקר כאשר יש עוד משהו לעשות מלבד להתפעל מהנופים המדהימים ומהים הצלול ונטול המזודות
אני זוכרת לפני איזה עשרים שנה, כמה חברה שבאו ליומיים ונשארו שבוע בערך.. הריח של החופש עדיין באוויר
חוצמזה, אהבתי את NEVER ALONE.... אהבתי מאד!!! אוהבים

שטול1

New member
לילה טוב לכולם ../images/Emo24.gif

חזרתי מעוד ערב נפלא של החלמה בחדר ונכנסתי רק לרגע לוודא שכל כוחותינו שבו בשלום לבסיסם ואחרי שראיתי שהכל בסדר לא נותר אלא לאחל ליל מנוחה לכוווולם. וללכת לישון כי החופש נגמר ומחר יום עבודה חדש ואני זקוק לשנת היופי שלי עבור טובי בנינו. אתם אפשר להתמודד רק בשיא הכושר לילה טוב לכולם אוהבים שטול

למעלה