רק להיום

מנחם 77

New member
רק להיום../images/Emo24.gif

רק להיום 8 ביוני הדרישה היחידה "התוכנית הזו מציעה תקווה. כל מה שעליך להביא עמך זה את הרצון להפסיק להשתמש ואת הנכונות לנסות דרך חיים חדשה זו." עלון מס´ 16, For the Newcomer מידי פעם אנו תוהים האם אנו "עושים זאת נכון" במכורים אנונימיים. האם אנו משתתפים במספיק פגישות? האם אנו משתמשים בחונך שלנו, עובדים את הצעדים, מדברים, קוראים או חיים בדרך "הנכונה"? אנו מעריכים את החברותא של מכורים מחלימים - אנו לא יודעים מה היינו עושים בלעדיה. מה אם הדרך בה אנו מיישמים את התוכנית שלנו היא "לא נכונה"? האם זה עושה אותנו חברי אנ-איי "לא טובים"? אנו יכולים להרגיע את החששות שלנו בעיון נוסף במסורת השלישית שלנו המבטיחה לנו כך "הדרישה היחידה לחברות היא הרצון להפסיק להשתמש". אין שום כללים שאומרים בכמה פגישות עלינו להשתתף או בפגישה מסוימת, לעבוד את "הצעדים" בדרך כזו, בקצב כזה, או לחיות את חיינו כדי למצוא חן באנשים אלה על מנת להישאר חברי אנ-איי במעמד ראוי. זה נכון, שכשאנו רוצים את ההחלמה שאנו רואים אצל חברים שאנו מכבדים, נרצה לתרגל את סוג התוכנית שעשתה את ההחלמה שלהם אפשרית. אבל אנ-איי היא חברותא של חופש; אנו עובדים את התוכנית בדרך הטובה ביותר בשבילנו, לא בשביל מישהו אחר. הדרישה היחידה לחברות היא הרצון להפסיק להשתמש. רק להיום: אסתכל על התוכנית שאני עובד עם האור של ההחלמה האישית שלי. אתרגל את התוכנית הזו כמיטב יכולתי.

../images/Emo42.gifבוקר של../images/Emo65.gifחג שמח לכולנו../images/Emo42.gif

אסירת תודה לאלהוים שאוהב אותי על בוקר רגוע גם אם לא שקט
על משפחה מחבקת ואוהבת על אומץ לומר לא ולהרגיש טוב על געגועים ואהבת חינם על חברותא ודרך אן איי. על יום מנוהל וחופשי מהתמכרות פעילה על עוד יום נקי. רק להיום - שישה חודשים ועשרים ושתיים ימי ניקיון
התעוררתי לא מזמן מהרעש מסביב. רעש יחסי יש לומר שכן אני בתל אביב, בקומה האחרונה - רביעית בדיזינגוף ושומעת את הרחשים מלמטה. למקומיים זה נראה כמו ענין של מה בכך.. לי זה נשמע רעשששש
רגילה כל כך לשקט של אילת, ומה זה מתגעגעת... זהו, שותה קפה אחרי שאתמול ביקרתי אצל חברות של הבת שלי. ישבנו עד אחת בלילה ואח"כ הביתה.. ישר לישון. עוד מעט נלך לטייל קצת. להסתובב בשווקים, והכל ביחד.. לשבור את הגעגועים, להעלות זכרונות, ובעיקר להעריך את הניקיון והחופש בפאזה חדשה. מאחלת לכולנו חג שמייח, ימים לבנים של ניקיון איכותי. אוהבים

NUNA10

New member
../images/Emo63.gif סיפור על הבוקר ../images/Emo91.gif

כי מציון תצא תורה . חמישים יום הלכו בני ישראל במדבר מפסח ועד שבועות. והמדבר מישור כולו, אין בו הר ואין בו גבעה. והנה לפתע – שרשרת הרים במדבר. הר גבוה מחברו והר תלול מחברו. ובין ההרים הר אחד לא גבוה, הר סיני, מעל להר זה עמד ה' לתת תורה לעמו. השתוממו בני ישראל למראה ההרים, משום שבמשך כל מסעם במדבר לא ראו הרים ולא צל הרים, ולפתע צמחו הרים בלב המדבר. שאלו בני ישראל את משה: "הרים אלו מניין?" ובטרם השיב משה ראו בני ישראל מראה נפלא מעין כמוהו: הרים רוקדים ובאים, רצים ונערמים. הרים גבוהים והרים גבוהים שבגבוהים רצים, נדחפים ונדחקים זה אל זה. שאלו בני ישראל את משה: "מניין באים ההרים לכאן ולשם מה?" ענה להם משה: "מכל קצות הארץ הם באים למדבר, למעמד הר סיני. וכל הר מבקש שעליו תינתן תורה לישראל". עמדו בני ישראל וחזו במראה הנפלא: ההרים רוקדים ומתדיינים זה עם זה. זה אומר "עלי תינתן תורה לישראל" וזה אומר "עלי תינתן תורה לישראל", זה אומר "אני נקראתי" וזה אומר "אני נקראתי". והיו שם הרים מכל קצות העולם. היו הרים הנקראים אלפים, והיו הרים הנקראים קרפטים. רק הרי ירושלים לא באו למדבר, לחזות במעמד הר סיני. ראו ההרים מכל העולם כי הרי ירושלים אינם נעים ממקומם שאלום: "מדוע אתם עומדים? מדוע אינכם באים למעמד מתן תורה?" היססו הרי ירושלים ולא ידעו את אשר יעשו. הרי גם הם אוהבים את ה', הרי גם הם יראים מפניו.. אבל איך יעזבו את ירושלים, המקום בו בחר ה' לעקידת יצחק, המקום עליו יקום בית המקדש? לבסוף נמלכו והחליטו לתלוש פיסות אדמה וסלעים מתוך פסגות הרי ארץ ישראל ובראשם הר המוריה והר ציון, ולשגר אותן למדבר סיני, כדי שיהיו שם במעמד הגדול. באו פיסות ההרים מהרי א"י וירושלים ועמדו להם כהר קטן ודל בין ההרים הגבוהים. כה נמוך היה ההר, שכמעט ולא ניתן לראותו בין ההרים הגבוהים. אך אלוקים ראה גם ראה, הוא ירד אל ההר הדל והנמוך ועליו נתן תורה לישראל. ומדוע בחר דווקא בהר זה? מכיון שהתורה אינה ניתנת אלא למי שמוכן למסור את נפשו עליה, ואלוקים האוהב את ארץ ישראל וירושלים, ראה את אברהם אשר מסר את נפשו ועקד את יצחק בנו יחידו על הר המוריה, וההר שהתחבר מפיסות הרי ישראל דל ושפל הוא, ומסרו נפשם כדי להיות במעמד הר סיני? בחר הקב'ה בהר השפל מכולם כדי להרימו. חג שבועות שמח .

NUNA10

New member
../images/Emo79.gif שיר היום ../images/Emo202.gif

עוף גוזל . אריק איינשטיין מילים: אריק איינשטיין לחן: מיקי גבריאלוב הגוזלים שלי עזבו את הקן פרשו כנפיים ועפו ואני ציפור זקנה נשארתי בקן מקווה מאוד שהכל יהיה בסדר. תמיד ידעתי שיבוא היום שבו צריך להיפרד אבל עכשיו זה ככה בא לי פתאום אז מה הפלא שאני קצת דואג. עוף גוזל חתוך את השמיים טוס לאן שבא לך רק אל תשכח יש נשר בשמיים גור לך. עכשיו נשארנו לבדנו בקן אבל אנחנו ביחד חבקי אותי חזק תגידי לי כן אל תדאגי ביחד כיף להזדקן עוף גוזל חתוך את השמיים טוס לאן שבא לך רק אל תשכח יש נשר בשמיים גור לך. אני יודע שככה זה בטבע וגם אני עזבתי קן אבל עכשיו כשבא הרגע אז מחניק קצת בגרון מחניק קצת בגרון. עוף גוזל חתוך את השמיים טוס לאן שבא לך רק אל תשכח יש נשר בשמיים גור לך.

NUNA10

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif

בוקר טוב ושבוע טוב ! שבוע ויום טוב לכולם שבוע של בשורות טובות .

למעלה