רק להזכירכם

TS1759

New member
רק להזכירכם

שידורי המשחקים מועברים בשידור ישיר בפאב הברון, מוהליבר 4, ראשון לציון. (מה שמשודר ב-TV) אמנם ההודעה הזאת לא ממש עבדה כאן, אבל אם סינסי ודטרויט לא אמרו נואש (אולי סינסי כן?), מי אני שאלין?

Jerzet

New member
Question

because I'm lazy, I'll ask instead of trying to find the original link... Do they have any offers for the games? food, drink? How many people usually show up? Is there a good atmosphere? Do YOU go there, or are you just advertising? Do they have a big screen? I'd like to show up one of these days

TS1759

New member
תשובות

עד סוף המשחק השני יש מבצע בירה ללא תחתית (לא זוכר את המחירים במדויק, משהו בסביבות ה-40 ש"ח לגינס, אבל לא רק על גינס - זה תלוי בבירה...). על אוכל אין מבצע (בכל זאת, יש מבצע די "שווה" על השתייה). כמה אנשים מגיעים? זה תלוי במשחקים המשודרים. בכל מקרה, אני ורן שם (בכל זאת - הפאב של רן). כשיש שני משחקים - אחד משודר על הפלזמה ואחד על המסך הגדול כשיש אחד - על שניהם (שוב, ותופס גם לגבי השעה הראשונה כשיש שני משחקים במקביל, תלוי במשחק, תלוי בכמות הצופים ובהעדפה שלהם). לגבי אווירה - כמו כל פאב, זה תלוי בצופים. אני מניח שלמשחקים "גדולים" יותר יגיעו יותר אנשים (זה גם תלוי באהדה של האנשים לקבוצות המסוימות) ותהיה יותר אווירה. אני מניח שהיום יהיה יום בהחלט טוב להגיע - גם הסופרקלאסיקו בלילה ולפני זה מופע האימים במהלכו "תזכה" לראות את רן מקלל כאילו שרפו לו את הכלב (הוא אוהד של דאלאס...), או יותר גרוע - הביאו לו את בראד ג'ונסון בתור ק"ב. אם יש יותר אנשים - האווירה יותר "שמחה", אבל אם יש כמות מצומצמת - האווירה יותר משוגעת והזויה. קצת קשה להסביר... you have to be there.... מקווה שעניתי על שאלותיך.... אתה יכול לשאול את פרידמן שנוכח/נפקד כאן, או את מאיר שמופיע גם בפורום השני בוואלה וקורא את מה שהחבר'ה כותבים שם לגבי הצפייה.

למעלה