רק להוציא קצת

morמור1

New member
רק להוציא קצת

כנראה כי אני לא ממש יכולה לדבר על זה עם אף אחד הרגשתי צורך לכתוב את זה.
אני נשואה לאישה+ ילדה מהממת והנישואים שלנו באמת טובים ומאושרים.
בשבועות האחרונים במסגרת העבודה יצא לי לעבוד צמוד למישהי שעד כה לא הכרתי בכלל בעבודה. הרגשתי שתוך זמן מאוד קצר אני מתחילה לחשוב עליה גם אחרי שהיום נגמר, מחכה שיגיע יום חדש וניפגש, אפילו אם אני מתעוררת בלילה אני חושבת עליה. הבנתי שהתאהבתי בה.
היא אישה מאוד מרשימה- יפה, חכמה, חברותית ומצחיקה. היא גם גדולה ממני בעשור- מה שעוד יותר גורם לי להימשך אליה.
היא כמובן סטרייטית, נשואה+, וזה לא שהיא יודעת מה אני מרגישה- אבל גם אם הייתה יודעת זה לא היה משנה דבר.
זה גורם לי בימים האחרונים לתסכול ועצב וגורם לי להסתגר בתוך עצמי. מצד אחד אני מאוד מחכה לראות אותה ומצד שני זה קשה.
אני מאוד אוהבת את אשתי ואין לי כוונה לבגוד בה, אבל כל הסיטואציה קשה לי וגם גורמת לי להרגיש מאוד אשמה...

וואוו תני לי כמה דקות לחשוב...

הנישואים באמת טובים? אולי זה הזמן לרענן את השגרה שלכן? סוף שבוע רומנטי רק אתן למשל... עוד מעט אולי גם תפסיקי לעבוד עם אותה אישה וכך גם המחשבות... זו תשובתי הקצרה מהפלאפון/tapuzforum/images/Emo13.gif

morמור1

New member
כן הנישואים טובים

אבל מן הסתם הזמן עושה את שלו ואני מפחדת שחסר לי ריגוש. יש כאן עוד נשים שמרגישות לפעמים שהשגרה שגרתית מדי? (ואנחנו יוצאות מדי פעם לחופשה רומנטית אבל זה לא מספיק).
אני יודעת שזאת תחושה טיפשית ביחס למה שיש לי בידיים- זוגיות ומשפחה אוהבת, ולכן זה גם גורם לי ליסורי מצפון.

ולגבי זאת מהעבודה- כמו שזה נראה אנחנו נמשיך לעבוד באותו המקום עוד שנים רבות ולכן לצערי להתרחק יהיה קשה.

מה שאת מרגישה!

אולי שאת אוהבת אותה מאוד אך השגרה כנראה גרמה לך לחשוב על אחרת, אינך רוצה לבגוד, הרעיון גורם לך לחוש רע. לכן את משתפת אותה כדי שתחשבו יחדיו כיצד לעורר את מה שביניכן!/tapuzforum/images/Emo13.gif חברות הפורום מדוע אינכן עונות לה?!

טורטיתת

New member
היי morמור1,

לפעמים אני חושבת שהשגרה זה שגרע, אך בגדול אני בעד שגרה, כי יש בה ביטחון, יציבות, שייכות.
ברור ששגרה בזוגיות מורכבת ביותר, כי לרוב בת הזוג נתפסת כמובנת מאליו ואין צורך כבר להשקיע, לאתגר, לרגש ועוד...

קראתי אותך מס' רב של פעמים וחזרת וכתבת "והנישואים שלנו באמת טובים ומאושרים" רק השגרה קצת פוגמת,
אז לדעתי תנסי לדבר לשתף את האישה שהשגרה קצת קשה לך, או לקחת יוזמה ולנסות לטלטל את השגרה שלכן,
ולא רק לצאת פה ושם לחופשה רומנטית, אפשר מידי פעם לשנות את סדר היום או להכניס בו דברים חדשים ומגוונים
גם בתוך הבית וגם בתוך המיטה...

בהצלחה

morמור1

New member
תודה

אני אנסה לעשות את זה יותר, אף על פי שאני חושבת שאנחנו כן שוברות שגרה לא מעט.
זה לא שנמאס לי מהשגרה ומשם יצאתי לחפש משהו אחר- אלא שבאופן בלתי צפוי התאהבתי במישהי ואני יודעת להגיד שההתרגשות של ההתחלה מאוד חסרה לי...

האמיצה1

New member
הייתי שם

אני יכולה לאמר שבמהלך זוגיות ארוכה אפשר להתאהב באחרים. אנחנו רק בני אדם.
השאלה מה עושים עם זה. אם התאהבות גורמת לך עוררות מינית שקצת מחייה את הקשר בבית אז אולי זה דבר טוב.
אבל יצירת קשר או במילים אחרות בגידה מובילה למקומות מאוד רעים. עדיף לעצור עכשיו. לא לספר לבת הזוג אבל לפתוח ולדבר עם בת הזוג על הקשיים בזוגיות ארוכה. אולי אפילו ללכת לטיפול. תאמיני לי עדיף לעשות עכשיו מעשה כי אחר כך את הנעשה אין להשיב.
ואני מדברת מניסיון רע ומר

ולמה לא לספר לה על מחשבותיה על ההיא?

זו כנות אמית ונכונה בזוגיות, לדעתי. או שמא אני תמימה?

האמיצה1

New member
זה תלוי בבת הזוג כי ...

לעיתים עצם המחשבה מתפרשת כבגידה והדבר מוביל למתחים מיותרים. בשביל מה? דיבור על הקושי בזוגיות ארוכה הוא בעייני יותר נכון וגם יכול להביא לפתרונות טובים יותר (ושוב ... אין חכם כבעל ניסיון)

morמור1

New member
תשובה

אני פשוט נמצאת בתחושה שלא משנה כמה זוגיות היא נפלאה, את ההתרגשות של ההתחלה אין איך לשחזר.
ולכן כשהתאהבתי עכשיו במישהי אחרת אני יותר מרגישה את החוסר של אותה התרגשות.
אין לנו צורך ללכת לטיפול ואנחנו כן מדברות לפעמים על השגרה ומנסות לצאת ממנה.
ברור לי ששום התרגשות לא שווה בגידה, ולכן אני פורקת קצת כאן ולא הולכת ועושה מעשה.

רוצה לשתף במה שעבר עלייך?

האמיצה1

New member
הצהרת נכון

אף התרגשות לא שווה בגידה. אבל בואי נדמיין סיטואציה אחרת. אם היית מתאהבת בלסבית רווקה והיא גם היתה משדרת לך אותו דבר. האם אז היית עומדת בפיתוי?

morמור1

New member
רוצה להאמין שכן

אני אוהבת את החיים שלי ולא חושבת שמשהו שווה להפוך אותם.
אני מניחה שאם היה מדובר בלסביות רווקה שגם מעוניינת זה היה הופך את הכל ליותר קשה, אבל לא הייתי זורקת את מה שיש לי בשביל זה.

האמיצה1

New member
אני מקווה בשבילך שאת צודקת

אני רואה את אחוז הפרידות בקרב נשים שאני מכירה ואני לא כל כך אופטימית. פעם הייתי בדיוק כמוך! כנראה נפצעתי מספיק בכדי לשנות קצת את ההשקפה.
בכל מקרה אני דבקה בתשובתי למעלה. ההתחלה לעולם לא תחזור אבל אפשר להגיע לריגושים חדשים וכן לעבוד על הקשר. ואכן קשר חדש הוא כמו סמים מעוררים אבל אין מה להשוות לביטחון ולרוגע של קשר ארוך.

morמור1

New member
קצת מפחיד

שאת אומרת שפעם היית כמוני וזה השתנה.. ועצם זה שאת רואה סביבך הרבה פרידות של נשים. אני רוצה להאמין שאצלי זה יהיה שונה.
אני יודעת שעצם זה שפרסמתי הודעה כמו שפרסמתי זה לא משהו, אבל אני אעשה הכל כדי להשאיר את זה רק להרהורים ולא למעשים

תודה :)

האמיצה1

New member
בואי נסיים בנימה אופטימית

אני רוצה ומקווה שאזכה וגם את תזכי באהבה של חיים באושר ועושר עד עצם היום הזה.

למעלה