רק להגיד תודה :)

רק להגיד תודה :)

היי! השבת יצא לי לחשוב שזה לא מובן מאליו שיש פורום תומך וחם כמו זה שנותן לך הרגשה שאתה לא לבד.. בטח למי שבארון כמוני ואין לו מישהו אחר לדבר איתו בנושא.. בטח לא לוותיקי הפורום שבתקופתם לא היה אינטרנט ולא היה להם עם מי להתייעץ.. אז רק רציתי להגיד ת-ו-ד-ה!! לכולם! אתם לא מבינים כמה אתם עוזרים! נכון, לא יוצא לי להשתתף ברוב הדיונים, בעיקר בגלל שאני חוזר פעם בשבועיים מהמכינה.. אבל אני קורא כמעט הכל! זה האתר הראשון שאני נכנס אליו שאני מגיעה הבייתה (טוב נו, חוץ מהפייסבוק
..) ! אז שוב, תודה לכולכם! ושיהיה לנו אחלה של שבוע :)

avitano

New member
כיף לשמוע :]

אכן הפורום הוא בית חם להרבה אנשים ומקווה שגם ישאר כך

ספר יקר

New member
מצטרף!

אני זוכר שהגעתי לפורום בתקופה הרבה פחות טובה מהיום, לפני כשנה וחצי, ואני מאמין שלהשתתפותי בפורום ול היה חלק בהשפעה לטובה עליי. אני באמת מקווה שהפורום ימשיך וישמש בית חם
לכל מי שזקוק לו. אני זוכר שלתקופה בה אני פעיל בפורום קדמה תקופה ארוכה שהייתי רק קורא פה, וגם זה לעיתים נדירות. אני חושב שהיה לי פחד להשתתף באופן אקטיבי בפורום, כי בכך הייתה הצהרה כלשהי שאני אשכרה הומו, באמת נמשך לבנים, שבאמת יש לזה מקום בחיים שלי, שזה באמת משהו שאני צריך להתמודד איתו... כיף לשמוע חיזוקים כאלה!

אתה מעלה בי נשכחות :)

גם כשאני הייתי בגילך הייתי בפורום. אז הוא לא היה בתפוז אלא באתר אחר. רק את גנימדס אני עוד זוכר משם. אני זוכר שהוא עצבן אותי אז (
בלי לפגוע גנימדס!) בכך שהפריך את האיסור בגלל טעם של מנהג אדנות שהיה נהוג בתקופה. בתקופה ההיא הרגשתי שזה כבד מדי עבורי העיסוק בנושא, ומאוד נעצבתי כי זה הכריח אותי "לבחור". הייתי אז שבוי בקונספציה שאני חייב לבחור בין להיות הומו או לא (איזה בחירה ואיזה נעליים), והרגשתי שזה מעיק ומעמיס עליי. אבל אני שמח לראות שאתה מתמודד עם זה אחרת. צריך הרבה אומץ וכנות. ואני שמח בכלל לשמוע שזה עוזר לאחרים. שבוע מעולה מתוק!

גנימדס

New member
אני?מה עשיתי?

איך כבר הספקתי לעצבן מישהו? :( מה היה הניק שלך? לא זכור לי שאמרתי או חשבתי משהו על הפרכת אסור בגלל מקרה של אדנות(מה זה בכלל? הכוונה לאדנות מהמלים:אדון/עבד?) אני כן זוכר מישהו אחר שאמר את זה , אך גם אז לא השתכנעתי. ככלל, לא ממש התעמקתי ב"למה" נשכב זכר זה אסור. אלא יותר באיזו חומרה הסביבה והחברה תופסים את האיסור.

לא הייתי כותב פעיל בזמנו

אבל כתבתי לעיתים רחוקות תחת השם "זהב וכסף". וכן, זהו המובן שהתכוונתי: שבעבר אדון הראה את מרותו על עבדו באמצעות משכב זכר. בימינו, כך זכור לי שטענת, הדבר אינו תופס יותר, כיוון שהדבר נעשה מתוך אהבה, הערכה וכבוד. אבל שוב, No hard feelings
)

למעלה