רק לבנות משחק ענק
P princes of dnile New member 21/10/03 #2 גדוווווווווווווווול! ../images/Emo6.gif אוי, כמה קתרזיס בכמה דקות..זה כמו לשטח שניצלים, רק הרבה יותר רך ומתפצפץ...
גדוווווווווווווווול! ../images/Emo6.gif אוי, כמה קתרזיס בכמה דקות..זה כמו לשטח שניצלים, רק הרבה יותר רך ומתפצפץ...
bali New member מנהל 22/10/03 #5 חחחחחח.... טוב את צודקת יש כמה בחורים שדווקא לא הייתי מתנגדת להביא להם פטיש על העסק...
A adidushim New member 22/10/03 #6 חחחחחחחחחח (הייתי חייב להכנס לבדוק מה העניין...) אאוץ' ... בנים -קשה לצפיה ,ראו הוזהרתם.
1 15noonit New member 22/10/03 #7 פרינסס שנים שלא ראיתי אותך את עדיין בניורק? כי ראיתי שהחתימה שלך השתנתה והיא אומרת יצאתי מהחושך לאור וזה משפט שאני הייתי אומרת אם הייתי חוזרת לגור בארץ המהממת שלנו יום טוב פרינסס
פרינסס שנים שלא ראיתי אותך את עדיין בניורק? כי ראיתי שהחתימה שלך השתנתה והיא אומרת יצאתי מהחושך לאור וזה משפט שאני הייתי אומרת אם הייתי חוזרת לגור בארץ המהממת שלנו יום טוב פרינסס
P princes of dnile New member 22/10/03 #8 עדיין בניו יורק החתימה שלי מתייחסת להאפלה...לא שיניתי אותה מאז... שנה טובה
ב בת ה י ם New member 23/10/03 #11 ../images/Emo8.gifשלא כמו בחיים נסי את הקטנים הם נותנים יותר נקודות