רק לא ש"ס!!!!

בני ברק

New member
רק ש"ס

אם כבר מחליטים להצביע אז יש להצביע רק לאחת משני המפלגות היחידות הנורמליות בכנסת: מפלגת יהדות התורה (ג') מפלגת ש"ס (ש"ס)

בני ברק

New member
אייטולות יש רק בשינוי

מנהיגה הרוחני של חץ מר טומי לפיד הוא האייטולה שגורם לאייטולות שינוי להזיע... בקרוב גם חץ וגם שינוי יהפכו לדבר דומם,בעוד ש"ס חיה וקיימת להחזיר עטרה ליושנה.

טדי 31

New member
הרב בעדני זה ההוא מש"ס:../images/Emo66.gif

תבדקו מה הוא אמר בבית-כנסת של היזדים על הבחירות ,גיהינום ,גן-עדן,ושאר ירקות ובכך קשר לעצמו את התואר .

אשרת

New member
רק הוא? ומה עם עובדיה יוסף?

ומה עם בנזרי? ש"ס היא מפלגה אשר סובלת מחוסר IQ חמור... אבל כנראה שחוכמה היא לא באמת תנאי הכרחי על מנת להתקבל לשם. אתה צריך להיות ספרדי, חרדי, וזכר. אולי לך אם אתה אשכנזי, נקבה, הומו, לסבית וכו'.

אשרת

New member
הגיע הזמן שתתעורר נשמה

לפיד כבר ממזמן לא נמצא בשינוי, לעומדת זאת עובדיה יוסף ממשיך לזהם לכם לכם את המפלגה. אבל ניחא, אתם רגילים לפליטות הפה שלכם נגד כל מי שהוא לא חרדי.

בני ברק

New member
../images/Emo128.gifלמחוק

הרב עובדיה יוסף שליט"א הוא מנהיגה הרוחני של מפלגת ש"ס ויו"ר מועצת הרבנים של ש"ס. אזרחים שמצביעים ש"ס יודעים למי הם מצביעים,יודעים מי הם ראשי ש"ס, יודעים את העשיה של חברי הכנסת של ש"ס, אין בש"ס עמימות בקשר למצע המפלגתי כפי שיש בהרבה מפלגות אחרות,כגון מפלגת קדימה, אם למישהו לא ניראה מה שעושה ש"ס ו\או מה שאומר הרב עובדיה יוסף שליט"א מוזמן להצביע למפלגות אחרות,וכאלה לא חסר! לכן הודעה כפי שכתבת לעיל,ראויה להימחק בגלל זילזול בכבוד מרנן ודרבנן. מי שמזהם את המדינה היא מפלגת שינוי (והיא לא היחידה) שזרעה הרס וחורבן על אזרחי מדינת ישראל, מפלגת שינוי היתה הגורם של שיסוי שינאה נגד ציבור ממיגזרים שונים, מפלגת שינוי היתה הראשונה שטבעה את המשפט הגזעני "רק לא ש"ס", מפלגה אשר פסלה מראש מפלגה לגיטימית וחוקית שיש לה כח פוליטי לא פחות ממפלגת שינוי. מפלגת שינוי אשר צווחה בראש כל במה ציבורית שהיא מייצגת רק את האזרחים ממעמד הביניים, עשקה ורמסה את האזרחים שנימצאים ממעמד כלכלי נמוך יותר כדי להביא להתעשרותם המיידית של מעמד הביניים שחלקם הגדול אשכנזים שמאלנים שגרים בין ראשון לציון בדרום, ורעננה בצפון.

אשרת

New member
אין שום סיבה למחוק אותה.

אני לא קללתי, לא נבלתי את הפה, ולא עברתי על שום תקנה. אדם אשר מזלזל בי, ואתם מזלזלים בי כאדם, לא ראוי לכך, שאני אתן לו כבוד. אתם האחרונים שיכולים לדבר על שנאה. למי קראת יצור? אה? לאותו אחד שכמעט נרצח על ידי חרדי? המפלגה שלך שונאת כל מי שאינו ספרדי, זכר והטרוסקסואל. אז אתה יכול להמשיך לתמוך במפלגה אשר חושבת שתרבות "המגיע לי" היא הערך העליון שלך, אבל שלא תעיז להטיף לאחרים. כי אני לא חייבת לך כלום. אני לא עובדת על מנת לממן את פיותיהם של ילדים אשר לרוע מזלם נולדו לאנשים חסרי אחריות מינימלית. כולי תקווה שתהיו בתוך הממשלה ותמחישו בצורה הכי טובה שיש למה צריך שינוי בממשלה! בהצלחה.

בני ברק

New member
אין לך חסינות

את זילזלת במצביעי ש"ס באשר הם,ולא על רקע אדיאלוגי. אני קראתי יצור לאדם שפרסם ברבים את נטיותיו המיניות. אני לא רואה טעם שבן אדם צריך לפרסם ברבים את התנהגותו המינית בחיי היום-יום, אני לא נוהג כך-את לא נוהגת כך וגם הוא לא צריך לנהוג כך! שיעשה מה שהוא רוצה כל עוד זה לא פוגע בזולת ובחוק. כפי שכבר כתבתי לך בעבר-את לא מממנת אף פה של אף ילד חרדי. זה שטות שאין לה בסיס, החרדים משלמים מיסים לא פחות מימך, כשאדם חרדי הולך לקנות לחם אחיד במכולת הוא משלם את מס הכנסה והמע"מ לקופת המדינה כדת וכדין. עוד לא שמעתי שפטרו את ציבור החרדים מלשלם מס הכנסה ומע"מ על רכישותהם, ולא שמעתי את הפטור הגורף לציבור החרדי ממס רכישה או מס שבח או מס קניה בזמן שהחרדים קונים דירות למגורים. כמו כן אדם חרדי כשקונה רכב חדש משלם את המחיר המלא שכולל כ100 אחוז מיסים למדינה,ולא שמעתי שפטרו את החרדים... אז אני מבקש מימך לא לפרסם שקרים. החרדים משלמים מיסים בדיוק כמוך.נקודה.

../images/Emo6.gif אתה בסדר אתה

חיפשתי בהודעה של אשרת משהו שיכול להצדיק מחיקה וממש לא מצאתי , היא לא צריכה להעריץ כמוך את הרב עובדיה יוסף שליט"א או איך שלא תקרא לו , כמו שאתה לא צריך לכבד את טומי לפיד או את אברהם פורז או את לווינטל .

בני ברק

New member
אז תיקרא שוב את ההודעה שלה

היא כתבה בין היתר: " (הרב) עובדיה יוסף (שליט"א) מזהם" וכו' על כך ההודעה ראויה להימחק! הרי הרב עובדיה יוסף שליט"א הוא מזוהה מפלגתית ללא עוררין, אם הוא מזהם (כדבריה) או לא מזהם הציבור יחליט ויצביע. אם הרב עובדיה יוסף שליט"א היה מזהם (כדבריה) בחדרי חדרים,אז היינו צריכים את אזהרותיה של הגב אשרת בדבר מעשיו של הרב עובדיה יוסף שליט"א אבל מאחר וגם היא טוענת שהוא אומר את הדברים בצורה פומבית וגלויה, אז אין לה מה להתנשאות כאילו היא יותר חכמה מאזרח אחר, (שמצביע ש"ס).

קראתי את זה עוד פעם , בשבילך

את המונח "מזהם" קלטתי כבר בפעם הראשונה , ואם זה מה שיש לך כטיעון למחיקת ההודעה שלך , אז אני נשאר בדעתי - היא לא מתה על עובדיה יוסף ( גם אני לא ) זכותה . היא לא קיללה , לא הוציאה פסק הלכה נגדו , לא שלחה אותו לגיהנום , לא שלחה טיל לאיראן "על הכיפ-כיפאק" , לא הוציאה אותו בחוץ , אז מה אתה רוצה? מדינה דמוקרטית , חופש ביטוי , תתמודד

בני ברק

New member
אפנה אותך לתקנון תפוז

לא להשתמש בתכנים אשר מכילים אופי מאיים, בוטה, גזעני, או מעליב, או חומר פורנוגרפי או בעל אופי מיני בוטה או שעלול לפגוע ברגשות הציבור לא לעשות שימוש בשפה בוטה או גסה, שעשויה להעליב או לפגוע בגולשות אחרות בפורום;

למעלה