רק לא מזמן התחלתי

רק לא מזמן התחלתי

לקבל מחזור וזה מציק לי מאד. אני מקבלת בדיוק כל 27 יום וזה נמשך 6 ימים שלמים. זה נורמלי? חברות שלי אמרו שהם מקבלות כל חודש או חודש וחצי וגם שזה קצר 4-5 ימים גג. למה לי זה ככה? מה אפשר לעשות? אני רק בת 13.5 וזה מגביל לי את החיים! תודה

זה הנורמל.,.

ככה זה... זה נמשך מיומיים בערך עד שבוע.... וזה אמור לבוא לך כל חודש ו27 ימים שלך מצוינים לפי דעתי אבל זה עוד ישתנה לך.... יש ירידות ועליות בכמות ובימים... ככד זה מחזור מאמי אין מה לעשות... וסת נעימה וקלה...

נועם m

New member
נורמלי להפליא...

זה משתנה מאחת לאחת, וטבעי והגיוני שלחברות שלך יהיה משך מחזור שונה משלך. אין שום סיבה שהמחזור יגביל לך את החיים! במיוחד אם הוא סדיר לחלוטין ואת יודעת בדיוק מתי הוא יגיע. טיפ קטן- תעברי כמה שיותר מהר לשימוש בטמפונים- זה משנה את החיים! ברגע שאת משתמשת בטמפונים אין שום הגבלה של דברים שאת יכולה לעשות (לשחות וכדומה...). אין מה לעשות: את הולכת לחיות איתו ב-30- 40 שנה הקרובות (אם לא יותר), אז כדאי שתוציאי מזה את המיטב
חשוב שתזכרי שמחזור לא מגביל את החיים- הוא חלק מהם.

שלום למפוחדת ../images/Emo140.gif

אני מחזקת את ידיים בתחילתו של מסע נשי מרתק. המחזור הוא חלק ממנו ואפשר ללמוד לחיות איתו מאד בשלום. הוא חלק מהחיים שלנו... לגבי האם זה נורמלי, אצל כל אישה המחזור קצת שונה וכדאי להיבדק אצל רופא כדי לראות אם יש בעיה כלשהי. פשוט כדי להיות בטוחים שהכל בסדר. ולגבי הגבלה של החיים, אין כל סיבה שזה יהיה כך. כמו שנאמר לך בתשובות שקיבלת, יש דרכים שונות להפוך את כל העניין לכמעט בלתי מורגש
בהצלחה

שגיתא

New member
נורמלי לחלוטין ../images/Emo99.gif ../images/Emo54.gif

אני קיבלתי בגיל 9 וקצת וכמעט מההתחלה ועד עצם היום הזה אני ומחזורי נפגשים מידי חודש בצורה קבועה אמנם 3-5 ימים, אחותי למשל קיבלה בגיל 14 ועד היום לא מאד מסודר ותגידי תודה את יכולה יותר לתכנן את זמנך מחברותיך ולהמנע מהפתעות פחות נעימות כמו לקבל מחזור כשאת לא מצפה לא ואת לא בבית, זה כמובן תקף גם בעוד כמה שנים טובות כשתתחילי להיות פעילה מינית, תהני מנשיותך המתפתחת, ותשתדלי להקשיב למוחך ולא רק לגופך ולהמנע ממעשים פזיזים (למרות שזה לא קל) שגיתא

למעלה