רק לא אסי

סטילהוק

New member
תסמוך על עזר, הוא כבר יאלתר כמה בדיחות קרש לפדח אותנו

ואת עצמו בפני כל אירופה. ואם הוא ינחה את התחרות ביחד עם רותם אז גם היא תזרום איתו והשטויות שלו. הבן אדם הזה קלקל אותה. היא לא היתה ככה לפני שהתחברה אליו ונדבקה מטמטומו ובדיחות הקרש וההומור החולני שלו.

בלואנגל

New member
יצא לי לראות כמה תוכניות

ואני מסכים עם כל מילה.
הכי מעצבן אותי שאנשים מגיעים אליו ומתחילים לספר את הסיפור שלהם, ואיכשהו הוא מסובב את זה אליו כך שהוא יעמוד במרכז הפריים. כאילו זה "התוכנית של אסי". מעיק.

trilliane

Well-known member
מנהל

Uri04

New member
מסכים, אבל נראה שאף אחד לא ממש שואל אותנו

יש איזושהי מגמה בתעשייה להמשיך לתת לאידיוט הזה עבודה כי יש מספר לא מבוטל של אנשים שאוהבים לצפות בו. ככה זה. מכניס כסף.
הוא כמו דודו טופז של דור המילניום - שחצן, אגו בשמיים, נרקיסיסט, בהמה, חוצפן. אבל המסעודות אוהבות וזה אז כנראה שנתקענו איתו כמו שנתקענו עם ביבי.

אני מקווה שדווקא ייתנו לו להנחות מהגרין רום והוא יוכל לספק לעצמו אי אילו פאדיחות. לא חושב שהאירופאים יבינו מה זה הדבר הזה שהולך לנחות עליהם.

צוות Kuss

New member
אנו נמצאים במדינת עולם שלישי לפיה אדם נמדד לפי קשרים

ולא לפי כישורים. יחד עם זאת, באשר לאסי עזר, זכור לי לפני מלא מלא שנים, בתחילת העשור הקודם התפרסמה כתבה בה הוא אומר שאין לו מה לאכול, אין לו בית והוא עני מרוד ומסכן. כמובן שזה היה לפני הפריצה הגדולה. אז למרות שכל מה שכתבת הוא נכון, ולמרות שהוא מעצבן ברמות, הוא בכל זאת המנחה הבולט ביותר בארץ היום, דודו טופז של המאה ה-21 בהחלט, וקשה להאמין שלא יהיה נציג מחבורת הכוכב הבא בצוות ההנחיה באירוויז. אהיה בשוק אם אסי לא יהיה אחד מהמנחים.

Uri04

New member
אני דיי מסכים

ועם זאת, הרבה אנשים בתעשייה הגיעו מכלום ושום דבר ובנו את עצמם לאט לאט. אני לא יודע אם לאסי היו קשרים קודמים כשהוא רק התחיל את הקריירה או לא, אני חושב שאסי הוא כן דוגמא למישהו שבנה את עצמו מכלום כדיי להגיע לתפקידי הנחייה וכן מגיע לו שאפו על זה. לא יודע אם הוא באמת בא מבית עני. אני מניח שזו היתה הגזמה פרועה. להיות עני מרוד כשאתה בן 22 (גם אם יש לך תמיכה של ההורים) זה לא דבר חדש או מפתיע. אבל זו לא הבעיה שלי איתו.

צורת ההנחייה שלו, הנוכחות המעיקה, הצורה בה הוא לא נותן לבן אדם לדבר ומסית את הדיון לכיוון שלו - זה הכל דברים שאני זוכר אותם עוד מתקופת "אקזיט" ותמיד הפריעו לי. יש בו משהו מאוד לא אותנטי ומאוד אלים בהווייה שלו. הוא מאלה שמנסים לסדר את העולם לפי צרכיהם ולא להתאים עצמם לעולם. אני לא יודע איך דבר כזה יעבור מסך ב'ליגה של הגדולים' (אם נשלב את זה עם אנגלית בעייתית). מצד שני - הגרין רום היה תמיד מופת של פאדיחות וראיונות מביכים, ככה שזה כמעט מנדטורי לצפות לתאונת רכבות בשידור חי.

alma velama

New member
אסי עזר הוא כמו זיקית. הוא ישנה צבעים בהתאם לנסיבות.

בכוכב הבא נותנים לו להשתטות, לעשות בלאגנים, לעשות אהבה עם עצמו ולפרוץ את הגבולות שבין עמדת ההנחייה לפאנל השופטים כי יש בזה משהו ששובר את הכללים המנוסחים מראש של הז'אנר והחוצפה הזאת היא מאד ישראלית כמו הצבר הקוצני מבחוץ ומתוק מבפנים, ולכן מתייחסים לזה עם קורטוב של סלחנות ובקריצת עין.
ההחלטה על בחירת המנחים איננה החלטה שנתונה בידיהם של ישראלים בלבד אלא בתיאום עם גורמים בכירים מה-EBU ואם יוחלט שאחד מתפקידי ההנחייה הולם אותו, כל הכאילו-אלתורים שלו בשידור חי יהיו מספיק מתוסרטים מראש כך שלא יישאר לו מרחב תמרון לחבל במשהו. אפשר יהיה לדעת מהר מאד מהאודישן שלו לתפקיד אם הוא מסוגל לשמור על פאסון ולגזור על עצמו משמעת עצמית, שלא לדבר כבר על שליטה בשפה, מבטא, קשב, יכולת לעבוד בהרמוניה עם צוות הפקה בלי לגנוב פוקוס וכדומה.

סטילהוק

New member
תסלח לי מאוד, אך נראה לי שהוא פשוט השתלט על התוכנית לגמרי

זה ממש לא לפרוץ את הגבולות שבין עמדת ההנחייה לפאנל השופטים הרבה יותר מזה,זה כבר ממש מוגזם וזה מציג אותנו הישראלים באור שלילי בכל אירופה שאני בטוח שנושאת עיניה ל'קדם' הישראלי בכדי לגלות את מי ישראל המדינה המארחת תבחר כנציגה לתחרות במאי. שלא לדבר על כך שאם כבר, עזר הוא יותר קרצייה טורדנית מאשר זיקית, ההנחייה שלו בנינג'ה ישראל היתה בדיוק כמו ההנחייה שלו בתחרות הכוכב הבא, מתנשאת, נדחפת לכל חור, וולגרית, צווחנית ובעיקר קודחת בראש. או אם תרצה, אפשר ךאמר שצפיתי בנינג'ה ישראל בגלל רמת המתמודדים והמכשולים, למרות אסי עזר והסיידיקיק שלו, וממש לא בגללם או בזכותם. ואני בטוח שהרבה צפו בה למרות הנחייתם ולא בגלל הנחייתם של הצמד המעצבן הזה.

alma velama

New member
אתה מעניק לאסי עזר כוחות-על שאפילו הוא לא יודע על דבר קיומם.

'מציג אותנו הישראלים באור שלילי באירופה'...
אתה באמת מאמין למה שאתה כותב? כי זאת כבר השנה החמישית שהוא מציג אותנו באור שלילי לשיטתך אם במקרה לא ספרת (כאילו המדיניות הישראלית והמבצעים השונים בעזה בשנים האחרונות לא הוציאו את דיבתנו בניכר). באמת נראה לך שאירופה שמה קצוץ על שלושה חודשים פלוס של הכוכב הבא הישראלי? נראה לך שלכוכב הבא אכפת מאירופה או ממה אירופה חושבת על איך התכנית הזאת נראית? 'כאן' כבר הודיעה שתחרויות מוזיקה זה לא במנדט שלה, אז נשארנו עם 'הכוכב הבא' עם כל העמדות הפנים שלה, החל מליהוק הנפשות הפועלות באודישנים וכלה בסיפורי הבדים המנופחים לסיפוק תאוות המציצנות של הצופים. אין בין זה לבין אירוויזיון דבר וחצי דבר וכולם יודעים את זה (לפחות עד לעשירייה האחרונה ואפילו זה בערבון מוגבל משום שההפקה כבר סימנה את הפייבוריט שלה חודשים לפני מועד שידור הגמר). זה הסוד הכי גלוי שיש בתעשייה.
גם אם הייתי חותמת על כל מלה שכתבת על אסי עזר, ההתמקדות בו וברותם מיותרת. כל עוד הרייטינג שומר על כוחו וכל עוד המעסיקים שלהם מרוצים מתפקודם ומנוכחותם המעיקה, לא יעזור שום דבר. אתה יכול להחליף ערוץ או לחסום את קשת12 באמצעות בקרת צפיית הורים...זה מה שיש.

סטילהוק

New member
להזכירך, זאת הפעם הראשונה בכל 5 השנים האחרונות שישראל

מארחת את תחרות האירוויזיון ולכן כל העיניים נשואות השנה ל'קדם' הישראלי, מה שלא היה ברמה כזאת בשנים קודמות. ומצחיק שאת כותבת שהכוכב הבא שמה קצוץ על אירופה, בזמן שהיא קוראת לעצמה הכוכב הבא לאירוויזיון: הדאבל. למה מי את חושבת אמורים לתת לנו את הקולות במאי? האמריקאים?

DH1212

New member
כמה אנשים בחו"ל כבר צופים בכוכב הבא?

כמה אלפים וגם זה בערבון מוגבל. למי יש סבלנות לשרוד תוכנית שלמה בשפה שהוא מכיר עם שעה של פרסומות בשביל בחירת נציג ולא שיר? אולי כמה אלפים. הרוב פשוט יראו כבר באתרי האירוויזיון השונים את העוברים הלאה ואז צפיית האודישנים בלבד היא נסבלת בהחלט.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

סטילהוק

New member
תאמין לי רק בגללו לא בא להמשיך לצפות בתחרות הזאת עד הגמר

ואני מקווה מאוד שלא יתנו לו להנחות את תחרות האירוויזיון בישראל. כי זאת תהיה פאדיחה עולמית. תאר לעצמך שהוא יראה ליאן אולה סאנד איך הוא 'צולל' באמצע התחרות...

dosfer

New member
הוא שכב את דרכו לפסגה נגיד את זה ככה

והמבין יבין

צוות Kuss

New member
אתה אומר את זה כאילו זה דבר רע

אין לי מושג לגבי אסי, וכיצד הוא הגיע לפסגה אבל באופן כללי, בנוגע לאנשים ששוכבים עצמם לצמרת - אין בזה שום דבר רע. לפעמים זו הדרך היחידה להצליח במקום שבו בלי קשרים אתה אפס. לא משנה כמה אתה חכם ומוכשר.

יש מלא דוגמאות של יפים ויפות בארץ ובחו"ל שהתחתנו עם איזה זקן עלוב ומקומט שבמקרה הוא גם מולטי-מיליארדר. אין בזה פסול. הייתי עושה בדיוק את אותו הדבר אם הייתי סקסי ולוהט.

לסיכום, אני מצדיע למי ששכב את עצמו לצמרת. שכן, במלחמה הזו שכל אחד נאבק כדי לשרוד - כל האמצעים (החוקיים) כשרים. מה שכן, נשים או גברים שעושים זאת ואחרי זה מתלוננים על הטרדות מיניות- עם זה אין להשלים
.

סטילהוק

New member
לא איכפת לי אם הוא שכב את דרכו, זחל את דרכו או אכל את דרכו

מה שאיכפת לי זה לא לראות אותו וחוש ההומור/החמור החולני שלו יותר על המסך שלי בפריים טיים, ובעיקר לא לשמוע אותו ואת קולו הצווחני הקודח והמעצבן יותר.

Rori90

New member
לא יודעת עד כמה יד חופשית הוא יקבל בהנחיית האירוויזיון

בתכניות של קשת הוא מרשה לעצמו כי הוא נמצא במגרש הביתי...באירוויזיון ישנם כללים נוקשים, טקסטים מוכנים מראש ובעיקר הגבלת זמן מפני שמדובר באירוע טלוויזיוני עצום ומורכב שמשודר בפני מאות מיליוני צופים. אפשר להתחבר או לא להתחבר לסגנון ההנחייה של אסי עזר, אבל אי אפשר לקחת אותה ממנו: הבן אדם יודע להנחות, ברגעים בהם הוא כן מנחה "ברצינות" הוא עושה זאת בצורה קלילה שיוצאת ממנו בצורה טבעית וכנראה שאני בדעת מיעוט כאן, אבל אני מחבבת את הבחור (בעיקר אחרי הצפייה בסרט שעקב אחר החתונה שלו ושל אלברט) וחושבת שהוא עדיף בכמה רמות על מנחות כמו המנחות שהנחו את התחרות בליסבון השנה. סתומות, נבובות מוח (מלבד המנחה בגרין רום שהיא דווקא היתה מקסימה ומקצוענית) שנכנסו אחת לדברי השנייה, זרקו בדיחות קרש מביכות ובאופן כללי נראו לא טבעיות ודבוקות מדי לטקסט

למעלה