רק לא אינג´ל!

max2k

New member
דפוק צבוע ומגעיל

דבוק צבוע (אולי פחות) ומגעיל בהחלט נחשבים להעלבה. אתה לא יכול סתם להגיד מה שאתה רוצה ואז לנמק ולהתנצל ולחשוב שלא עברת על שום חוק. אתה יכול בהחלט לציין שאתה לא אוהב אותו/ה ולמה אתה לא אוהב אותו/ה- זה לגמרי לגיטימי אבל לדעתי מילים תוקפניות כאלו הם כבר מעבר לקוים האדומים.

take a hold on yourself

קודם כל, הפרדה, יש את אנג´ל כאנג´ל ודיויד בוריאנז כדיויד בוריאנז, האדם שאת רואה מול המצלמה ומפרשת כראות עינייך. יש לי נטייה לפרש משהו כמו ´את שניהם! את שניהם אני לא אוהבת!´ כדעה די לא אוביקטיבית, במיוחד אם ל´שניהם´ את קוראת אנג´ל. כי זה לא נראה שאת ממש משתדלת להפריד ביניהם, אז אולי לא אהבת את הדמות של אנג´ל ואז ראית את דיויד בוריאנז ברגשות שנאה מלכתחילה, אבל, לא משנה, זה לא הנקודה. הנקודה היא שהתפרצות בסגנון זה עוברת על חוק העלבת דמויות, אם את לא אוהבת את אנג´ל, תסבירי למה, והיי- יש דרכים לא ציניות ושלא מעורבות בהם מילים בסגנון ´מפגר, דפוק, צבוע´ וכך הלאה,להסביר למה. בבקשה לשמור על רמת הפורום. ואל.

dawn 14

New member
דבר ראשון תרגעי

נכון אחרי שאנג´ל הפך לא הוא נראה די מניאק אבל אי אפשר להגיד עליו שהוא דפוק או מגעיל, ודיויד בכלל לא צבוע הוא נראה נחמד ובן אדם טוב אז אף אחד לא יכול לקום יום אחד ולהגיד כל מיני שטויות כאלה, את לא מכירה אותו אישית אז אל תדברי שטויות ברגע שתכירי אותו אישי והוא באמת יהיה צבוע אז תוכלי,אבל כל עוד לא הוכחת זאת אל תגידי שטויות, וגם ריילי לא דפוק ומספיק לרדת עליו הוא סך הכל לא כל כך מתאים לצרכים של באפי.

תרגיעי מיד...

דיויד? אנג´ל? אנג´לוס? תפרידי בינהם הלווו!!! זה הדמות זה הבן אדם חוץ מזה שבתור דמות הוא דמות מדהימה ולא משנה שאיך שדיויד (הבן אדם) משחק זה בכלל שילוב אדיר. ולפני שאת מדברת על דיויד ככה כדי שתקראי כתבות ותראי ראיונות אמיתים של דיויד בתור מעריצה ענקית שלו שקראה כמעט כל כתבה מכל העולם עליו הוא אחד מהאנשים הכי מקסימים שיש!

לנצח1

New member
אוקיי כמה דברים

אחד. מה זה חוק העלבת דמויות? כאילו, אם אני לא אוהבת את דון, למשל, אז אסורלי להגידשאני לא אוהבת את דון ושהיא דפוקה?! 2. באמת, לא הבנתי למה מותר להגיד דברים רעים על ריילי ועל אנג´ל אסור? 3. אני, אישית, גם ממש לא אוהבת את השחקן (!!!!) דיוויד הזה כי אני ראיתי אותו באיזה שהוא ראיון אחד שהוא עשה באמ טי וי, והוא עשה רושם שהוא לא כל כך חכם
... אבל יש לי בעיה עם השחקן, דיוויד, לא עם הדמות אנג´ל.... ואני מפרידה בין השחקן לדמות. 4. כל אלה שאומרים לה לא לרדת על אנג´ל, עד כמה שאני ממש אוהבת את אנג´ל והוא ובאפי זה ה-זוג, עדיין יש כזה דבר חופש הדיבור... ויש לה את הזכות להגיד שהיא שונאת את אנג´ל ואת השחקן שמשחק אותו.

חוק העלבת דמויות=

חופשי, תאהבי ותשנאי את מי שאת רוצה, אבל כשאת מפרסמת הודעה בפורום, תסבירי למה. הודעה בסגנון ´יו, ריילי מפגר ואידיוט´ או לחלופין ´אנג´ל דפוק!´ וכל דמות אחרת, את בעצם סתם פוגעת בדמויות, בנוסף לזה שזה חסר תוכן. את לא אוהבת דמות מסויימת- תסבירי מה את לא אוהבת בדמות. לדוגמא: ´אני לא אוהבת את אנג´ל כי הדמות שלו די אפלה מדי וכל הקטע של ה´יסורים´ הוא די משעמם´(לא דעתי, אבל דוגמא.) יש סיבה לחוק הזה, והיא שאם הפורום יתנהל בסגנון הזה, הרמה שלו תרד לגמרי, אפשר לראות את זה בפורומים אחרים, וזה סתם חבל. ואל.

Buffybot

New member
hey!! ../images/Emo46.gif

don´t talk that way about me Angel!!! אנג´ל לא מגעיל. כיצד בדיוק את מגדירה אותו כמגעיל??? ואני מזהירה מהתשובות, כי הרבצתי לאחת שלא הפסיקה להגיד שאנג´ל מכוער, הפעת יתר של מנת באפי. אני רגישה ועדינה בקשר לאנשים שאני אוהבת. אבל אם תגיד על ריילי שהוא מגעיל אני אחבק... שוב, אני רגישה ומרביצה רק כדי להגן. me poor angel....

WillowFreak

New member
נכון!!!!

כשקראתי את ההודעה שלך אמרתי לעצמי "מי זאת הבחורה הזאת בכלל שהיא מרשה לעצמה לבוא ככה (חדשה.. לא?) פתאום ולהעליב דמויות?" תראי סך הכל מותר לך לשנוא אותו ולחשוב שהוא רדוד וצבוע או ווטאבר אבל אני ממש מבקשת לא להתבטות ככה!!! תסבירי!! פרטי!! נמקי!! (שזה בעצם אותו הדבר.. אבל רק לשם ההדגשה..) למה את חושבת ככה ועל תגידי מילים חסרות כל תוכן !! ובקשר למתן הלגיטימציה למה שאמרת בקשר לזה שמעליבים פה את ריילי כל הזמן, די נראה לי שזה מן חוק לא כתוב בפורום שמעודד את זה ... סך הכל אף אחד פה לא ממש אוהב את ריילי... אבל את אנג´ל-דיוויד יש לפחות כמה שאוהבים ושלא חושבים שהוא "צבוע ומפגר" (ואני אחת מהן!!) ובקשר לדון... טוב זאת ד-ו-ן.. מישהו בכלל אוהב את דון?!?

ANGEL N

New member
היא פשוט לא ראתה את הסידרה מההתחלה:

תראו רוב האנשים שלא אוהבים את אנג´ל הם כאלו שלא ראו את העונות הראשונות של "באפי" והצטרפו בעונה הרביעית ומעלה. אין שום סיכוי שמי שראה את העונה הראשונה והשניה ידבר ככה אל אנג´ל. הם פשוט לא מבינים את הסידרה ואת היחסים בינהם. אין ספק שאנג´ל הוא אחת הדמויות היותר מרתקות בסידרה הזו. ודרך אגב לגבי דיויד , קראתי כמה ראיונות שלו והוא ההפך הגמור משחצן ורודף פירסום להפך הוא היה ממש נחמד.

14מתן

New member
לדעתך !

זה ממש מעצבן שאתה אומר את זה כי זה ממש לא נכון וזה לא פעם ראשונה שאתה אומר את זה !

ANGEL N

New member
אני עקבי!!

ראית את באפי מהעונה הראשונה? אני מתכוון ממתי התחלת לראות באפי? איזה עונה היתה העונה הראשונה שראית? ובבקשה לא לשקר אחי. ואני אומר את זה כי אני באמת מאמין בזה וקשה לי להאמין שמישהוא שאוהב את הסידרה הזו לא אוהב את אנג´ל ולא מאמין בקשר של אנג´ל ובאפי כי העונה השניה והשלישית ואפילו הראשונה היו מבוססות על הקשר הזה,ככה שמי שלא אוהב אותו לא יכל להיות מכור לסידרה

Idomania

New member
זה לא נכון..

זה ממש לא נכון....אז אולי את אנג´ל אני לא שונא ואני גם לא ממש מטורף על הדמות ובכלל הפריע לי שהוא עבר סדרה... אבל כך לדוגמא שאת זאנדר אני לא אוהב ואני רואה כבר 7 עונות אז מה זה אומר שאני לא באמת אוהב את הסדרה?? או כך לדוגמא אנשים כמו מתן ווילו פריק (וגם אני..) שמטורפים על וילו ויש כאלה שממש שונאים אותה..

WillowFreak

New member
מי לא אוהב את ווילו שלי?!? רק תגידו

לי מי ויהיה לו עסק איתי !!!!

B a n j o

New member
אני ../images/Emo70.gif אני ../images/Emo70.gif אני ../images/Emo70.gif אני ../images/Emo70.gif

טוב, לא ממש שונא אותה אבל היא מעצבנת בתחילת השישית (שזה כל מה שראיתי אז בלי ספויילרים !!!!!). היא ממש מרגיזה

WillowFreak

New member
Banjo?!? ../images/Emo2.gif אתה שונא את ווילו שלי?

במילה אחת..... OMG!!!!! איך? למה? ספויילרון לתחילת שישית... (Banjo, תקרא - לא ספיילר בשבילך!! (היי!! יצא חרוז....
) אכן אתה צודק ווילו "קצת" מחורפנת בתחילת השישית (קסמים, קסמים ושוב קסמים...) אבל בגלל מעידה "קטנה" לשנוא אותה? אני ה-ת-א-כ-ז-ב-ת-י !!!

לנצח1

New member
../images/Emo58.gifחחחחחחחחח קרעת אותי!!!

עם ה- קסמים קסמים קסמים חחחחחח... :) אני ראיתי עד 11 וזה מסרב להראות לי את 12!!!!!!!!!!! למההההההההההה?!?!?!?

למעלה