רק כח.

GreatGTM

New member
רגע

אז אם אתה מכיר ותומך בזה, מה יש לך נגד החרדים? זה שהם הקדימו אותך זה בעיה שלך.

לקומץ חרדים אין את הלגיטימציה

לאנוס באלימות רבתי את עצמם על מדינת ישראל, על החברה ועל בית המשפט העליון לצדק מבלי לשאת בתוצאות הנלוות לכך. אבל ברגע שהם לוקחים לעצמם את הזכות, למדינה יש את הזכות להתנער מהם. תכלס זה מה שקיוויתי שיהיה בהתנתקות ובעמונה, שהם יתחרפנו ואזרחי מדינת ישראל יפסיקו להתרפס בפני האספסוף לובש השחורים ומבעיר פחי הזבל הזה או חבורת גוזלי אדמות בע"מ ויקימו את מדינת יהודה שלהם או משו. זה נורא פשטני, אבל אני חותרת למצב של מלחמת אזרחים, כי בינינו מאז שאין פיגועים והמדינה כבר לא מתפרקת לנו בין הידיים (!!1@%!#$@), אז היא אפילו יכולה להפנות את תשומת ליבה; לבעיות החברתיות, חסרת עמוד שדרה תרבותי אם בכלל, שירות צבאי חובה, בעיית הבדואים בנגב, קיפוח סטודנטים ואקדמאים, הורדת מיסים, שוק עבודה מוצף, ריכוזיות תקשורת והון (ושלטון. טרללה לה), ממשלה פופוליסטית עיוורת להכעיס וחירשת לתאבון, גאידמק וליברמן, פנאטיות דתית, קיפוח ערבי ישראל, מערכת חינוך בזיונית וקקיונית שמוציאה מתוכה פרחות שלא יודעות שטונה זה דג וכאלה שחושבות שזה שאני רוצה ללמוד בלשנות מעיד על כך שאני נהנית להסתובב עם זכוכית מגדלת ונורא יתאים לסקס-אפיל שלי מעיל בלשים. לתחבורה ציבורית יעילה ושבת, לעובדה שחיפה והקריות יושבים על חבית נפץ, לקישון ולאיכות הסביבה ולאכיפה על פיטום אווזים (לא מטריד אותי אישית, אבל בג"צ אמר). לאכיפת איסור עישון במקומות ציבוריים כי אני כבר מפתחת סרטן, אפלייה נשים, ללגיטימציה לסמים ורכבת קלה בירושלים. לשאלת מיהו יהודי ולחוקת ישראל, כי חלאס עברו כמעט ששים שנה. מעבר לשבוע עבודה קצר ובחייאת, להגדיל את זארה ומנגו בגרנד. בין היתר אופציונלי ואופטימלי יהיה לטפל בזוטות כגון בעיית העובדים הזרים, סחר בנשים והזנות. ואני יכולה להמשיך עוד שלוש שנים ואז בגיל 21 שלי אפשר יהיה לדון שלאזרחי המדינה לא ברור שדמוקרטיה זה הגנה על זכויות המיעוט, שאין דבר יותר אנטי-דמוקרטי מאשר להתנגד למצעד הגאווה ובירושלים בפרט. ושבמדינה דמוקרטית-מתוקנת כל הדיבורים על התייחסות לרגשות החרדים לא היו נאמרים אפילו, כי בראש של איש לא היה עולה לנסות למנוע את המצעד, כי חיים אנו במדינה דמוקרטית בה הזכות להתסתגר בגטאות ולשרוף דגלי ישראל לא עולה על הזכות לצעוד עם דגל פסים, גם בעיר קדושה. אז כן. אני כועסת. אני כועסת כי אני רוצה לראות דם.

niv1990

New member
../images/Emo45.gif לרוב, אבל למה מלחמת אזרחים

אפשר פשוט להגדיר מהו אזרח ומהן חובותיו, ומי שלא ירצה להיות אזרח יוכל לחיות כאן מבלי להיות חייב דבר או לקבל דבר מהממשל.

ואם המצעד יתבטל לא יהיה?

יהיה עוד דוגמאת מה שקרה עם הבית כנסת- תפתח מלחמה בית תל אביב לירושלים.

אני טקטס פוליטי- יהההה.

וניואנס קל, יש הבדל בין לקחת זכות (אני מדברת בעיקר ממשטרים ניאופשיסטיים ודיקטטורים כפי שמדינת ישראל הולכת להיות בקרוב, ע"פ ראות עיניי) לבין כפייה (הבני זונות). אם נעשה אנלוגיה למהפכה הצרפתית, החרדים היו מוצאים את ראשם מתגלגל ברחובות, כי הם מאמינים שמתקוף זרעם וקדושתם עתיקת-היומין יש להם את הזכות לאנוס את החברה. חופש אחווה שיוויון!

GreatGTM

New member
ואולי אתה זה שאונס את חייהם?

או את חיי אלה שלא ממש רוצים לחיות איך שאתה רוצה.

GreatGTM

New member
תחשוב על זה

לא חסרות לנו אוכלוסיות שלא משלימות עם זה...

אתה ממש מכיר אותי

שאתה יכול לדבר עלי.. רואה על מה דיברתי בשירשור מקודם..

למעלה