רק כדי שאני אדע -

רק כדי שאני אדע -

לכמה מהאנשים פה יש יכולת להקליט את עצמם מנגנים / שרים? חשבתי על להרים פרוייקט הקלטה של הפורום לשיר מסויים של הפלויד. אז אתם מוזמנים לשרשר להודעה הזאת הודעות עם פרטים עליכם, אם אתם יכולים להקליט, ועל מה אתם מנגנים או איך אתם בלשיר.

אני אהיה הראשון ../images/Emo13.gif

אני מנגן על גיטרה חשמלית, ויש לי גם אקוסטית. אני יכול להקליט את עצמי, לא באיכות מעולה, אלא באיכות של מיקרופון בעשרים שקל, אבל עדיין
. אנשים שרוצים לשמוע אותי מוזמנים לדף שלי בבמה.

brotos

New member
לא רע

זה שירים מקוריים שלך? אם כן זה טוב מאוד. יש לך גם קול לא רע. אהבתי.

edlessme

New member
יש לי מיקרופון גם...

אבל גם.. באיכות של abby st.... ככה שעדיף כבר פשוט.. למחוק אותי מהרשימה..ובכלל.. אין טעם שתתיחסו אליי או אל ההודעה הזאת..

itaikuskus

New member
נשמע רעיון טוב

תחרות קאברים לשירי פלויד בהקלטות ביתיות...אני בעד...

למה לקחת את זה לתחרות?

אני חשבתי שכל אחד מחברי הפורום יקליט שכבה נוספת בשיר - אחד יקליט גיטרת קצב, השני יקליט גיטרה מובילה, השלישי אורגן, הרביעי ווקאלס, וכך הלאה...

itaikuskus

New member
גם טוב

ויותר מציאותי טוב אני אישית יכול לעשות כל דבר...גיטרה...בס...קלידים...תופים..קולות

רעיון נחמד

איך מבצעים אותו מעשית? ואיך כולם יוכלו לשמוע את התוצאה הסופית?

חשבתי על משהו כזה:

מישהו יקליט את הבסיס - הכוונה לליווי גיטרה. עכשיו, כל אחד ישמע את הליווי ויקליט את החלק שלו בקובץ אחר. נדרשת תוכנה מיוחדת לזה, ואני אוכל להמליץ על אחת כזאת אם נגלה שיש מספיק משתתפים. אחרי שכל אחד יקליט את החלק שלו וישלח אותם לעורך (אני מוכן להיות אחד כזה), הוא יאסוף את כל החלקים ביחד ויעשה את המיקס הסופי. את המיקס אפשר להעלות לאתרים שונים, בעיקר לבמה חדשה.

itaikuskus

New member
שמע יש לי

acid pro תוכנה לא רעה בכלל לעניינים כאלה... ואפשר קודם להקליט תופים.. ואז את הגיטרת קצב..

הבעייה בזה

שזה לא ייחשב כפרוייקט של אנשי הפורום. אין שום בעייה לקחת קובץ midi ולנגן אותו, אבל קודם כל זה ישמע מסונתז, וחוצמזה - את זה כבר עשו. הרעיון הוא להקליט מוזיקה של אנשים חיים.

itaikuskus

New member
מישהו אמר משהו על מידי?

אסיד פרו זה תוכנה לערוצים....אתה מקליט משהו ועל זה אתה יכול להקליט עוד משהו...זה ה-תוכנה הפשוטה והיעילה לפרויקטים כאלה אמרתי אפילו אני יכול להקליט את התופים

אז לא הבנתי ../images/Emo12.gif

אתה אומר שאתה מנגן על כל אלה? גם לי יש תוכנה לערוצים, Cubase שמה, אבל לא האמנתי שאתה מנגן על כ"כ הרבה כלים.

weird dust

New member
לי יש באס חשמלית

ואני יודע לנגן את MONEY וגם חתיכה מ Goodbye Blue Sky

נימרודל

New member
הו אללי!!!

כמה הייתי רוצה להשתתף! אני שרה, כבר שנתיים במקהלה. הבעיה היא כזאת, אני חושבת שיש לי מיקרופון שמקליט, אבל אני לא יודעת איך לעשות אתזה... ואני לא יודעת להוריד תוכנות ואני לא יודעת לשלוח קובץ! אני הופלס! ואני לא רוצה לבקש עזרה מאח שלי כי יהיו לו כל מני תגובות מיותרות שכאלה. "למה לעזאזל הקלטת את זה?" "מה בדיוק אתם עושים?" "חיחיחי חהחהחה!!!" "פפפ...!" "טוווווב..." וכו'...

למעלה