``רק`` ידוי אבנים

ODED99AA

New member
``רק`` ידוי אבנים

הרופאים נאבקים על חייו של התינוק יהודה שהם שנפצע אתמול אנושות מאבנים שהושלכו לעבר מכונית המשפחה מתנחלים התפרעו בכפר לובן א-שרקייה הסמוך למקום הפיגוע כוננות מוגברת במשטרה מחשש לפיגועים כל זה נילקח מכתבה באינטרנט ואני רק רוצה להוסיף ולשאול עד צתי יבליגו על מותם של ילדים שלא ראו כלום בחיים? אפילו על פיגוע ההתאבדות בדולפינריום לא היתה תגובה הולמת ובנוסף יש לציין כי נירצח בדם קר סגן אלוף שהיה שותף לחיסולו של אחד מראשי התנזים וכל זאת לאחר הפסקת אש לכאורה אז עד מתינבליג בתור מדינה ןעד מתי נבליג בתור אנשים שחוששים לחייהם ולחיי ילדיהם עודד*-*-*-*-**-*-*-*

אבל מה אפשר לעשות?????

לצערי.. אנחנו ממש חסרי אונים. אני , לפחות, ממש לא רואה איך זה ייפסק אי פעם. זה מפחיד, זה נורא, זה איום!!! אתה במדינה שלך וחושש לחייך! )-:

ODED99AA

New member
פתרונות אפשריים

א. לדאוג שכל הפוליטיקאים יפסיקיו לדאוג למקום שךהם בכנסת ויפעלו כדי חהצדיק תסיבה שהם שם בכלל ב. להפסיק להיות תלויים כל כך במה שארה``ב אומרת לנו מה יש לנו ראש ממשלה כדי שארה``ב יחליטו לנו איך להגיב ומתיי? ג. לנתק כל מגע עם עראפת כי הוא מה שנגרא זאב בעור של כבש ד . הפגנות רבותי הפגנות גם אותנו חייבים לשמוע בתור יחידים אנחנו עדיין יכולים להשפיע ואם ניתאחד וניראה מעבר לצמחלוקות שלנו ונחשוב על מה שבאמת חשוב גידול דור העתיד במדינה ללא מלחמות אני בטוח שמצב הדברים יהיה שונה שלכם עודד*-*-*-*-*-*-*-*-*

Analyzer

New member
אפשר גם אחרת

אני מפנה את כולכם לדברים שכתבתי כאן ב 6/6 באותו נושא. התקווה שלנו היא להביט בעברנו, ולראות שכמו שהעולם לא שינה את פניו ואת יחסו לישראל, ליהדות וליהודים. כך גם אנו לא נשתנה, נמשיך בדרכנו ונזכה לימים טובים יותר-אם לא לנו..אז לילדינו. אנאלייזר

למעלה