רק חדשות טובות!!!

e f f i e

New member
רק חדשות טובות!!!

אז ככה- למי שלא יודע, התחלתי עבודה חדשה ואני מבסוטה לגמרי בנוסף- סיימתי בשעה טובה את הקורס מכונאות שלי אז אם מישהו צריך עזרה....(תתקשרו לבני
) והכי הכי הכי חשוב- היום (כן כן היום) סטלה ואני חוגגות שנתיים לאיחוד בינינו. אז אלה מכם שנוסעים לג'אמיקאנה בשישי אל תבריזו לי ותלכו אחרי זה הבייתה! יהיה אוכל במפגש!

jako1234

New member
איזה יפיפיה..

מאוד אהבתי את החיפושית שלך. ומזה זה קורס מכונאות?

e f f i e

New member
קורס שעשיתי במכללת עתיד

נקרא רשמית "קורס מכונאות רכב בסיסית" זה קורס של חצי שנה על מנוע, מרכב, ברקסים, וכו' איך בנוי, איך עובד, איך מתקנים, תקלות אופייניות...

jako1234

New member
אני יכול לגלות לך סוד?../images/Emo8.gif

את עשית קורס בסיסי למכונאות רכב 6 חודשים אני עשיתי קורס בסיסי למכונאות מסוקי קרב וזה לקח 4 חודשים. ביננו. אני יודע להרכיב מנועים של מסוקים לשים טילים להחליף להבים ועוד ועוד... וברכב אני לא יודע איך המנוע מורכב. בכל מקרה אני חושב שזה זכות לעשות קורס כמו שעשית במיוחד מישהי כמוך בעלת חיפושית שצריכה הבה ידע מקצועי ואהבה. שיהיה בהצלחה אממ אממ יש אפשרות לשים אותך ברשימת התפוצה שלי עם כל מומחי הפורום שיש להם ידע טכני רחב?
ישי

1302 MAED MAN

New member
אין אין אתה מלך אני לא מפסיק ליצחוק

שמע אחי האווזים הם חייה מאוד שטלתניט וטרטוריאלית פשוט תפסיק לתת להם אוכל כי הם לא יעזבו אותך גם אם תשנה להם מקום אם ירדפו אחרך ברגע שיראו אותך . גדלתי בפנימיה חקלאית תאמין לי אני יודע ! זה פשוט רק ענין של זמן עד שיאבדו בך ענין . אתה בנאדם טוב אבל זאות הדרך היחידה

יפעת כל ה כ ב ו ד !../images/Emo140.gif

מזל טוב מה שכן יש ביניכם (את והחיפושית) דבר אחד משותף שתיכן מקסימות

e f f i e

New member
תודה על המחמאות יוסי-

רק תיקון קטן- אני אפרת יפעת זו הבחורה עם האמריקאית הסגולה עם הגג נפתח נו שויין

Avi 66

New member
שנתיים ביחד אההה...../images/Emo49.gif

אפרת! אפשר קצת פרטים על הקורס הזה? מה למדת שם ? שעות לימוד ? עלות וכ"ו? תודה.

e f f i e

New member
הקורס היה סופר בסיסי

ואני חושבת שמיותר למי שכבר שיפץ רכב. הוא מתחלק לפעמיים בשבוע 3 שעות בכל פעם. כשיום אחד זה עיוני ויום אחד לומדים בסדנאת רכב ותכלס מפרקים ומריכיבים מנועים. הוא עלה בסביבות 4.5 לדעתי אני לא ממש זוכרת.... אני אביא את הספר בשישי ותוכל לראות אם מעניין אותך

Dror BANANA

New member
../images/Emo94.gif היי אפרת ...

מזל טוב חומד ,יאללה איך שעברה לה שנה כל כך מהר.. ואם האירוע שלך אנחנו גם נרים כוסית לכבוד חג הפסח.

למעלה