רק הצעה ושאלה...

• פותח הנושא 5 0 6
  • פורסם בתאריך

5 0 6

New member
רק הצעה ושאלה...

לא, לא נעלמתי לכם, אני כאן כל הזמן, פשוט אין לי מה להגיד, וכשיש-אני אומר. כמו עכשיו^^ אז קודם כל, הצעה: באתר הפורום, באגף המלאכים של המיתולוגיה היהודית, קצת קשה למצוא את המלאכים. בעמוד "שמות כל המלאכים" רק חלק מהשמות הם לינקים, ורק בעמוד של צדקיאל מופיע הקישור "מלאכים נוספים...", שמוביל לעמוד מלא מלאכים, שמשום מה, לא מודגשים בעמוד "שמות כל המלאכים". אז ההצעה שלי היא, קודם כל, כן להדגיש אותם, כדי שאנשים יוכלו להגיע ישירות אליהם ולאו דווקא דרך צדקיאל (שמהעמוד שלו אפשר למחוק את הלינק של "מלאכים נוספים..." או לחילופין לשים את הלינק הזה בכל עמוד של כל מלאך). חוץ מזה, אולי אפשר לנסות לחפש עוד קצת מידע על כל המלאכים שאין עליהם בכלל. ועכשיו לשאלה: על המלאך בואל נכתב "המלאך אשר מונה לשמור על מפתחות גן עדן". מה זה אומר, "מפתחות גן העדן"? הוא עומד בשער ומשמש כסלקטור? מחליט מי נכנס ומי לא? תודה. ואני אשתדל להיות פעיל יותר.

Thestral

New member
שמע,../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

הרעיון שלך הוא בהחלט טוב. האתר הוא של הפורום, פרי עמלם של חברי הפורום כמו שנאמר
עכשיו, אמרת שצריך לחפש עוד מידע על מלאכים. זה נהדר. עכשיו, אנחנו לא יכולים לתת לנביא לעשות את כל העבודה לבד, אז אני מציע שחברי הפורום יחפשו עוד מידע על מלאכים ויביאו אותו לפה, ונדמה לי ששרשור האנג'לולוגיה נמצא בטאגליינס אולי נוכל להיעזר בו.

5 0 6

New member
וזה מה שאני עושה ברגע זה.

אבל נראה שגוגל סובל מאנטישמיות קלה. מה שכן מצאתי הוא דף מספר עם שמו של מטאטרון, אבל זה ביידיש ואני לא מבין כלום והתמונה לא עולה, למרות שהיא שוקלת הרבה פחות מ-250 קילו. לך לעזאזל, תפוז. בכל-אופן, עוד משהו בקשר למלאכים: בסוף האות ס', מופיעה הקבוצה הבאה: "עבר, עניאל, עדמק, עדנניאל, עחיאל, עזזיאל". עכשיו, עד כמה שאני מכיר את הא"ב העברי (ותסלחו אם אני טועה, אני לא כזה בקי), החבר'ה האלה מתחילים ב-ע', שהיא לא ס'. אז זה גם דורש תיקון (ולא, אני לא מחפש טעויות בכוונה, נביא, אל תכעס עליי, אני מחפש שמות שאוכל לחפש בגוגל).

אכן פולנית...

ניסיתי את כוחי ואמשיך לנסות. הצלחתי להבין כמה דברים, אבל בשעה כזו בלילה...

ותרגום השם של האתר

של החלק הזה באתר לפחות: "ספר המלאכים הגדול ובו (גם) המלאכים הנופלים". יש שם גם באתר ההוא עוד כמה דברים, כמו "התנ"ך השטני" של לה-ויי, מיתולוגיות מהעולם, אגדות אנדרסן וכו'...

סקיפי

New member
במלך ליר

יש אזכור של ספר מימי הביניים שמונה רשימה ארוכה של שדים ומלאכים - אני אנסה לחפש.

אבל אני מניח שזה ספר שמשתייך יותר

למיתולוגיה הנוצרית. תחפשי בכל זאת, כי האגף ההוא לא מפותח גם כן.

למעלה