רק הם מסוגלים

רק הם מסוגלים

רק ערבים מסוגלים לרצוח ילדים בדם קר. להסתכל להם ולאמא שלהם בעיניים ולירות. ועם החיות הללו אתם רוצים לעשות שלום ???? ליבי עם קיבוץ מצר.

mosheda

New member
אני בדרך כלל נמנע מלכתוב

בפורום פנימי של מרץ אך הייתי חייב להביע דעתי נוכח השתיקה הרועמת הזו של חברי הפורום פה המתעלמים מתגובה לרצח הנפשע שבוצע בקרב בני משפחותיהם אולי מחשש שמא ייפגעו אינטרסים אידאולוגים?? מעורר תהיות רבות על מוסר כפול וקיבעון חולני של חזיונות שוא

מיה אחת

New member
מה בדיוק אתה רוצה שנאמר?

הרי בלאו הכי אתה טורח לקום ובמקום פעילי מרצ לפרסם הודעת הזדהות (שמאפשרת לך כמובן לגנות אותנו ולמתוח בקורת על דעותינו הפוליטיות). אנחנו מודעים לפגוע במצר, ואני באופן אישי לא רואה טעם לקום ולכתוב שאני מזדהה וכואבת. ברור שאני מזדהה וכואבת, וברור לי ששאר פעילי מרצ מזדהים וכואבים גם הם.

mosheda

New member
למיה שלום

לרגע אני לא סובר אחרת ברור לי שלכולנו כואב אני מוחה נגד העדר המחאה שלכם כנגד אותם חלאות המשלחים מרצחים לרצוח בדם קר נשים וילדים רכים במיטתם השתיקה הרועמת שלכם מאוד צורמת ובייחוד נוכח הזעקה הרועמת המוצדקת לרצח אנשים חפים מפשע ע"י בני בליעל שקמו מתוכנו והריגה בשוגג של ילדים ונשים פלסטינאים בפעולות תגובה של צבא הגנה לישראל שתיקה של השמאל נוכח כל זאת מצטיירת כצביעות ומשוא פנים כביכול בשם אידאולוגיות "קדושות" על זה אני מוחה

Neta558

New member
העדר מחאה?

רק משום שאינך רואה את פעילותי הפוליטית כפעילות כנגד פעילויות הטרור, אין זה אומר שהיא אינה כזאת. אין לי יכולת השפעה על מקבלי ההחלטות בארגוני הטרור (בניגוד לסיסמאות מגוחכות שנזרקות פה בלי סוף). לכן אני אינני מתכוונת לצאת בקמפיין פוליטי כנגד הטרור. אני פועלת למען מימוש האמצעים שנראים לי הטובים ביותר, במצב הנוכחי, לשיפור המצב ועמו גם הפסקת הפיגועים. המחאה שלי קיימת, והכאב שלי לאחר כל פיגוע אינו פחות משל כל אחד אחר. לאיזו מחאה אחרת אתה מצפה ממני? שאשנה את כל תפיסת העולם שלי ואקרא לטרנספר של כל הערבים? במיוחד אחרי פיגוע, ודוקא נוכח הכאב העצום של כולנו, המחאה שלי רלוונטית יותר, לדעתי. במיוחד לאחר פיגוע אצא כנגד המשך הכיבוש, הדיכוי והעימות הצבאי הבלתי פוסק. דוקא לאחר פיגוע אנו רואים כיצד כל אלה מובילים לא רק לעימות בין-מדיני, אלא להשחתת פני החברה הישראלית. אין כל צביעות באידיאולוגיה שונה משלך. ומעולם לא טענתי שאידיאולוגיה כלשהי היא "קדושה".

mosheda

New member
אכן העדר מחאה זו האמת

מדוע אין את מגנה את מי ששילח את המרצחים השפלים בגלל החשש שמא פגיעה בכבודו של ה"נציג הבלעדי" עלולה לפגוע ב פרות קדושות? זו הצביעות ועל זה אני מתרעם

Neta558

New member
אתה לא מתרעם, אתה אטום

אני מגנה כל מעשה של אלימות ובכלל זה גם את הפיגועים. אני לא חושבת שגינוי של מעשי אלימות פוגע במשהו וזה נכון גם למקרה זה. אתה מתעקש לטעון כי אין אני מגנה פיגועים? אני מקוה שאתה נהנה מזה לפחות. ברור לכל שאין בכך אף לא ניצוץ של אמת. אין אני רואה כל צביעות במעשי. אני מתנגדת לשימוש באלימות וזה כולל גם פגיעוים. כבר הסברתי שאין אני רואה דרך להשפיע על מקבלי ההחלטות בארגוני הטרור אלא על מקבלי ההחלטות בישראל. לכן אני פועלת בניסיון לקדם מהלכים מצד ישראל שלדעתי ישפרו את המצב באזור כולו. מה אתה רוצה שאני אעשה? אשלח מכתב לארגוני הטרור ואסביר את זעמי וגועלי ממעשיהם? האם אתה חשוב כי יש טעם במעשה שכזה? איזה עוד גינוי אתה מבקש?

Deathatred

New member
ראי הודעתי בשרשור זה

גינוי שלא יופנה ישירות למחבלים עצמם, איתם אפשר לדבר רק דרך הכוונת, אלא לכל אותם ליברלים ונאורים שתומכים בעקיפין בטרור כמו אירופה ואנשי שמאל בינלאומי.

Neta558

New member
ההגדרה לא מקובלת עלי

אני לא מסכימה עם ההגדרה שלך "תומכים בעקיפין בטרור". זו פרשנות שלך על פי השקפת עולמך, והיא אינה מתאימה. אני מוצאת את זה מגונה לטעון שמישהו תומך בטרור באופן שכזה.

Deathatred

New member
הכסף שהאירופאים שולחים

לרשות הולך לטרור, הם יודעים את זה ובכל זאת ממשיכים להזרים כסף. שנית, הם תומכים בערפאת. ערפאת טרוריסט. הם תומכים בטרור. איזה משמעות יש לאימרה כמו "אני תומך ביגאל עמיר אבל לא במעשיו"? זו אימרה אידיוטית ואבסורדית. כנ"ל, כל תומכי סדאם מקרב השמאל בעולם - תומכח טרור. כי הם מגינים על סדאם ועל הזכות שלו לטבוח אנשים כרצונו (את הטבח שהוא ביצע בכורדים הם מעולם לא טרחו לגנות או ניסו לעצור איכשהו אבל כשבאים להעניש את הרוצח - הם נזעקים להגנתו).

mosheda

New member
נטע אני לא אומר דברים פה

מתוך מניעים של שמחה לאיד חלילה אני מתכוון לכך אני מצפה מהשמאל לצאת לכיכרות ולמחות כנגד המעשים הברבריים והאנטישמיים של מי שמשלח את הרוצחים הברבריים האלה כמו שהוא יודע להפגין ומחות בככר כנגד כל רצח מתועב ! ובצדק!! העולם הסובב אותנו חייב להבין שיחד עם נכונותנו לעשות שלום ופשרה אנחנו מאוחדים בחוסר נכונותינו להשלים עם טרור ברברי ואנטישמי זו בקשתי המשך יום נעים

Deathatred

New member
דווקא יש לכם השפעה

על תומכי הטרור בעולם - על אירופה "הנאורה" שתומכת בפלשתינים ובערפאת ועל האו"ם. תפעלו אצלם כנגד הטרור ותראו שאתם מאמינים שבסכסוך הזה ישראל צודקת ושהמלחמה על הבית. חזית מאוחדת תתרום רבות להסברה של ישראל. אם תתחילו להפגין כנגד הטרור וכנגד ערפאת ובעד צה"ל (שזהבה גלאון תפסיק לקלל אותו אחרי כל פעולה צבאית) ולהראות לעולם - בסכסוך הזה כולנו ביחד נגד הרעים ונגד הטרור, ישראל היא הצודקת והמוסרית כאן ואל תשכחו את זה. מסר כזה אתם צריכים להעביר לעולם.

תפיסת עולם -זווית ראייה

למאיה שלום ברור שלא תשני את תפיסת עולמך, ממקרה קונקרטי אחד או שניים, אולם מאוד חשוב לי להכיר ולהבין את תפיסת עולמך, כדי שאוכל לראות את ההיגיון הפנימי של התנהגותך הערכית אודה לך אם תציגי למעני את סולם הערכים המרכיב את השקפת עולמך, בסדר עולה ויורד, כאשר הערך העליון הוא החשוב ביותר, וכן הלאה. היכולת לנסח תפיסת עולם, מעידה שזו אינה תחושת בטן, שגם היא חשובה בעיני עצמה, אך תורת ההישרדות מלמדת כי מבין תחושות הבטן ובין תפיסות העולם שורדים רק אלה שלהם חושי הלוגיקה והבטן המעולים ביותר. אם תסכימי להציג בפני את תפיסת העולם אודה לך מאוד, להלן הכתובת: [email protected]

מיה אחת

New member
רגע-

עכשיו אני אמורה לקרוא לך גזען, ואתה תקום ותזדעק שבמקום להתייחס לנושא ולגנות את הפיגוע אני בוחרת להגן על "החיות האלה". או שאני טועה?

תגובה למאיה

מה משותף ל: אל-קעידה חיזבאללה חמס ג´יהד אבו-סייף עיראק לוב אש"פ צ´צנים אני מניח שאת יודעת את התשובה

Neta558

New member
לא רק הם מסוגלים

שהרי בכך שאתה פוסל כל אפשרות לשלום עם עם מסוים, אתה למעשה קורא להמשך לוחמה אינסופי. למעשה, אתה קורא כאן למעשים שיכללו רצח אזרחים. כזוהי לוחמה בעם. אלו תוצאותיה של פסילת עם מסוים ודה-הומניזציה שלו. כנראה שיש עוד שמסוגלים.

mosheda

New member
אני מספיק מבוגר נטע

להיות אחראי למעשי ודבריי ורק להם ואינני מעניק זכות זו לכל דכפין ללא רשותי אני קורא למלחמת חורמה ברשע ונציגיו כמו הנאצים ושולחיהם ו הטרור הפלסטיני הפועל בשיטותיו אני קורא בצד זאת לאחוות עמים ושלום עם כל עם המכיר בזכותי לחיות באזור ללא הבדל גזע דת או מקום גיאוגרפי על בסיס של הדדיות מוסכמת זאת דעתי ולא אחרת

ricardo18

New member
אנחנו לא סדרה מצויירת בערוץ הילדים

למרות זאת אתה משתמש במושגים של רשע ורוע, המעניקים לדבריך, עניניים ככל שיהיו, פן ילדותי ולא רלוונטי.

mosheda

New member
ממש תגובה ענינית וממצה

זה מה שיש לך להגיב לגופו של עניין?

למעלה