רק הליכוד יכול

יעל11כהן

New member
רק הליכוד יכול

רק הליכוד יכול להרוס ישובים. רק הליכוד יכול - לגרש יהודים ממקום מושבם. רק הליכוד יכול - למכור "לוקשים" לציבור. רק הליכוד יכול - לפגוע כלכלית בשכבות החלשות. רק הליכוד לא יכול - לנהל מדינה בצורה נורמלית. רוצים מנהיגות ימנית אמיתית.

נו.....

עוד אחת הגיעה מנוער מר"צ. כוח חיזוק לאלכס, וינסטון סמית, MoonShield אנד קומפני!! אני מתחיל להאמין שהפורום שלכם כל כך משעמם שאתם באים למצוא עיניין פה אצלנו
אז ברוכים הבאים!! בואו בהמוניכם!!! פה לא נחסום אתכם גם אם תקללו...תנבלו פיכם...ותחתרו תחת ממשלה מכהנת שנבחרה באופן דמוקרטי!! בפרק הבא נסביר לכם את פירוש המילה "דמוקרטייה", מילה חדשה עבורכם. תלמדו על פלאי המדינה הדמוקרטית. בנתיים ברוכים הבאים

רונאל1

New member
אתה ממש ליצן ../images/Emo13.gif

כל אחד שכותב נגד הליכוד הוא: 1. איש מרצ (וכל קשר בינה לבין מרצ הוא הפוך לחלוטין). 2. "חותר תחת ממשלה מכהנת" - הקומוניזם שלך במיטבו. חס ושלום שמישהו יעיז לפצות פה נגד הממשלה הגרועה בהסטוריה. חתרנים, נמאסתם!

MoonShield

New member
סליחה?

אתה מתלונן שאני נמצא פה? הרי אתה בעצמך נכנסת לפורום נוער מרצ והזמנת אותי! (למרות שפנית אליי בתואר "גבירתי") עוד אחת הגיעה מנוער מרצ? משום מה יש לי תחושה שהיא לא כל כך מזדהה עם מרצ... ("רק הליכוד יכול להרוס ישובים." "רק הליכוד יכול - לגרש יהודים ממקום מושבם." "רוצים מנהיגות ימנית אמיתית.") בקשר להכפשת נוער מרצ - עניתי לך כבר... אתה חוזר על אותן טיעונים לא מבוססים. כנראה שאתה לומד משהו מהפלשתינאים - אם תחזור מספיק פעמים על אותו שקר אולי יאמינו לך....

לא הפלשטינאים המציאו את הטריק הזה

שר הפרופוגנדה של הממשלה הנאצית גבלס היה זה שאמר: אם תמציא שקר מספיק גדול וחסר בסיס ותחזור עליו מספיק פעמים ההמון יאמין לך אני לא מצטט כי אין לי ציטוט מדוייק אבל כך הוא ניהל את התעמולה של היטלר. אביחי

MoonShield

New member
הבהרה

לא השוותי ולא התכוונתי להשוות אותך לגבלס. למען האמת כתבתי במפורש שזה לא מכובד. כן השוותי את שיטת השכנוע שלך לשיטת השכנוע של הפלשתינאים.

MoonShield

New member
לא טענתי שהם המציאו

אני לא חושב שזה במקום להשוות אותו לגבלס.

הבהרה

קראתי שוב את השרשור ואני נבוך לגלות שמשתמע בדבריי ש Moonshaield השווה את אביבי ימיני לגבלס, או גרוע מזה שאני משווה בין אביבי ימיני לגבלס. ראשית עליי להתנצל ואני מקווה שאף אחד לא נעלב. בנוסף אני רוצה להבהיר שלא זאת הייתה כוונתי. Moonshaield השווה בין אביבי ימיני לבין הפרפוגנדיסטים הפלשטינאים. אני לא מקבל את ביקורת של Moonshaield וגם לא את ההשוואה בין אביבי ימני לטרוריסטים. כוונתי הייתה להקצין את ההשוואה בין אביבי ימני לטרוריסטיםעל מנת להפריך אותה. האמת היא שכתבתי באופן לא ברור ופה מקור הטעות. אביחי

לא הבנת ../images/Emo9.gif

איני מתלונן כלל. נהפוך הוא. אני, באופן אישי, מברך אתכם בבואכם לפה. זה בדיוק מה שמוסיף עיניין לפורום. פשוט ציינתי שבפורום נוער מר"צ היה משעמם מאוד-כל בעל דעה שונה מכם הותקף ונחסם. פה, בפורום הליכוד, אני (ואני בטוח שכך חושבים גם מנהל הפורום ויתר החברים) מקדם פניכם בברכה. בלי מרכאות. באמת. מכל הלב. נשמח תמיד לנהל ויכוחים עם אחינו שטעו בדרכי השמאל, ואולי נצליח לשכנע אתכם בצידקת דרכנו!!

ברוכה הבאה

1. את רוצה מנהיגות ימנית אמיתית? בבקשה. תתפקדי לליכוד. תפקדי עוד כמה אלפי אנשים. תשלטי על הסניף במקום מגורייך. ככה יהיו לך כמה עשרות חברי מרכז שיוכלו לבחור במנהיגים ימניים אמיתיים (ואפילו אם זו תהיי רק את, זה עדיין יותר טוב, כי אני ואת זה ביחד שניים). 2. ברוכה הבאה לפורום.

ראליסט

New member
גם הליכוד כבר הבין,

שהשלטון בשטחים הוא משהו דמיוני. שרעיון האוטונומיה הוא סרט מדע בדיוני. שרק הפרדות (בהסכם או חד צדדית) מ-4 מליון פלסטינים,תבטיח את שמירת הרוב היהודי במדינת ישראל. כל פתרון אחר,שכולל שליטה על 4 מליון ערבים,תביא בסוף להקמת מדינה דו-לאומית,שבה מחצית מהאזרחים יהודים,ומחציתה השניה-ערבים. וכל מי שחושב,שאנחנו נוכל למנוע זכויות מלאות מערביי השטחים,אם נשלוט בהם לאורך שנים,כולל זכות הבחירה לכנסת-טועה ומטעה.הרי היום אנחנו תלויים בלי סוף בעולם המערבי ובעיקר בארה"ב.האם מישהו שם יקבל שלילת זכויות של ערבים ,שעליהם אנו שולטים בפועל.

MS6

New member
מסכים איתך יעל הפיתרון הוא...

לא ללכת ולהתפקד לאיחוד הלאומי או למפד"ל וככה לברוח מהמאבק נגד אנשי המרכז והשמאל על מפלגת הליכוד. קולות העוברים מהליכוד לאיחוד הלאומי אינן עוזרות לימין בארץ, אלא מחלישות אותו, אם אנשי הימין יעזבו את הליכוד מדינה "פלסטינית" תוקם, את רוצה שאנשים כמו אהוד אולמרט או אברום בורג ישלטו לך במדינה? התשובה היא התפקדות לליכוד והצבעה לאנשי א"י השלמה בליכוד. אנשים כמו ד"ר עוזי לנדאו, לימור לבנת, יחיאל חזן, יובל שטייניץ, ענבל גבריאלי (תתפלאי אשת ארץ ישראל השלמה), גמליאלי, גורלובסקי,דוד לוי, דני נוה, משה פייגלין (שמשום מה עדיין לא מקבלים אותו כאדם רציני, אדם שאחראי על בערך 2 מנדטים לליכוד) ועוד רבים וטובים.

רונאל1

New member
"את רוצה שאנשים כמו אהוד אולמרט...

...ישלטו לך במדינה?" - חזון אחרית הימים לשמוע משפט כזה מאיש ליכוד. עוד מעט גם תאשים אותו שהוא מושחת שעשה קומבינות בפרשת האי היווני... והרשימה בהחלט משעשעת: 1. דוד לוי - זונה פוליטית מזדהה עם מיעוטים, אז אתה מצפה מדוד לוי שישמור לך על ארץ ישראל השלמה?! 2. יחיאל חזן - האיש שמתחפש לחובש כיפה, מצביע פעמיים והפגין בורות מיוחדת בעניין הר הבית. 3. גורלובסקי - חולה פרקינסון נוסף שאינו שולט באצבעותיו ונותן להם ללכת במקומו. 4. גבריאלי - כל מילה מיותרת על הטיפשה הזותי. 5. גמליאלי - אין יצור כזה. משעשע אותי שאפילו את השם המעוות שלה העתקת ממני. בלי קשר, היא בערך האחרונה בליכוד שארץ ישראל השלמה מעניינת אותה. חכ"ית מושחתת שגנבה כספי אגודת הסטודנטים בבאר שבע. 6. שטייניץ - שמאלני ואיש מרצ לשעבר, שנפל בטעות בליכוד והראשון שייפרד בליכוד מהזיות ארץ ישראל השלמה.

שמע אחי

יש כמה שמות ברשימה שלך שהייתי מוריד לצערי. בין השאר צריך לדעת להבחין מי תומך בא"י השלמה בגלל שזה פופולארי להיות ימני, ומי תומך באמת כי הוא מאמין בזה. אני יודע לעשות את האבחנה, וכך אצביע בפריימריס הבאים.

AVI0012

New member
נכון

צודקת מאה אחוז.הליכוד זה גועל נפש.אין לנו על מי ליסמוך רק על אבינו שבשמים.

למעלה