רק האהבה תנצח

shavririt

New member
תודה גם ממני ורד- ותני גם הסבר-

כיצד להעביר קישור, בבקשה... זה בשביל ה"בורים ועם-ארצים", שהילדים שלהם גאוני מחשב, אבל אין להם אף פעם זמן וסבלנות להסביר להורים...

doroniz

New member
הוספת קישורים וקבצים

במסגרת הוספת הודעה ישנם 5 כפתורי גלילה בתחתית ההודעה (במצב עריכת ההדועה): 1. כתובות אינטרנט נילוות : להוסיף שם וכתובת אינטרנט http://www.tapuz הוספה בחלון זה תוסיף קישור בתחתית ההודעה שלך 2. קישורים בתוכן ההודעה: להוסיף טקסט מתוכן ההודעה וכתובת אינטרנט http://www.tapuz הוספה בחלון זה תיצור לינק כחול עם קו תחתון (היפר-קישור בז'רגון) וסמן העכבר יהפוך לצורת כף יד (סימון לקישור אינטרנט). 3. צירוף קובץ: בחלונית ה-browse משוטטים בתיקיות המחשב האישי ומוסיפים קובץ שגודלו איונ עולה על 500KB. הסופה בחלון זו תגרום להופעת כיתוב קובץ מצורף לצד נושא ההודעה ופתיחת הקובץ בהקלקה עליו. לא מכיר את נושא ה-flix והתגיות...... מקווה שעזרתי, דורון. אם תשימו לב, בתוך השם שלי חבוי גם השם שלה.

shavririt

New member
תודה דורון.....הדפסתי לי..../images/Emo140.gif

שההוראות תהיינה מול העיניים בזמן שמנסה לעשות זאת.. (גם את של ורד..)

doroniz

New member
יופי טופי

כרגיל, שמחתי לעזור. מקווה שההנחיות ברורות מספיק. דורון.

vered73

New member
שברירית נחמדה, הכל רשום בדף:

היכנסי לדף תגובה, אבל לא תגובה מהירה. למטה יש לך כמה אופציות. יש אפשרות להוסיף לינק (קישור) כלשהו. בשתי דרכים. נדגים אותן: נאמר שיש לי לינק מאד מאד ארוך לבית דפוס לכרטיסי ביקור. 1) אני מצרפת את כל הלינק, וקוראת לו איך שבא לי: "כרטיסים זולים". בשביל זה אני בוחרת ב"כתובות אינטרנט נלוות" ובתאור אני רושמת את המילים "כרטיסים זולים" ובמשבצת ממול את הקישור עצמו. כדי לחסוך את ההקלדה, פשוט להעתיק את הלינק עצמו: לעמוד על החלון של הלינק, לסמן אותו עם קליק שמאל של העכבר, ואז ללחוץ באותו מקום עם הקליק הימני של העכבר. נפתח חלון אפשרויות ואת בוחרת העתק/COPY. נכנסת למשבצת המתאימה באופציה של חלון התגובה (>>כתובות אינטרנט נלוות<<) ומוחקת את הHTTP וכו' שרשום שם, עומדת עם העכבר על המשבצת, ועושה שוב לחיצה קליק ימין בעבר, ובוחרת להעביר את הקטע (לא זוכרת את המילה בעברית, אצלי הכל באנגלית) 2) אפשרות שניה, היא לסמן מילה בתוך משפט, ומי שילחץ על המילה ילך ישר ללינק מסוים. בשביל זה בוחרים באופציה "קישורים בתוכן ההודעה". כאן, שוב שמים את הלינק במקום המתאים, ובמשבצת בצד ימין, בוחרים את המילה שאנחנו רוצים שתסומן בכל הקטע. אם אמרנו כרטיסי ביקור, עדיין אתן את אותו לינק, אבל אני יכולה לסמן איזו מילה שאני רוצה. למשל "היום בבוקר הלכתי באלנבי ומצאתי חנות מדהימה שעושים בה המון עבודות דפוס...בלה בלה בלה". ואז כל מי שילחץ על המילה חנות (מקווה שתצא לי כאן מודגשת) יגיע ישר ללינק. בהצלחה

rutimay

New member
אפרופו הדגשת מלים בתוך הטקסט

איך עושים את זה? אני אף פעם לא מצליחה.

doroniz

New member
נו באמת????

אני מתפלא עלייך......ד"ר (בפוטנציה). בתחתית חלון העריכה ישנו לינק "תחילת הדגשה" וכאשר לוחצים עליו מופיע בתיבת הטקסט סימול מתאים. כותבים טקסט להדגשה לאחר הסימון ומסיימים בהקלקה על "סיום הדגשה". נסי ותהני.....זה כדאי!!! (כדברי הסלוגן של ערוץ הקניות)

רוויטלג

New member
נסי ותהני

אנימנסהואני אודיע לכם אם האם אפשר לעשות זאת רק בזמן ההקלדה או גם כשהמשפט כבר הוקלד במלואו?

rutimay

New member
מצחיק מאוד

מאוד לא מנומס לצחוק על היעדר כישורים טכניים אצל נשים שהצד ההומני הוא החזק אצלן.

doroniz

New member
ולפתע פתאום....

הצד הטכני והחוש הנשי משתלט..... יישר כוח.

ל י ל ך פ

New member
ואללה הצליח..

אבל שכחתי את מה שרציתי להגיד - תעריכי אותה, הגדול שלי מתלונן לאחרונה שהוא לא רוצה אח כזה, כי נמאס לו לחטוף מכות ובעיטות.. עומר הוא בולדוזר רציני ובלי כוונה קופץ עלינו וזה מכאיב, ולגדול נמאס, והוא מקטר.. אז כיף לך שהגדולה רוצה את אחיה, שימשיך ככה תמיד!

shavririt

New member
שוב תודה ורד ודורון.. נראה לי ש..

אעשה "ניסוי כלים" קטן כשאתפנה, ואשים כאן קישור למשהו...צריכה רק קודם אישור, להעביר לכאן. והמילה שחסרה לך בעברית, ורד, היא "הדבק"- לא?

vered73

New member
יכול להיות. הממשק שלי תמיד באנגלית

אבל התרגלתי לתרגם כי לפעמים אני מדריכה מישהו מהמשפחה לעשות דברים במחשב (ואם ממש יש קצר בתקשורת אני משתלטת מרחוק על המחשב ומראה לו, שגם זו אופציה ללימוד מרחוק אם יש לך חברים בראש הזה). הנה במיוחד בשבילך תמונה, שאמורה אגב גם לנוע. אם את לא רואה תנועה תעשי עליה דאבל קליק שתיפתח בחלון חדש ותראי...

RUTHIE1

New member
אין על האחים האלה...וגם על האחיות

כמובן. מדהימים אותנו כל פעם מחדש.

למעלה