שברירית נחמדה, הכל רשום בדף:
היכנסי לדף תגובה, אבל לא תגובה מהירה. למטה יש לך כמה אופציות. יש אפשרות להוסיף לינק (קישור) כלשהו. בשתי דרכים. נדגים אותן: נאמר שיש לי לינק מאד מאד ארוך לבית דפוס לכרטיסי ביקור. 1) אני מצרפת את כל הלינק, וקוראת לו איך שבא לי: "כרטיסים זולים". בשביל זה אני בוחרת ב"כתובות אינטרנט נלוות" ובתאור אני רושמת את המילים "כרטיסים זולים" ובמשבצת ממול את הקישור עצמו. כדי לחסוך את ההקלדה, פשוט להעתיק את הלינק עצמו: לעמוד על החלון של הלינק, לסמן אותו עם קליק שמאל של העכבר, ואז ללחוץ באותו מקום עם הקליק הימני של העכבר. נפתח חלון אפשרויות ואת בוחרת העתק/COPY. נכנסת למשבצת המתאימה באופציה של חלון התגובה (>>כתובות אינטרנט נלוות<<) ומוחקת את הHTTP וכו' שרשום שם, עומדת עם העכבר על המשבצת, ועושה שוב לחיצה קליק ימין בעבר, ובוחרת להעביר את הקטע (לא זוכרת את המילה בעברית, אצלי הכל באנגלית) 2) אפשרות שניה, היא לסמן מילה בתוך משפט, ומי שילחץ על המילה ילך ישר ללינק מסוים. בשביל זה בוחרים באופציה "קישורים בתוכן ההודעה". כאן, שוב שמים את הלינק במקום המתאים, ובמשבצת בצד ימין, בוחרים את המילה שאנחנו רוצים שתסומן בכל הקטע. אם אמרנו כרטיסי ביקור, עדיין אתן את אותו לינק, אבל אני יכולה לסמן איזו מילה שאני רוצה. למשל "היום בבוקר הלכתי באלנבי ומצאתי חנות מדהימה שעושים בה המון עבודות דפוס...בלה בלה בלה". ואז כל מי שילחץ על המילה חנות (מקווה שתצא לי כאן מודגשת) יגיע ישר ללינק. בהצלחה