רק דברים טובים

עדיקופר

New member
רק דברים טובים

יום חמשי הגיע ואיתו ניתן אולי לעשות שירשור מסורתי שבועי של רק דברים טובים והנה אני מתנדבת להתחיל : ברוך השב לביתו שף , היית חסר 17 יום . מזל טוב לפתיחת המרכז להשאלת ציוד רפואי *עדות שמיעה * כמעט כול החנויות במרכז המסחרי מושכרות . חברת השמירה אשקרה עושה שינוי בנתיים

ERIANA101

New member
השבח לאל יש המון דברים טובים ונהדרים......

זה שיש טענות או הערות זה לא אומר שרע זה אומר שיש בעיות שיש לטפל בהן זה אומר שיש בסיס נהדר וצריך לדאוג שאנשים מסויימים לא יקלקלו את זה מה שלצערי קורה לא מעט בשנים האחרונות וכן על כולנו לעצור ובזמן כל כיוון פעולה לא טוב וזאת בכדי שלא נומר בעתיד...... זה כבר נעשה,,,, לא ניתן לשנות....זה החברה מהקדנציה הקודמת,,,,, ועוד אמירות שנשמעות לפעמים. ורק לשם הדוגמא אם היינו מונעים את הפירוד מלב השרון ? לו היינו בונים מייד עם האיכלוס בית כנסת אחד גדול ומכובד? לו היינו מרחיבים את בית הספר ולא בונים נוסף? לו היינו משלבים את משרדי המועצה במרכז המסחרי ולא "שורפים" כסף וקרקע ציבורית ללא הצדקה לו היינו מונעים את האיחוד עם קדימה אלו רק דוגמאות שכולן נקבעו ובוצעו ע"י אנשים שלנו מהישוב שלנו אשר ניהלו את הישוב , כל אחד בזמנו. אז לנסות לעצור/לשנות החלטות בזמן זה חכם. זה עדיף על מצב שלהסביר למה ............. כמו שאמרתי כבר כמה פעמים ,,,,,,,,,,,בעיניי יש עושים ,,,,,,,,,,ויש מסבירנים אני מעדיפה את העושים המשך שבת נהדרת לך ולכולם

עדיקופר

New member
ובכל זאת בחרת באם במקום במעשה

ספרי על מעשים פרגני לעושים ולא למספרים בדיוק מה שאת רוצה

pninak12

New member
מתן בסתר

אריאנה, אין לך מה לדאוג, אף אחד לא יזהה אותך....

ERIANA101

New member
פנינה יקרה ,יודעת שאצלך זה הפוך ,,,אבל.......

פנינה היקרה יודעת שאצלך זה הפוך ואת ממהרת לרוץ ולפרסם כל תנועה /עשייה קטנה שלך וזה בסדר כי כנראה יש לך כוונות פוליטיות כאלה ואחרות. כנראה שכל נושא המתן בסתר זר לך ולא מוכר לך , וחבל אין לי ןלא יהיו לי כל כוונות פוליטיות מעדיפה להישאר אדם פרטי ואנונימי ולעשות את שלי רחוק מאור הזרקורים ועושה את מה שעושה , קודם כל למען עצמי כי אין כייף גדול יותר מאשר לתת ופירסום הנתינה הוא בעניי מבזה ולא מכובד אבל, זה בסדר מכירה גם את הנתינה "הרעשנית" מעדיפה את הנתינה "השקטה" בכל מקרה תמשיכו לתת זה ממש כייף שבוע טוב

pninak12

New member
אריאנה

אני שמחה שאת מכירה אותי כ"כ טוב... או לא. לך, לעומתי, אין מה לדאוג. איש לא יחבר את הדברים הנאמרים פה אליך, ולכן כל מה שאת עושה, גם הפרסום כאן, הוא בסתר. יום נעים. המשיכי לתת, כי עצם הנתינה חשוב וממש לא עצם הפרסום. שבוע טוב ושנה טובה לכל הקהילה

עדיקופר

New member
החמצת את כוונתי

הרי נאמר אל יתהלל חוגר כמפתח ...ולא לא עליך רציתי לדעת אלא באם את חושבת שיש דברים יפים , טובים, ביישוב זה המקום לומר זאת ובריש גלי * בבית הספר השומרים מקפידים על קטנה כגדולה ולא מניחים לאיש להיכנס שלא לפי ההוראות *

למעלה