רק בשביל לומר...

braunies

New member
אם ככה אתה "עובד"...

אז למה שלא תספר על החופה החדשה שלך..
או אולי על אירועים קצת חריגים/חורגים אחרים....

shivekroi

New member
החופה שלי?!

החופה שלי בצבעי דגל גרמניה! זה לא היה אמור לצאת ככה! יובל ,הבלונדינית המסריחה הזו , שכנע אותי שנעשה סגנונות דומים בחופות שלנו רק בצבעים שונים, ובגלל שנדחף לי שם השחור הזה (לא שב"ש , אלא ממש הצבע שחור) אני נראה כמו נאצי מעופף! אתמול צפיתי בקלטת של שישי האחרון והחופה שלי פשוט מכוערת! שמחה?! לא עושה איתך טרקים יותר!

braunies

New member
קודם כל תירגע!!!

אני דווקא חושבת שהחופה שלך נראית מעולה! ואני גם חושבת שהיא ממש, אבל ממש, מתאימה בצבעים (ובינינו - זה הכי חשוב !) חוצמזה, נראה לך שאנחנו לא עושים טרקים ?????? עדיין לא חזרה לי לגמרי יכולת הדיבור מלהיות איתך על אותו יעף!!! אני מצטערת - כשאתה יוצא מהמטוס, אז גם אני !!! ואתה יודע מה זה אומר.. שיהיה לך המשך שבוע מעולה

skycutter

New member
מה אני אגיד? החופה החדשה שלי ורודה!

מבפנים, לבנה מבחוץ.

Alkup

New member
אולי לא כדאי להזכיר מה אנשים היו

אומרים בזמנו על החופה הישנה שלך. אז לא נזכיר. (ואגב גם אני לא חושב שהחדשה מכוערת. כ"כ...) סתם כפרה היא יפהייפיה! תפסיק לבכות! תתחדשו ותהנו ובזהירות!

iec

New member
אני במקומך לא הייתי פותח אותה../images/Emo6.gif

Icarus Canopies

New member
תתחדש על החופה...

ומה עם איזו מילה טובה? אגב, אם אני זוכר נכון, אמרתי לך שהיא נראית קצת כמו דגל גרמניה כשהזמנת אותה, לא? אבל מי אני שאגיד "אמרתי לך"... UV

shivekroi

New member
מילה טובה.

UV ועוד כמה מילים טובות - אני ממליץ בחום מכל מזמיני החופות החדשות למינהם לגשת לUV. האמת שאנסנו אותו להזמין לנו את החופות עוד בזמן שהוא היה במילואים, ויאמר לזכותו, שלא רק שהחופות הגיעו יחסית מהר, ללא טעויות, ובמחיר זול, גם לא שילמנו בכלל מכס... בזונה מי שמלשין! לילה טוב, רועי

Icarus Canopies

New member
עזוב את המילים הטובות...

לא התייחסת לטענה המרכזית שלי: "האם לא אמרתי לך - אמרתי לך...???" חחח... אני צוחק גבר, תהנה מהחופה ותהנה בכלל! ולא הפרעתם לי במילואים, ההפך הוא הנכון, נתתם לי הפסקה... יאללה ביי, UV

למעלה