רק בשביל להתעדכן:

efratushke

New member
רק בשביל להתעדכן:

אני מבינה שאין מפגש בשבועות, כן? יהיה נחמד אם תספר לנו
בהוכרת יתר - אפרת הבהמה

טרושקה

New member
אם כבר בהמה...

אפרת המצאתי עלייך שיר עלוב ביותר (לחן של השיר "אלפקה"): יש לי בהמהההה, בהמת משא... (אוווו אהההה) אני קוראת לה אפרת, היא מעדיפה קושקושתומה (חחחחחח) היא זמרת, היא תופסת את כל הצומי בשבילה.... (בהמה, בהמה, בהמה, בהמה) אווווו אהההההה איזה פואמה... משהו רציני.....

papal

New member
כבר הודעתי

אבל שזה נבלע במעמקי אחד השירשורים ולכן אני מודיע שוב שעקב היענות לא משהוא ובעיות טכניות למיניהן המפגש יידחה לחופש הגדול שאז סביר להניח יהיה זמן לכולם....

טרושקה

New member
בחופש הגדול...

יהיו פחות אנשים שיוכלו לבוא כי תמיד אנשים בחופשות ועובדים ולכל אחד יש סיבה אחרת..... נקווה שזה ילך...

כתמונית

New member
שירים ושרשורים (זה מצחיק לא?!)

שיהיה כבר מפגש! זה צריך להיות מצחיק!!! ואפרת - זה השיר השני של הדורבנים שכתבו עלייך מילים אחרות!!!! בעעעע!!! לא מוצא חן בעיניי בכלל!!! (למרות שאני יכולה לגנוב קצת זכויות על "ראש כתום..") אההה! ו... - עינב - כשרון!!! אהבתי!!! למה את לא במוזיקה??!!

efratushke

New member
דוגרי! שני שירים עלי ע"פ הלחנים של

הדורבנים! שיר ראשון "ראש כתום" - על פי הלחן של "אור כחול" (הייתם עולים על זה לבד??): (יום קשה.. שיעור מתמטיקה ארוך מדי במעבדת פיסיקה משום מה! - התחיל בהפסקה שעוד הינו אופטימיות לגבי להקת חימום לדורבנים..) "יש לי ראש כתום ואלף נמשיייים כשאני הולכת ברחובבבבב מסתנוורים האנשים (לא בגלל שאני יפה במיוחד.. בגלל שאני לבנה מחזירה אור!) ששי/זיגו/פריצי הוא כוסון (השם משתנה לפי המצברוח! ששי-רון אלמוג, זיגו-אהם! כאילו הלואו! עידו אופק!, פריצי - מישהו ממש מקסים מהכתה שלנו) ואם מדברים על זה גם דקל (עוד מישהו מהכתה.. פשוט זה מתחרז.. תראו בהמשך..) כשאני עולה לבמה כולם אומרים לי תשברי רגלללללללל" *מעבר* סוף! פז (המדהימה שיושבת לידי במתמטיקה) צחקה עלי המון.. אני גם לקחתי לה את הטושים ומשום מה טענתי שהם כוסונים.. והיא אמרה לי שהקלמר של (ז"ל) גם כוסון.. אבל.. כבר אין לי קלמר מאחת ההופעות של הדורבנים (יעל דואני הזאת! גררררררררר!!!)

כתמונית

New member
דיי לכותרות

כן! תתפסי תחת!!! אני לקחתי חלק חשוב מאוד בכתיבת השיר הג-א-ו-נ-י הזה.... ו.... ושושו לך!!! (התלהבתי!)

gloom

New member
חחחחחחחחחח../images/Emo66.gif

וואי אני מדמין את הקטע של הבהמה בהמה בהמה יכול לצאת טוב, נבקש מהם לשיר את זה בהופעה הקרובה

למעלה