רק בשבילו ר. אהובי. מה קרה? זיוי [לוקחת ללב ומודאגת]
ז זיו בת סוגריים הפוכי New member 3/2/02 #2 רק בשבילו 2 לא יודעת מה להגיד. קיבלת את המעטפות האחרונות? זיוי [עוצמת לכל השאר את העיניים שלא יוכלו לקרוא]
רק בשבילו 2 לא יודעת מה להגיד. קיבלת את המעטפות האחרונות? זיוי [עוצמת לכל השאר את העיניים שלא יוכלו לקרוא]
ז זיו בת סוגריים הפוכי New member 3/2/02 #3 רק בשבילו 3 את מה שאני כותבת כאן כולם רואים. בגלל זה הכל בקודים. מיד מבררת מה עושים כדי לפתור את הבעיה. זיוי [מפחדת לאבד אותו]
רק בשבילו 3 את מה שאני כותבת כאן כולם רואים. בגלל זה הכל בקודים. מיד מבררת מה עושים כדי לפתור את הבעיה. זיוי [מפחדת לאבד אותו]
ז זיו בת סוגריים הפוכי New member 3/2/02 #4 רק בשבילו 4 זה בטח דבילי, אבל נאמר לי שעליך לעשות ריסטארט למחשב. ושזה רק באג קטן והכל מסתדר. תנסה בבקשה. ושוב אלי. זיוי [מחכה לו]
רק בשבילו 4 זה בטח דבילי, אבל נאמר לי שעליך לעשות ריסטארט למחשב. ושזה רק באג קטן והכל מסתדר. תנסה בבקשה. ושוב אלי. זיוי [מחכה לו]
ז זיו בת סוגריים הפוכי New member 3/2/02 #5 קודם תנסה. אם לא תצליח, נתחיל להיכנס לפאניקה. זיוי [משתדלת לשמור על קור רוח]
ז זיו בת סוגריים הפוכי New member 3/2/02 #7 ) סליחה על הפלת התיק עליכם. עוד מעט [בעזרת השם] הכל יסתדר ואז נפרוש לנו בשקט לקן שלנו. אני ואהובי זיוי [מתנצלת בשם ועד העובדים]
) סליחה על הפלת התיק עליכם. עוד מעט [בעזרת השם] הכל יסתדר ואז נפרוש לנו בשקט לקן שלנו. אני ואהובי זיוי [מתנצלת בשם ועד העובדים]
א אפי לוג New member 3/2/02 #8 ההנהלה מוסרת: נשארו מספר זרדים לריפוד הקן, הכורסאות, והרצפה. שמחים תמיד לתרום.
ז זיו בת סוגריים הפוכי New member 3/2/02 #9 רק בשבילו 5 מנסה לשאול עוד מישהו. יש לך רעיון מה לעשות בינתיים? זיוי [עכשיו כבר ממש בלחץ]
ז זיו בת סוגריים הפוכי New member 3/2/02 #12 לא יצאתי החוצה כדי שהמסרים ייקלטו יותר טוב. ואגב, במזוודה שלך קצת מחניק וצפוף. ) זיוי
ה המתחילן מהמלין New member 3/2/02 #13 זה לא יעזור הרבה גם אם את משדרת מבחוץ והוא שכח להוציא את האנטנה, המסרים שלך לא יקלטו כל כך טוב. היי אתה שם!!! תוציא את האנטנה ותתחיל ללחוץ על הכפתורים הנכונים.
זה לא יעזור הרבה גם אם את משדרת מבחוץ והוא שכח להוציא את האנטנה, המסרים שלך לא יקלטו כל כך טוב. היי אתה שם!!! תוציא את האנטנה ותתחיל ללחוץ על הכפתורים הנכונים.
ז זיו בת סוגריים הפוכי New member 3/2/02 #11 רק בשבילו 6 אהובי, יש לי כאן דיבור עם ההנהלה שמציעה שתי אפשרויות: 1. לצאת ולהיכנס בשם חדש ושוב לצאת ולהיכנס בשם הקודם. 2. להעלות מחדש את תפוז ולא מהמועדפים אלא מהשער הראשי של הפורומים. זיוי [בפאניקה מוחלטת]
רק בשבילו 6 אהובי, יש לי כאן דיבור עם ההנהלה שמציעה שתי אפשרויות: 1. לצאת ולהיכנס בשם חדש ושוב לצאת ולהיכנס בשם הקודם. 2. להעלות מחדש את תפוז ולא מהמועדפים אלא מהשער הראשי של הפורומים. זיוי [בפאניקה מוחלטת]