רק בלי מכות אנשים...

west side

New member
רק בלי מכות אנשים...

אני לא היתי מתלהב כ"כ.... דבר ראשון ניצחתם כי מנצסטר רצו שתנצחו..!!!!! מישהו טרח לשים לב עם איזה הרכב מעליב הם עלו????? בלי כל הטובים שלהם!!! דבר שני לא הזיז למנצסטר שתנצחנו כי גם ככה הם היו עולים בכל מקרה ממש לא שינה להם והם לא התאמצו. אם הם היו צריכים לעלות במשחק הזה מנצסטר...מכבי חיפה לא היתה עוברת את החצי!!!!עובדה שבמשחק הראשון קיבלתם חמישיה!!! וגם אז הם זילזלו... כל כדור הם מסרו לפורלן האפס הזה...רצו שהוא יבקיע וגם את הפנדל נתנו לו לבעוט במקום שבקאהם יבעט..בקלות היתם יכולים לקבל במשחק הראשון 7 מהם אז כל הירוקים פה למינהם..באמת כל הכבוד שעליתם...!!! אבל זה לא כי אתם טובים!!!!!!!! זה כי מנצסטר נחמדים ומנצסטר זילזלו בכם.!!!!! ללא ספק ההישג של הפועל שנה שעברה בגביע וופא יותר מכובד וגם השנה אתם תיראו את השדים האדומים מת"א קורעים את אירופה!!!!!!!!! השדים האדומים, אני איתכם לעולמים, בנצחונות, בהפסדים, אני אדום כל החיים!!!!!!!!!

ואת זה אומר אוהד של קבוצה שניצחה

את צלסי בלי 10 שחקני הרכב, ועם יד אלוהים שריחפה מעל השער, והאוהדים בטעות קראו לה שביט אלימלך... (מצטערת, כבר קשה להבליג..) יאללה לידס מ-ל-ח-מ-ה! חמוד, בכל מקום בכל מצב, לא משנה איך תסתכל על זה: מכבי חיפה 3 מ-נ-צ´-ס-ט-ר י-ו-נ-י-י-ט-ד 0 אז בתיאבון

כמה דברים...

1. עד כמה שנים לא ישאלו מה היה ההרכב שלהם (למרות שגם זה היה הרכב מכובד ביותר) אלה ישאלו מה הייתה התוצאה ואם מנצ´סטר זילזלו אז זה בעיה שלהם אותי לא מעניין מה הם עשו אלה מעניין אותי מה אנחנו עשינו 2. אין טעם לבכות על העבר עובדה שלמדנו את הלקחים הנכונים וניצחנו 3:0 3. עם כל הכבוד אליכם גביע אופ"א זה לא ליגת האלופות נכון גם לכם היה הישג מכובד ביותר ואולי אפילו מכובד כמו שלנו 4. בכל מיקרה בהצלחה במישחקים הבאים של מכבי בליגת האלופות וגביע אופ"א ובהצלחה לכם במשחק נגד לידס הרי כמו מכבי חיפה אנחנו לא רק מייצגים את הקבוצה אלה גם את המדינה

TakTik

New member
נכון מאו ולמי שפספס את ההודעה של

דודסטאר שוער: ריקרדו לופז - שוער נבחרת ספרד. הגנה: גארי נוויל - שחקן נבחרת אנגליה ריו פרדיננד - 42 מיליון דולר, המגן הכי יקר בעולם, ג´ון אושה - שחקן הרכב בליגה האנגלית, מיכאל סילבסטרה - שחקן הרכב קבוע, אליפות אירופה ועולם עם נבחרת צרפת. קישור: פיליפ נוויל - שחקן נבחרת אנגליה, פול סקולס - כוכב נבחרת אנגליה פורצ´ן - אתם לא מכירים אולי, אבל מי שעוקב אחרי הליגה יודע שהוא סיים את העונה שעברה כשחקן הרכב ופתח את הנוכחית, דיאגו פורלאן - עם שער בגביע העולמי, חילוף קבוע של האדומים, כוכב נבחרת אורוגואי, ריצ´רדסון - השחקן היחידי שלא מוכר. חלוץ: אולה גונר סולשאייר - "נס ברצלונה", כוכב נבחרת נורבגיה. שיהיה ברור: השחקנים לא היו שחקני נוער, אף אחד מהם לא מהנוער, השחקנים שישבו בספסל שחקני ליגת המילואים, כלומר, הם בסגל של מנצ´סטר יונייטד כל הזמן ואני לא חושב שעוד כמה שנים ישכחו את ההרכב אלא עוד שנה! תראה - אוהד הפועל תל אביב כבר שכחו א.כול הקבוצות שהגיעו לישראל (כולן חוץ ממילאן) באו בהרכב חסר! ב.באמת הפועל שחקה רק משחק בית אחד מחוץ ישראל אנחנו 5 (בלשינה 2:0 שטורם 2:0 אולימפיאקום 3:0 באייר לברקרוזן 0:2 ומנצ´סטר 3:0) 4 נצחונות מ5 משחקים בנוסף אנחנו (בניגוד להפועל) משחקים כול משחק באותה הצורה התקפה! תראה לי משחק אחד בקמפיין האירופאי של חיפה שהיא ירדה לבונקר ותן לי משחק אחד של הפועל שהיא לא! אני לא בא לזלזל בהישג של הפועל אפילו להיפך ת´אמת ממש כיף להיתווקח על זה - מי עשה סנסציה יותר גדולה באירופה! הכדורגל הישראלי במצב מצויין

hospital_food

New member
תבין

מנצ´סטר הפסידו לא בגלל ההרכב שלהם, אלא בגלל שלא היית להם מוטיבציה, הם שיחקו סתם... וברור שעד עכשיו(לא יודע מה חיפה תעשה באוופא) ההשיג של הפעול הרבה יותר טוב.

TakTik

New member
גם אם באמת היתה חוסר מוטיבציה

אצל מנצסטר זה לא מוריד מההישג עובדה שאם תבדוק כול שנה את המשחקים חסרי המוטיבציה כביכול (אחרי שכבר עלו) תראה שעדיין ברוב מנצסטר ניצחו את רובם וגם באילו שלא זה קבוצות עם שם באירופה בכלל אני לא זוכר מתי היתה הפעם האחרונה שמנצסטר הובסה 3-0 או יותר

TakTik

New member
אה כן ואני אשמח לשמוע איך ההישג של

הפועל יותר גדול?

pentagon89

New member
אל תתלהבו

מליגת האלופות.. כדי לעלות לליגת האלפות ניצחתם בסך הכל את שטורם ואת בלשינה.. ואתם אוהדים של ניצחונות...שהקבוצה לא מנצחת ישר תבואו בטענות.. אנחנו מעודדים בנצחון ובכישלון עד המוות אנחנו הולכים עם הפועל לעולם הפועל לא תצעד לבד.. יש לכם הרבה יותר אוהדים ממה שיש לנו.. אבל הקהל שלנו דבר ראשון מעודד לא משנה באיזה מצב..ולא רומס אוהדים וזורק רימון צבאי דרג 5!

תראה לי פעם אחת

פעם אחת שלא עודדנו כמו שצריך
אתה טוען שאנחנו אוהדים של ניצחונות נכון
בבקשה
ההפסדים -כשמכבי חטפה 5 ממנצ´סטר עודדנו וגברנו על 60 אלף אוהדי מנצ´סטר -כשהפסדנו ללברקוזן בבית ובחוץ עדיין עודדנו והיינו הקהל הבולט בעידוד אנחנו לפחות לא ניכנסים לעימותים מיותרים תראה לי פעם אחת שלא עודדנו כמו שצריך ואני סותם

אוריקי

New member
כמה שטויות אפשר לדבר...

מוטיבציה, שמוטיבציה... בולשיט של קנאים.. כל שחקן כדורגל, בעיקר בקבוצה כמו מנצ´סטר, רוצה לעלות על הדשא בליגת האלופות ולתת את כל מה שיש לו כדי להוכיח למאמן כי הוא ראוי להיות בהרכב הקבוצה. כל אחד משחקני היונייטד ששיחקו אתמול ניסה להראות את כוחו. הזילזול בא מצידו של סיר אלכס אך לא מצד השחקנים. תפנימו כבר : חיפה 3 יוניטד 0 משחק לספרי ההיסטוריה של הכדורגל בארץ, נ-ק-ו-ד-ה.

pentagon89

New member
משחקים באירופה

זה משהו אחר..אני מדבר על משחקים בארץ.. כל מי שלא מבין בכדורגל אומר "אני אוהד מכבי חיפה" בקיצור אתם אוהדים:אוהדי נצחונות, שחצנים מתנשאים, אלימים כלפיי עצמם, אתם חושבים שאנחנו שונאים אותכם..אבל אנחנו רק צוחקים עליכם

זִיגזַג

New member
איך שלא תסתכל על זה..

אנחנו ניצחנו את מנצ´סטר.. אתם הוצאתם נקודה מכפר-סבא.. סחתיין! עכשיו ששששששששששששששש

אלקוני

New member
מעניין שלאוהדי הפועל ת"א האדומים יש

דעה טובה על עצמם ,אינטליגנטים ,לא אלימים ,אבל מספיק היה לקרוא היום את הנאצות והקללות שהם כתבו על שמעון מזרחי. בינתיים מכבי תופסת גז ומרחק מכל שאר הקבוצות בארץ וכל אחד כבר יודע למה ! הרי כל הפרשנים בארץ אומרים שמכבי זאת ליגה אחרת אז מה נוסיף אנחנו האוהדים הפשוטים.

nightbird

New member
איזה קשקוש

מנצ´סטר לא חשבו לרגע שהם הולכים להפסיד, אפילו עם ההרכב הזה, בטח לא בכזה הפרש ובמגרש ניטראלי. נכון לעכשיו אם הם מפסידים בשבוע הבא ללברקוזן בהפרש של יותר משער הם מסיימים במקום השני, וזה כבר די גרוע מבחינתם. אם הם יעופו בסיבוב הבא פרגוסון הסנוב יחטוף מכל הכיוונים.

pentagon89

New member
אני לא מדבר על הקבוצה!

אני מדבר על האוהדים!! והייתה פאשלה בכפר סבא לא נורא..

כל-כך קשה לתת דוגמא ../images/Emo35.gif

תן לי דוגמא ללמה אנחנו אוהדים של ניצחונות
נכון אנחנו מנצחים אבל זה לא קשור לזה שאנחנו אוהדים של ניצחונות

למעלה