רק בישראל

bruse123

New member
רק בישראל

שלום יש לי עשרות קלטות של רק בישראל מכל העונות... אני רוצה להמיר את זה לקבצי וידאו במחשב וכמובן להפיץ את זה... הבעיה היא שהקבצים שאני מכין בתוכנה WinDVR תופסים המון מקום. עם איזו תוכנה אני יכול לכווץ את הקבצים שיוצאים? תודה.

hck

New member
רק לא בישראל

אסור להפיץ הקלטות של תכניות טלוויזיה. למה? לא יודע. אין בזה שום היגיון. בכל אופן, ניתן להשתמש בתוכנה Virtual Dub לדחיסת התכניות בפורמט DivX או Xvid. תריץ חיפוש על "מדריכים לקידוד סרטים DivX Xvid". מדריך 1 לדוגמא

PopPy

New member
למעשה, בכל העולם.

אבל נו, שווין. וכאן אני נאלצת לעצור את הדיון כאן, כי הוא לגמרי אוף טופיק. עוד על המרות למיניהן אפשר לקרוא ולשאול בפורום סרטים וכתוביות - DivX. כמובן שנשמח לשמוע על ההתקדמות שלך בהמרת התוכניות, ולראות תמונות מהקטעים. זה המקום להזכיר שאסור לפרסם קישורים לא חוקיים (במקרה הזה, להורדת תוכניות שלמות) על-גבי הפורום, דברים ובקשות מהסוג הזה נועדו למסרים האישיים וכו'.

PopPy

New member
גם אני אוהבת אותך../images/Emo23.gif

בפעם המיליון, תלונות להנהלת הפורומים - לא כאן. להבא תימחק ותיחסם.

omri120

New member
את יודעת בכלל מי אני??

וחוץ מזה,למה להתחיל כבר באיומים????????????????????????????? ממש לא ברור לי!!!

hck

New member
הי גבר (../images/Emo163.gif) גבר ../images/Emo18.gif

אתה לא יודע שאסור להתעסק עם מנהלי פורומים (ובמיוחד עם מנהלות
)
פשוט תכתוב על גבי הפורום מה שמותר לכתוב, ובשביל מה שאסור יש מסרים אישים

omri120

New member
אבל היא הפנתה אותי למנהלים

היא לא אמרה לי "ערן,אתה יכול לפנות אליי במסרים". היא כאילו זרקה אותי לכלבים...אתה מבין??????????? ולי ולאתי יש היסטוריה!!!! עוד מימי תקופת "רק בישראל" שהיא לא הפסיקה להחמיא ולהחמיא לאורנה בנאי ולארז טל. בושה

PopPy

New member
נכון, כי אין לי עניין לדבר איתך

במסרים. בחירה שלי. בפעם האחרונה, ערן - אתה רוצה לגלוש בפורום, אין בעיה, אבל דבר על ארץ נהדרת או רק בישראל. לכל שאר הנושאים, תלונות ושאר ירקות יש פורומים אחרים ואת הנהלת הפורומים.

limors2

Well-known member
אי אפשר, ולמה שתרצה בכלל?../images/Emo4.gif../images/Emo54.gif

רק בישראל זאת התוכנית הכי גרועה שהייתה בכלל, ולא תהיה אחת יותר גרועה ממנה
אז אתה לא רוצה קלטות של זה... בכלל
תתן לי

למעלה