*^&^* רק בישראל *^&^*

*^&^* רק בישראל *^&^*

אני נורא רוצה לחזור לתקופת רב"י.. אז אם בא לכם, ואם אתם בכלל זוכרים משו, תשרשרו משפטים\מילים\סיטואציות\תמונות\כל מיני דברים מצחים שהיו ברב"י.. יהיה מגניב.. אני ביינתים מחפשת באינטרטן!

שיר הדבה\לימור

לימור: אין לי ראש לאכול פריכיות ונמאס לי מזמן לספור קלוריות רוצה מתוקים לא עלים מהטבע בתקווה שתבין את הדבה (בנות נכנסות, מצטרפות בקולות) בנות: פלאפל, שווארמה, עוגה, פיצוחים לימור: ואני מפליגה בתוך שמן של צ'יפס היכן שיאכלו ארוחות אני שם בנות: עם הלפה הפיתה בורקס סביח בנות ולימור: כי בא לי לבלוס, בא לי ללעוס שוקלת עכשיו כבר מאתיים ושבע בא לי שיפודים, בא לי פרגיות לימור: בא לי לצעוק – אני דבה בנות + לימור: עברתי למידות גדולות, החולצות של פואד עלי כבר לא עולות בדלת אני לא עוברת, צריכה שני מושבים בסרט רוצה לאכול כמה שבא המבורגר כפול זאת מסיבה ארז: Come on baby אכלת כבר מספיק, לימור (מדובר): שמעון אל תפריע – זה שיר של צביקה פיק בנות + לימור: בא לי ללעוס, בא לי לבלוס שוקלת עכשיו כבר מאתיים ושבע בא לי שיפודים, בא לי פרגיות בא לי לצעוק – אני דבה לימור: פעם כשיהיה לי זמן, כשאגדל, אולי אצטרף אז לשומרי משקל בנות: כי בתוך כל דבה מסתתרת דוגמנית, עם רגליים רזות ובלי טיפה של צלוליט בנות + לימור: בא לי ללעוס, בא לי לבלוס שוקלת עכשיו כבר מאתיים ושבע בא לי שיפודים, בא לי פרגיות בא לי לצעוק – אני דבה

Sweet Angel 22

New member
אווווו...

אם אני אתחיל לשרשר פה את כל מה שיש לי על רק בישראל זה לא יגמר היום... התיקייה שלי של רק בישראל במחשב שוקלת 90MB (לא כולל התיקיה של אורנה שגם שם לא חסרים דברים על רק בישראל) אם יש משהו שבא לכם שאני אשים תודיעו, כי ממש אין לי סבלנות לשים את הכל/חלק בפורום.. אבל הנה תמונה נחמדה מאוד מאוד מאוד

למעלה