רק בישראל

בלה בלה

New member
רק בישראל

לא, אני לא רוצה לדבר על התוכנית טלויזיה של לימור (הכפרה, נשמה) ארז ואיזה כלבלבון מכוער אלא על דברים מוזרים שיכולים לקראת רק אצלנו.. למה לכל הרוחות יש בחירות? למה זה טוב? אנחנו באמת צריכים את זה? רוב אזרחי הארץ בכלל לא מעוניינים בבחירות האלה, זה רק הפוליטיקאים עם הרעיונות המוזרים שלהם.. זה כבר נראה כאילו משהו בארץ הזאת קם והחליט שפעם בארבע שנים זה לא מספיק ללכת אל הקלפי ולכן אזרחי ישראל יאלצו לצעוד לעבר הקלפיות כל שתיים-שלוש (ואפילו פחות) אני באמת באמת לא מבינה למה אנחנו צריכים את הבחירות האלה, אנחנו נראה לי המדינה היחידה שיש 2 מועמדים שאף אחד לא ממש רוצה אותם (ולעומת זאת יושבים בבית 2 אזרחים שרבים דווקא כן מעוניינים בהם) גם כנראה הרבה אנשים בכלל לא יצאו מהבית להצביע, זה כל כך מיותר.. לפי מה שנראה נכון לעכשיו הבחירות האלו עוד עלולות להסתיים באסון (בדמות שרון בשלטון) למה זה טוב? למה? הבקשות שלי באמת לא מוגזמות, רק קצת שקט בבקשה.. בלה בלה (-: (עכשיו אני נזכרת שגם האמריקאים לא ממש רצו את הבחירות והעדיפו מועמד אחר על 2 משעממים, אז אולי אחרי הכל אנחנו לא לבד)

as-if

New member
רק בישראל - תגובה!

ובכן, אני אומר לך בדיוק למה ישראל צריכה בחירות. אז ככה, לפני שלושה חודשים אם שמת לב ואם לא התחילה אינתיפאדה במהלכה נהרגו יותר מ30- אזרחים וחיילים, נפצעו המוני בני אדם ואורח החיים הישראלי השתנה במדינה מהקצה לקצה. שלא נדבר על ילדים שנשארו בלי הורים, הורים בלי ילדים ומה לא?? ועל זה אפשר לומר רק בישראל! הרי איפה עוד בעולם יש מדינה שבה האזרחים חיים בסכנה ובפיקוח נפש מתמדת ומנהיג המדינה (ברק אצלנו) לא מסוגל לעצור את הטרור ועוד יותר מזה מצדיק את הטרור ונותן לגיטימציה לכך? רק בארץ ישראל! חזרה לבחירות, למה צריך בחירות? כדי שאנשים חפים מפשע לא ימותו יותר! די, מספיק! קורע לב לשמוע ולראות את מה שקורה כאן. ראש הממשלה לא מצליח להשתלט על המצב ולהפסיקו אז צריך שינוי בשלטון. אני לא יודעת אם שרון יהיה יותר טוב אבל מה שבטוח זה שצריך לפחות לנסות ולראות אם אולי הוא יהיה הישועה לעם ישראל הגוסס. אני מקווה שלקחת את זה לתשומת ליבך, peace!

luka

New member
30 אזרחים, אה?

ושמה מעבר לגבול נפצעים כל יום איזה 60 אזרחים ומי יודע כמה מתים... שמה מעבר לגבול יש יותר מ30 הרוגים, הרבה יותר שמה מעבר לבחירות אסור ששרון יעלה כי אז שמה מעבר לגבול ופה ימותו הרבה יותר מ30 אזרחים...! הבחירות האלה באמת לא נחוצות, ובינינו, מי רוצה בכלל בחירות?, רק רצון שהמצב ישתנה עם ראש הממשלה הנוכחי!, אבל זה לא יקרה, אני פשוט לא רוצה לחיות באשליות peace

as-if

New member
איזה גבול בדיוק??

על איזה בדיוק גבול את/ה מדבר/ת על? הגבול שבין ישראל לעוד מגינה ערבית? יענו אז שאנשים בירדן,סוריה,מצרים,לבנון נהרגים? ועוד פעם, את/ה אומר/ת שאין לך רצון לחיות במצב הנוכחי, אבל אין מה לעשות וברק הראה לנו את זה שאין ביכולת המסריחה שלו למנוע או לעצור את מה שקורה, פשוט לא, הוא כישלון בתור אש ממשלה, שניתן לו להמשיך את המדינה לכישלון עמוק יותר? נראה לי שעד שבתל אביב או בירושלים אנשים לא ימותו באותה תדירות כמו בשטחים אנשים ימשיכו לחיות באשליה שברק יביא שלום או אולי אף אשליה גדולה יותר - שברק יביא ביטחון... וזה הרי אנו יודעים כבר באמת אשליה!

למעלה