רק בישראל

שינקין

New member
רק בישראל../images/Emo5.gif

אתמול הייתי בחיפה באיזה קניון שלא נזכיר את שמו (מהבושה שאני... נכנסתי בכלל לקניון
...) ונפלתי על איזה "פסטיבל אלכוהול" (תחת מרכאות כפולות). לא משנה שלא היה כלום חדש תחת השמש...אותן חברות גדולות שמפרסמות את אותם מוצרים...וסומלייה מזוייף ש"לימד" אנשים על איך לבחור יין טוב(שבמקרא כולם היו שייכים לאותה חברה...). אבל הדובדבן שבקצפת...תחרות בארמנים...(לכל אלו שבארמנים אל תעלבו) זה היה כזו בושה לעמוד ולהסתכל על החברה האלו...אני לא יודעת אם הם מקצוענים או לא...אבל מינימום כבוד למקצוע...הכל היה כזו בדיחה שפשוט הלכתי משם כי זה כאב יותר מידי. השאלה שלי היא לפי דעתכם מה מבדיל בארמן טוב ממשהו שסיים קורס של 4 שבועות

Crazy_Bitch

New member
למען האמת...

לדעתי ברמן טוב זה אחד שיכול להקשיב ללקוח, להיות נחמד, לתת לו משקה שהוא יאהב ולהסתיר פאשלות שאולי הוא עשה בדרך... הוא גם צריך לדעת לעשות את זה כיושבים לו 10 לקוחות וחמישה מלצרים על הראש! מי יודע, אולי מישהו שרק סיים קורס יכול להיות ברמן טוב- הכל בטאץ´. הקטע של להכיר את עולם האלכוהול נראה לי ברור מדי כדי להגיד!

Obelix

New member
../images/Emo76.gif

לפי דעתי, כמו זאת מעליי הוא זה שלא משנה באמת כמה זמן יש לבאר מאן במקצוע אלא צורת ההגשה שלו ,נימוסים,וכמובן הצלחת המשקה. ואכן ממש זעווה של קניון... OBELIX

GHSI

New member
ברמן טוב לדעתי

צריך להיות איש מכירות קודם כל! הרי למה אנחנו עומדים על הבר אם לא כדי למכור? ברמן צריך לקרוא את הלקוח,להיות נקי ומסודר בעבודה שלו,לשלוט ברזי האלכוהול...והכי חשוב לחייך לבחורות...חחחח סתם במקרה של קרייזי ביץ זה לחייך לחתיכים מאחורי הבר...

שינקין

New member
כן...אבל../images/Emo12.gif

הייתי בתחרות בארמנים בניואורלינס והם ממש עשו מופע מכל משקה. הם לקחו את המקצוע שלב אחד הלאה והתיחסו לזה יותר מסתם להגיש ללקוח משקה שהוא רצה...ואני חושבת שבמיוחד בארץ כמו שלנו... שהכל יקר...ולא יזיק לנו קצת בידור ובדיחות...שבארמנים ישתמשו ביותר מאלכוהול כדי לשמח אנשים...

Crazy_Bitch

New member
קל להגיד...

וזה באמת מצב אופטימלי שברמן יוכל לעשות מכל משקה הצגה, אבל שני דברים: 1- המשקה צריך להגיע ללקוח מהר! תעלול או שניים יכולים להיות נחמדים, אבל לא יותר מזה! 2- בתחרויות יש זמן לעשות הכל מכל ומהכל, פליירינג השקעה ומה לא? אבל כשאתה מאחורי הבר ויש לך הרבה לקוחות, אין לך זמן להתעסק בזה, אתה צריך להגיש לכולם. והישראלים, רוצים עכשיו! ומהר!

שינקין

New member
כנראה יש לי בעיה של גישה../images/Emo4.gif

טוב נו עוד שבוע אני חוזרת לחו"ל אז למה לי להתאמץ בכלל

Automann

New member
אני מסכים איתך, שינקין... אבל...

אני חושב שהכל עניין של התפתחות מקצועית.. כמו כל מקצוע, יש שלבים. בארמן מתחיל יתרכז בלהכין את המשקאות כמו שצריך, "לפי הספר". בשלב הבא, הוא ינסה גם לשלב התייחסות מיוחדת לכל לקוח, ולהתאים את המשקאות ללקוחות. בשלבים הבאים, הוא יתחיל להשתעשע בזמן ההזמנה והכנת המשקאות, יפגין ניסיון בהמלצה על משקאות ו-"יפלרטט" עם קהל לקוחותיו המזדמן והקבוע. כאשר הבארמן מאוד מנוסה, הוא כבר ממש "יופיע" לפני הקהל, יפגין ניסיון רב במכירות, ויהיה איש שיווק, מלצר, וטבח משקאות כולם באיש אחד. אגב, לאן לחו"ל?

למעלה