"רק בישראל" - הסוף.

mishmesh

New member
אני חושש שארז קרא את מה שכתבנו פה

על זה שהתוכנית הדרדרה קמעה, ושהיא לא מושקעת כמו פעם, ועשה החלטה פזיזה מדי.

Human Nature

New member
משום מה לא נראה לי שהוא מתחשב

בדעות שלנו, עד כמה שזה מצער. זה הכל שיקולים שונים (בין השאר רייטינג), ופחות התחשבות במעריצים. ובאיזשהו מקום אני שמח שזה נגמר עכשיו, לפני שזה מדּרדּר לביבים.

LoLo16

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אני לא מאמינה... זה עוד פחות מחודש.... אין לנו זמן אפילו להתכונן כראוי...
תאמת, הרבה יותר עצוב לי לא לראות את ארז ואורנה ביחד מאשר את רק בישראל..
עוד משהו, אולי למרות כל העצב שלנו, ארז החליט נכון.. עדיף שיהיו תכניות מעטות אך טובות ומושקעות, לעומת הרבה תכניות בינוניות...
אם לא הייתי כותבת מב"ס הייתי בוכה...

like daa

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

למה?!

amitooshacham

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif:-

אור007

New member
אני לא מאמין...

לא מספיק הוא מסיים את התוכנית אחרי חמש עונות נפלאות הוא גם מקצר אותה!!!!!!!!! ארז טל הוא כזה טיפש והורס את התוכנית היחידה שנותנת לנו עוד סיבה לעבור את השבוע עם הלימודים המפגרים האלו!!!!

Rakbeisrael

New member
אתה בכיתה ג' או משהו?!

ובזכות מי היו "חמש העונות הנפלאות"? בזכות "ארז טל הטיפש" שלך?! הוא לא רק "טיפש", הוא גם "הורס את התוכנית", נכון? חוץ מהעובדה שהוא אחד משני האנשים שמגישים את התוכנית, הוא גם בין אלה שכותבים אותה... אז תשים לב לדברים שאתה כותב

אור007

New member
אני יודע!!!!

אני יודע שבזכותו היו חמש העונות הנפלאות הללו אבל בגלל מה שהוא עושה (מסיים את התוכנית) ועוד מקדים אותה!!!!! אז יש בו משהו קצת מעצבן!!!! אז תירגע אתה עם המילים שלך כי אני יודע מה אני כותב!!!

למעלה