רק בישראל-הטור השני: זה תרבות זה?!?

• פותח הנושא PopPy
  • פורסם בתאריך

PopPy

New member
רק בישראל-הטור השני: זה תרבות זה?!?

הטור השני שפורסם באתר ה"כמעט רשמי" של רק בישראל: זה תרבות זה
שלום חננות מחשבים יקרים שלי, שוב אתם נאלצים לסבול את טורי השבועי "השבוע-עם אתי סאמה{ק} בת-לאדן", והפעם – על טלנובלות, מלפפונים קטנים, קאמבקים של עכברושים, ומה הקשר בין זה לבין "באפי הערפדה הפראית". בערב יום שישי תמים, חסרת יציאה ומשועממת בבית, החלטתי לפתוח את הטלוויזיה, והתחלתי לזפזפ עם השלט. בערוץ המשפחה מצאתי את "לחיי המוות" שמספר את סיפורה של רוצחת שכירה, בערוץ הסרטים סרט ארגנטינאי בכיבובה של אנדריאה דל אידיוטה, בערוץ הספורט טלנובלה חדשה בכיכובו של חיים, אוהד שרוף (תרתי משמע) של הפועל, בערוץ הילדים את קטנטנים, הטלנובלה לילדים שעוסקת בסוגיית מלפפונים קטנים למיניהם (אם אתם מבינים למה אני מתכוונת), בMTV ספיישל נטליה אוריירו, בערוץ המדע סרט תיעודי על מוזיקה לטינית, בערוץ הקהילתי טלנובלה בכיכובם של תלמידי תיכון עירוני א´ הסמוך, בערוץ 11 את הטלנובלה המצליחה של אבשלום קור, בערוצי החדשות הזרים למיניהם סיקור מורחב על המצב בארגנטינה, בערוץ האופנה תצוגת אופנה בשידור ישיר מארגנטינה, בסטאר וורלד את מאחורי הקלעים של "באפי הערפדה הפראית", ובערוץ הקניות את הדיסק "ויוה" ו"ויוה פלוס" במחיר מבצע. כמעט והתייאשתי, והגעתי להחלטה – עוד ערוץ אחד וזהו, אני מכבה את הטלוויזיה, ופורשת לדוקים. וכך, נקועת רגל הגעתי לערוץ 22, שם הייתה משודרת רק בישראל. משועממת עד מוות החלטתי לא להמשיך ולזפזפ, וצפיתי בפרחה האדמונית והחננה הממושקף עושים קרנבל שלם לכבוד עכברוש ג´ינג´י מתקאמבק. רגע לפני שנרדמתי מהזבל התרבותי שניצב לפני, הגיעה הישועה- אבי!!!! סוף סוף קצת תרבות בתוכנית העממית ביותר בטלוויזיה – אבי ביטר!!! למרות שהפרחה החננה והעכברוש המקומבאק ניסו לגנוב לאבי´לה את ההצגה, נהניתי מכל רגע מהקטעים ששודרו מתוך הטלנובלה המצליח שלו "אני אבי השמן". אך במקום להנות במשך כ45- דקות מאבי "איזה חתייייייייייייך!" ביטר, נאלצתי לסבול את לימור עם צלחת הלווין על הראש, שמעון בעל הנר הדקיק, דינה ואיציק מיוזיק, כבוד השר מאיר שטרית ש"יכול לנסות" להצחיק, הגנון של שמעון, ותמונות של (סקס סמים ו) אהרה´לה ברנע. ואני שואלת – זה תרבות זה?! זה מה שמשדרים לנו ביום שישי בערב?! הקש ששבר את גב השלט נקוע הרגל היה כשהכניסו את העכברוש בקרנבל שלם. וכך, מאוכזבת למדי, חזרתי לערוץ ויוה, והתמכרתי לעוד חמש טלנובלות. שלכם, PopPy "אני אתי המכוערת" §kiTeR, עזאאבקיסטן. *הערה: הטור נכתב בנימה צינית כפרודיה על המבקרים שקוטלים את רק בישראל.

PopPy

New member
ארר חשבתי שרציתם את הטור השני..

כי פשוט אם לא אז תגידו ואני לא אוסיף את השלישי ביום שבת.. PopPy

*-*SUNSHINE*-*

New member
מה????

לא רוצים???? מה ז"א????? חוצפה!!! ביזיון!! בטח שרוצים! תבואי כל סופ"ש ותעשי אותו טוב כשמו שצריך להיות...! את אחלה בכלה!! -שני-

למעלה