רק בישראל ב DVD !!!

אהרון2000

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif יש!!!

(נחמד להגיב לעצמך) אבל הנה מצאתי משהו מ-צ-ו-י-י-ן !!!

omri120

New member
שקר

מדובר בידיעה מלפני חמישה חודשים. ממקור ראשון ,הדבר הזה נגנז. ועכשיו תקום מנהלת הפורום "אתי" ותתחיל לצעוק... אין לי בעיה עם זה...אני כבר רגיל לזה!!!

bruse123

New member
איזה מקור ראשון?! מה גנוז?!

מה זה משנה ממתי הידיעה?? אנחנו צריכים לקוות שזה נכון

PopPy

New member
יש לך בעיה אישית איתי? פנה אלי

במסרים. יש לך בעיה עם דרך ניהול הפורום? פנה להנהלת תפוז. אבל אני לא מוכנה שתשמיץ אותי או תתייחס אלי בצורה כזו על גבי הפורום, במיוחד כשאין לי מושג על מה אתה מדבר.

omri120

New member
אני "ערני לוי המקורי" אתי....

אולי עכשיו תיזכרי????????????

limors2

Well-known member
יא../images/Emo12.gif../images/Emo54.gif

בבקשה בבקשה בבקשה שיצא משהו כזה
זה יהיה כלכך נפלא

Sweet Angel 22

New member
../images/Emo185.gif הלוואיייי!!!! זה חלום חיי!!!

כתוב בכתה שארז אמר.. ואם ארז אמר זה ארז אמר!

bruse123

New member
כן גם אני ראיתי בוואלה! לפני חצי שנ

אבל זה מלפני כמה חודשים הובטח, זה לא כתבה מהשבוע!!!

LoLo16

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif-../images/Emo2.gif יששששששששש!!!!!!

הגיע הזמן!!

PopPy

New member
Curb your enthusiasm..

או בעברית פשוטה - אל תפתחו יותר מדי ציפיות.. הכתבה היא מיולי ומדובר שם על מארז שמתוכנן לצאת תוך חודשיים, מוזר שמאז לא נאמרה מילה בנושא.. זה לא כאילו ר"בי הייתה תוכנית נישה קטנה שאמצעי התקשורת לא ימהרו לפרסם ידיעה כמו הוצאה שלה על DVD, במיוחד כשזה DVD של תוכנית ישראלית (למיטב ידיעתי אף תוכנית ישראלית לא יצאה במלואה בDVD, בטח שלא תוכנית בידור). אם זה נכון אני אהיה הראשונה לעמוד בתור שבוע מראש ולקנות מארז כזה, אבל איכשהו אני מתקשה להאמין.. :\

PopPy

New member
טוב, אז ככה.

עניין הDVD המיסתורי (וגם עניין השידורים החוזרים בביפ) נמצא כרגע בבדיקה מול הפקת ר"בי ז"ל, ואני מקווה שנקבל תשובה (חיובית!) בקרוב.

PopPy

New member
לא DVD ולא שידורים חוזרים בביפ../images/Emo10.gif

בבירור עם אורי גרוס (שכתב לר"בי) מסתבר שלא רק שלא מתוכנן בקרוב DVD, אלא שהכתבה בוואלה מפוברקת וארז טל מעולם לא מסר דבר לגבי תיכנון כזה. גם השמועות על שידורים חוזרים בביפ לא נכונות, ולא מתוכנן משהו כזה בעתיד הקרוב, בטח שלא בנובמבר-דצמבר כמו שסיפרו כאן.

למעלה